Freelance content marketeer

Pakkende content zorgt voor een verhoogde conversie, meer leads en een hogere omzet.

Inspirerende content die jouw website goed vindbaar maakt in Google. Dat is waar wij voor zorgen. Jij hebt een geweldig product, innovatief bedrijf of fantastische dienst, wij zorgen voor de juiste content zodat je beter vindbaar bent op het internet. Zoek je een freelance content marketeer voor website teksten, een blog of zoek je ondersteuning bij je contentstrategie? Dan ben je bij ons in goede handen. 

Ons team heeft onder andere een freelance content marketeer en een freelance content writer klaarstaan. Zij zijn ervaren ervaren, vlotte schrijvers die met plezier teksten opstellen voor verschillende doeleinden. Onze freelance content marketeers zijn geoefend in het analyseren van de doelgroep en kunnen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek verzorgen. Zo zorgen zij voor teksten die aansluiten bij jouw doel en doelgroep.  

De juiste webteksten zorgen voor een verhoogde conversie, meer leads en een hogere omzet. Je kan er voor kiezen deze teksten zelf te schrijven of je kiest er voor om dit uit te besteden. Een freelance content marketeer kan je hierbij ondersteunen terwijl er rekening gehouden wordt met jouw huisstijl, persoonlijkheid en tone of voice.

Freelance content marketeer

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Blog content

Een goede blog waar met regelmaat gepost wordt roept vertrouwen op bij de bezoeker. Regelmatig bloggen zorgt voor een hoger bezoekersaantal en meer leads. Blogs zijn anders in opbouw dan artikelen en nieuwsbrieven en vragen een specifieke manier van schrijven. Wij kunnen blogs voor je redigeren, herschrijven of zelfs kant en klaar aanleveren.

Webteksten

Webteksten zijn korter dan blogs en geven vooral praktische informatie. De webteksten moeten de bezoeker overtuigen om met jou in zee te gaan. Het is dus belangrijk om kort, concreet en overtuigend te schrijven. Laat onze freelance content marketeers je daar mee ondersteunen!

Folders

Een folder geeft ruimte om meer informatie te geven. Zijn de teksten op je website niet voldoende om alle informatie over je product of dienst weer te geven? Wij zorgen voor een passende folder welke je op je website kan plaatsen. Zo is jouw klant altijd ruim voldoende geïnformeerd.

SEO teksten

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Wij zorgen voor hoge Google rankings en meer organisch verkeer. Onze freelance content marketeer levert complete SEO teksten aan waar een goed zoekwoordenonderzoek onder ligt.

Advertenties

Een goede advertentie wekt in één oogopslag interesse en zet de bezoeker aan tot actie. Het spreekt een bepaalde emotie bij de bezoeker aan en roept op tot aankoop of het opnemen van contact. Wij leveren kant en klare advertentieteksten die je direct kan plaatsen.​

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media. Door middel van social media bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?​

Productomschrijvingen

Een goede productomschrijving zorgt voor hogere conversiepercentages. De bezoeker heeft interesse in jouw product, met een goede productomschrijving maak je van deze bezoeker een klant! Ook zorgt een gepaste productomschrijving voor minder retouren en klachten; de klant weet namelijk precies wat hij kan verwachten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven onderhouden je relatie met de klant. Zo kan je de klant informeren over nieuwe ontwikkelingen of wijzen op seizoensgebonden producten. De nieuwsbrief zorgt er voor dat je niet vergeten wordt en stimuleert een klant om contact op te nemen.

Artikelen

Artikelen kunnen informeren, inspirerend en vermakelijk zijn. Met een vlotte, moderne schrijfstijl hou je de lezer vast en neem je deze mee in je verhaal. Artikelen kunnen SEO teksten zijn, meer informatie geven over een product of dienst of een lezer verwijzen naar het gebruik van een product of dienst.

Redigeren van teksten

Wil je zelf je content schrijven maar hier nog wel even de puntjes op de i laten zetten? Lever bij ons je teksten aan en wij laten onze freelance content marketeers de tekst redigeren. Zij kunnen kleine aanpassingen in de tekst maken om het prettiger leesbaar te maken, kleine foutjes uit de teksten halen en zorgen voor een vlekkeloos eindresultaat.

