Freelance E-mail marketeer

Haal alles uit jouw database via geoptimaliseerde E-mail processen

E-mailmarketing is snel, goedkoop en zeer winstgevend, en het ultieme instrument voor relatie- en merkopbouw. Een freelance e-mail marketeer kan jou hier perfect in begeleiden. 

Het stelt jouw klanten in staat om zich voortdurend met je en jouw producten bezig te houden, waarbij ze je precies vertellen wat ze willen in de gegevens die je uit hun gedrag haalt. Geen enkele andere strategie kan de conversatie tussen je en jouw publiek aan de gang houden, en wij zullen deze essentiële dialoog voeden en onderhouden.

Wij werken uitsluitend met de beste freelance e-mail marketeers. Wij zijn online marketing heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders (heroes) zoals wij het graag noemen. Wij maken het verschil door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers.

  • Een heldere aanpak
  • Korte lijnen
  • Proactief
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar

Ben je benieuwd geworden naar ons grootste freelancer database heroe? Neem dan contact met ons op en wij leggen je de volgende stappen haarfijn uit. Ook CRM en Database marketing nemen we mee.

SEO SEA specialist

Bel ons vandaag

Waarmee helpt onze freelance e-mail marketeer jou?

Volledige strategie

De freelance e-mail marketeer zal een volledige klanten persona analyse uitvoeren en jouw doelgroep segmenteren voor de meest effectieve communicatie. Wij kunnen je helpen jouw tone of voice te ontwikkelen en automatiseringsschema's te leveren om jouw klanten in de funnel te brengen op basis van hun unieke behoeften en wensen.

CRM-integratie

Wij kunnen elk CRM-platform integreren om contentaanpassing en analyses te benutten, waarbij we samenwerken met een marketingattributiestrategie om ervoor te zorgen dat elk touchpoint van het traject wordt afgedekt. Zo kunnen we jouw communicatie stroomlijnen en zinvollere relaties met jouw abonnees tot stand brengen.

Cross-Channel Growth

Your database tells you so much about your customers, even how to find more people like them. We can use your data to find lookalike audiences across social and search, feeding them into the same bespoke journey workflow processes to foster lifelong relationships.

Segmentering & marketing automatisering

De e-mail freelancer zal kerngroepen van klanten op basis van een constante gedragsanalyse, naast bestaande gegevens. Dit vormt vervolgens de basis voor de volledige strategie, waarbij gebruik wordt gemaakt van big data-analyses in combinatie met AI om de funnels van de marketingautomatisering te verbeteren. Vervolgens raken we jouw doelgroepen op het juiste moment met de juiste content, waarbij we gebruikmaken van incentives en progressieve overredingstechnieken om merkbetrokkenheid te ontwikkelen in elke fase van het klanttraject.

Personalisering

Maak gebruik van de gegevens van jouw abonnees door jouw e-mailcommunicatie te personaliseren voor een hogere betrokkenheid om vertrouwen in en loyaliteit aan jouw merk op te bouwen. Wij stellen je in staat om hun ervaring met jouw bedrijf af te stemmen op de informatie die ze je geven, zodat ze de content krijgen die ze nodig hebben wanneer ze die willen.

Copywriting

Cruciaal voor jouw boodschap is de tekst. Onze freelance copywriters creëren tekst die erop gericht is jouw klant precies te vertellen wat hij in elke fase van de funnel wil horen. Daarbij oogsten we de inzichten uit jouw persona's om leads naar conversie te leiden.

HTML-codering

E-mail wordt geconsumeerd op een breed scala aan apparaten en e-mailclient software, dus het is noodzakelijk dat het eindproduct vlekkeloos wordt weergegeven. Onze specialisten maken responsieve e-mailsjablonen die cross-platform rigoureus zijn getest om ervoor te zorgen dat jouw klanten altijd een positieve gebruikerservaring hebben.

Atomisch ontwerp

Wij hanteren atomaire ontwerpprincipes voor al jouw schermgebaseerde ontwerpen, zodat al jouw ontwerpen snel kunnen worden aangepast. Of het nu gaat om e-mail, app of web, met een set digitale merkrichtlijnen en bouwstenen zorgen we ervoor dat elke communicatie of storytelling, ongeacht het medium of kanaal, consistent de merkrichtlijnen volgt.

