Freelance copywriter

Pakkende copy zorgt voor een verhoogde conversie, meer leads en een hogere omzet.

Inspirerende, activerende en vooral converterende teksten. Daar staan we voor. Jij zorgt voor dat innovatieve product of die fantastische dienst en wij regelen een passende tekst. Of het nou gaat om webteksten, nieuwsbrieven of SEO teksten, wij staan voor je klaar. Je wordt ontzorgt op het gebied van copywriting zodat jij kan doen waar je écht energie van krijgt.

Ons team van freelance copywriters is ervaren in het opstellen van overtuigende teksten die er voor zorgen dat jouw klant gestimuleerd wordt om in actie te komen. Of dit nu gaat om het inschrijven voor een nieuwsbrief, het opnemen van contact of de aankoop van een product. Een freelance copywriter kan je ondersteunen met passende tekst waarbij er rekening gehouden wordt met jouw huisstijl, persoonlijkheid en tone of voice. 

De juiste teksten zorgen voor een verhoogde conversie, meer leads en een hogere omzet. Je kan er voor kiezen deze teksten zelf te schrijven of je kiest er voor om dit uit te besteden. Steeds meer ondernemers en bedrijven kiezen er voor om de copywriting uit te besteden. Zo houd je meer tijd over voor je echte passie, het verlenen van die mooie dienst of het ontwikkelen en verbeteren van je vernieuwende product. Daarbij ben je gegarandeerd van kwalitatieve teksten. Wil je toch iets wijzigen in de tekst? Een eenmalige revisie is kosteloos.

Freelance copywriter

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Blog copy

Een goede blog waar met regelmaat gepost wordt roept vertrouwen op bij de bezoeker. Regelmatig bloggen zorgt voor een hoger bezoekersaantal en meer leads. Blogs zijn anders in opbouw dan artikelen en nieuwsbrieven en vragen een specifieke manier van schrijven. Wij kunnen blogs voor je redigeren, herschrijven of zelfs kant en klaar aanleveren.

Webteksten

Webteksten zijn korter dan blogs en geven vooral praktische informatie. De webteksten moeten de bezoeker overtuigen om met jou in zee te gaan. Het is dus belangrijk om kort, concreet en overtuigend te schrijven. Laat onze freelance copywriters je daar mee ondersteunen!

Folders

Een folder geeft ruimte om meer informatie te geven. Zijn de teksten op je website niet voldoende om alle informatie over je product of dienst weer te geven? Wij zorgen voor een passende folder welke je op je website kan plaatsen. Zo is jouw klant altijd ruim voldoende geïnformeerd.

SEO teksten

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Wij zorgen voor hoge Google rankings en meer organisch verkeer. Onze freelance copywriter levert complete SEO copy aan waar een goed zoekwoordenonderzoek onder ligt.

Advertenties

Een goede advertentie wekt in één oogopslag interesse en zet de bezoeker aan tot actie. Het spreekt een bepaalde emotie bij de bezoeker aan en roept op tot aankoop of het opnemen van contact. Wij leveren kant en klare advertentieteksten die je direct kan plaatsen.​

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media. Door middel van social media bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?​

Productomschrijvingen

Een goede productomschrijving zorgt voor hogere conversiepercentages. De bezoeker heeft interesse in jouw product, met een goede productomschrijving maak je van deze bezoeker een klant! Ook zorgt een gepaste productomschrijving voor minder retouren en klachten; de klant weet namelijk precies wat hij kan verwachten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven onderhouden je relatie met de klant. Zo kan je de klant informeren over nieuwe ontwikkelingen of wijzen op seizoensgebonden producten. De nieuwsbrief zorgt er voor dat je niet vergeten wordt en stimuleert een klant om contact op te nemen.

Artikelen

Artikelen kunnen informeren, inspirerend en vermakelijk zijn. Met een vlotte, moderne schrijfstijl hou je de lezer vast en neem je deze mee in je verhaal. Artikelen kunnen SEO teksten zijn, meer informatie geven over een product of dienst of een lezer verwijzen naar het gebruik van een product of dienst.

Redigeren van teksten

Wil je zelf je teksten schrijven maar hier nog wel even de puntjes op de i laten zetten? Lever bij ons je teksten aan en wij laten onze freelance copywriters de tekst redigeren. Zij kunnen kleine aanpassingen in de tekst maken om het prettiger leesbaar te maken, kleine foutjes uit de teksten halen en zorgen voor een vlekkeloos eindresultaat.