Herschrijven van teksten

Heb je veel teksten maar ben je eigenlijk niet tevreden? Onze freelance tekstschrijvers lezen je teksten en herschrijven deze waarbij de kern van het verhaal bewaard wordt. Wil je een meer moderne schrijfstijl of juist formeler of recht-door-zee? Alles kan.

Vertalingen

Laat je teksten vertalen zodat je gemakkelijk kan uitbreiden naar meer landen. Onze schrijvers vertalen artikelen, blogs, vaktermen, productomschrijvingen en nog veel meer. Een goede vertaling zorgt voor meer vertrouwen bij de klant en zorgt daarmee voor verhoogde conversie in het desbetreffende land.

Freelance content marketeer gezocht

Wil je een freelance content marketeer inhuren? Bij onze ben je aan het juiste adres. Onze content marketeers kan je onder andere inhuren voor:

 • Content creatie
 • Blogs
 • Webteksten
 • SEO teksten
 • Social media teksten
 • Zakelijke teksten
 • Commerciële teksten
 • Nieuwsbrieven 

Bij het schrijven van een tekst wordt rekening gehouden met jouw doel en doelgroep. Zo wordt MBTI methode ingezet om jouw content optimaal te laten aansluiten op de doelgroep. 

Wil je bij ons een freelance content marketeer inhuren dan zorgt deze er voor dat de tekst in jouw tone of voice wordt geschreven zodat het passend is voor jouw website, blog of bedrijf. 

Voordat we onze samenwerking starten gaan we graag met je in gesprek, persoonlijk of online. Je vertelt ons je wensen en doelen en we bespreken hoe dit omgezet kan worden naar een pakkende tekst waar je blij van wordt. Zodra we onze samenwerking starten gaan we tijdens een briefing in op de details zodat we er zeker van zijn dat alles afgestemd is op jouw wensen. In deze briefing gaan we onder andere in op:

 • Jouw bedrijf of product
 • Doel en doelgroep van de tekst
 • Contentstrategie
 • Conversiegericht schrijven
 • Tone of voice

ZZP content marketeer

Bij ons kan je een zzp content marketeer inhuren voor verschillende opdrachten. Zo kunnen zij onder andere zorgen voor:

 • Website teksten
 • Nieuwsbrieven
 • Blogs
 • Artikelen
 • Social media teksten

Als je samenwerkt met een zelfstandige content marketeer uit ons team is deze altijd ervaren in het analyseren van de doelgroep en het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. Zo zorgen we er voor dat de tekst je doel en doelgroep goed bereikt. Wil je dat de aangeleverde tekst toch wat aangepast wordt? Geen probleem! Een eenmalige revisie door onze zzp content specialist is kosteloos. 

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

Freelance content marketeers

Freelance content marketeer opdracht

Geef je een freelance content marketeer uit ons team een opdracht dan nemen wij altijd eerst contact op voor een kennismakingsgesprek. We horen graag over jouw bedrijf of product en wat je wensen zijn op het gebied van content marketing.

Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek. We zullen je niet teleurstellen.

Uurtarief freelance content marketeer

Het uurtarief freelance content marketeer ligt tussen de €60.- tot €90.-, afhankelijk van de opdracht en ervaring. Hierbij is een eenmalige revisie van de tekst kosteloos. 

Meer vragen? Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Een content marketeer zorgt voor content (teksten) voor onder andere websites en blogs. Deze webteksten of seo teksten zorgen ervoor dat een bedrijf beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Deze teksten worden geschreven aan de hand van een goed zoekwoordenonderzoek en contentstrategie.

Het uurtarief freelance content marketeer ligt tussen de €60.- tot €100.-, afhankelijk van de opdracht en ervaring

Een copywriter schrijft met een duidelijk doel, de lezer beïnvloeden en aanzetten tot actie. Een content marketeer kan de lezer ook alleen willen informeren of amuseren met een goede pakkende content. Het doel hierbij is niet altijd het beïnvloeden van de lezer.

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kim - Freelance content marketeer

ZZP content marketeer

Kim

Scroll naar boven
Scroll naar top