Herschrijven van teksten

Heb je veel teksten maar ben je eigenlijk niet tevreden? Onze freelance copywriters lezen je teksten en herschrijven deze waarbij de kern van het verhaal bewaard wordt. Wil je een meer moderne schrijfstijl of juist formeler of recht-door-zee? Alles kan.

Vertalingen

Laat je teksten vertalen zodat je gemakkelijk kan uitbreiden naar meer landen. Onze schrijvers vertalen artikelen, blogs, vaktermen, productomschrijvingen en nog veel meer. Een goede vertaling zorgt voor meer vertrouwen bij de klant en zorgt daarmee voor verhoogde conversie in het desbetreffende land.

Freelance copywriter gezocht

Wil je een freelance copywriter of freelance seo copywriter inhuren? Bij onze ben je aan het juiste adres. Onze copywriters kan je onder andere inhuren voor:

 • SEO teksten
 • Advertentieteksten
 • Webteksten
 • Tekstcontrole
 • Commerciële teksten
 • Zakelijke teksten

Bij het schrijven van een tekst wordt onder andere de principes van Cialdini toegepast. Deze methode zorgt er voor dat de tekst de klant prikkelt om in actie te komen. Natuurlijk zorgt onze (seo) copywriter er voor dat daar een goed zoekwoorden onderzoek onder ligt en dat de tekst in jouw tone of voice wordt geschreven om het persoonlijk te houden. 

Voordat we onze samenwerking starten gaan we graag met je in gesprek, persoonlijk of online. Je vertelt ons je wensen en doelen en we bespreken hoe dit omgezet kan worden naar een pakkende tekst waar je blij van wordt. Zodra we onze samenwerking starten gaan we tijdens een briefing in op de details zodat we er zeker van zijn dat alles afgestemd is op jouw wensen. In deze briefing gaan we onder andere in op:

 • Jouw bedrijf of product
 • Doel en doelgroep van de tekst
 • SEO optimalisatie
 • Tone of voice
 • Tijdsplanning 

ZZP copywriter

Onze zelfstandige copywriters kunnen ingehuurd worden voor verschillende opdrachten. Zo kunnen zij zorgen voor:

 • Website teksten
 • Nieuwsbrieven
 • Blogs
 • Artikelen
 • Social media teksten

Met deze teksten wordt de bezoeker door middel van een call to action (CTA) aangezet tot het aanvragen van een offerte, opnemen van contact of aankoop van een product. Als je samenwerkt met een zzp copywriter uit ons team is deze altijd ervaren in het analyseren van de doelgroep en het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. Zo zorgen we er voor dat de tekst je doel en doelgroep goed bereikt. Wil je dat de aangeleverde tekst toch wat aangepast wordt? Geen probleem! Een eenmalige revisie is kosteloos.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

Freelance copywriters

Freelance copywriter opdracht

Geef je een freelance copywriter uit ons team een opdracht dan nemen wij altijd eerst contact op voor een kennismakingsgesprek. We horen graag over jouw bedrijf of product en wat je wensen zijn op het gebied van freelance copywriting.

Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek. We zullen je niet teleurstellen.

Uurtarief freelance copywriter

Onze freelance copywriters werken met een uurtarief. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een afgesproken tarief per woord zowel de opdrachtgever als de copywriter tekort doet. Een goede tekst is volledig, uitnodigend en niet onnodig lang. Bij te lange teksten verliest de lezer snel de aandacht en schiet je je doel voorbij. Een uurtarief verzekert zowel de opdrachtgever als schrijver van een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Het uurtarief freelance copywriter ligt tussen de €70.- tot €100.-, afhankelijk van de opdracht en ervaring van de copywriter. Hierbij is een eenmalige revisie van de tekst kosteloos. 

Meer vragen? Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Een copywriter schrijft wervende teksten waarbij de lezer aangezet wordt tot actie. Een aantal voorbeelden van verschillende soorten teksten waar een copywriter voor kan zorgen zijn:

 • webteksten
 • seo-teksten
 • nieuwsbrieven
 • blogs
 • artikelen

Ook kan een copywriter teksten herschrijven of redigeren.

Afhankelijk van de opdracht en ervaring kost een copywriter gemiddeld €70.- tot €100.- per uur. 

Een copywriter schrijft met een duidelijk doel, de lezer beïnvloeden en aanzetten tot actie. Een contentschrijver kan de lezer ook alleen willen informeren of amuseren met een goede pakkende tekst. Het doel hierbij is niet het beïnvloeden van de lezer. 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kim - Freelance copywriter

Kim

Scroll naar boven
Scroll naar top