Testen en optimaliseren

Inzicht in de levenscyclus van de klant is cruciaal om een workflow van communicatie in kaart te brengen. Wij ontwikkelen jouw campagnes door middel van inhoudelijke personalisering en A/B-tests om jouw resultaten te maximaliseren, op basis van de resultaten die we in de gegevens zien.

Freelance SEA specialisten

E-mail marketing freelancer

Gebruik alle leads in de marketingfunnel

Koester leads in elke fase van het e-mail marketing funnel en bouw bij elke stap een band op met jouw klanten.

De sleutel tot succesvolle e-mailmarketing is het begrijpen van de behoeften van jouw publiek. De rol als e-mail marketing freelancer bestaat erin jouw bestaande klantgegevens te gebruiken om op maat gemaakte tactieken te creëren die jouw klant aanspreken in elke fase van hun reis.

Onze geavanceerde technieken stellen ons in staat om precies te bepalen wat de positie van elke klant is in hun beslissingstraject. Of ze nu meer tijd nodig hebben om onderzoek te doen of staan te popelen om te converteren, samen creëren we een traject om hun interesse te ontwikkelen en het rendement te genereren waar zowel je als zij naar hunkeren.

Onze e-mail marketing freelancers ontwerpen in het oog springende e-mail marketing campagnes en hebben meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied voor enkele van de grootste merken in Nederland. Daarnaast leveren wij een volwaardige service die zorgt voor de berichtgeving, strategie, onderzoek en data-analyse. Of je nu B2B of B2C bent, Soap heeft de ervaring om uiterst effectieve e-mail marketing campagnes op te zetten die verbluffende resultaten opleveren.

Freelance database marketeer

E-mail marketing specialist

Hoe gaan e-mail marketing specialisten voor jou te werk

Laten we eens stap voor stap bekijken hoe onze email specialisten bedrijven helpen hun klantenbestand te laten groeien en klanten te behouden.

In 3 stappen uitgelegd

Stap 1
Onze e-mail marketing specialist is expert in lifecycle marketing, customer journey mapping en e-mail content strategie. Ons e-mail marketing concept is een bewezen aanpak ontwikkeld voor nurturing- en outreach campagnes die je helpen nieuwe prospects en verlopen of bestaande klanten te bereiken, zodat je ze kunt converteren in loyale klanten voor vele aankopen in de toekomst.
 
Stap 2
Alles wordt getest, van onderwerpregels tot body copy, visuals, knoppen en content lay-out. Door elk element van jouw e-mailcampagne te optimaliseren en ervoor te zorgen dat alle communicatie tijdig, geschikt en aantrekkelijk is, kunnen we de retentie verhogen en je helpen de Customer Lifetime Value (CLV) na verloop van tijd te verhogen.
 
Stap 3
Onze e-mail specialist genereert meer dan 1.300 leads per dag voor klanten. We hebben onze eigen bewezen aanpak van e-mailmarketing verfijnd, waaronder A/B-testing van titel- en onderwerpregels, het afstemmen van jouw targeting en ervoor zorgen dat je niet in de problemen komt met spam filtering. Wij begrijpen MX + SPF records, UTM tracking, en drip e-mailing. Besteed jouw tijd niet aan het uitzoeken hoe e-mailmarketing werkt. Je hebt een bedrijf te runnen.
 

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

Freelance Email marketing specialist

Attributie marketing specialist mail

Het acquisitie traject van klanten is zelden lineair. Elke klant kan verschillende wegen bewandelen om tot conversie te komen, en wij blinken uit in het effectief betrekken van klanten bij elk knooppunt en touchpoint.
 

Ons freelance email marketing aanpak wordt breed gesteund door onze opdrachtgevers. Onze expertise levert een volwaardige service die elk element van het klant traject accentueert, waardoor het risico op drop-off drastisch wordt verminderd. Door een marketing attributiemodel toe te passen, kun je jouw inkomsten met 15% tot 35% verhogen, terwijl het zwaarbevochten vertrouwen en de waardering die de hoeksteen vormen van jouw relaties met jouw klanten, behouden blijven.

E-mail marketing wordt het best geoptimaliseerd als het wordt gecombineerd met een reeks digitale marketingservices, zoals SEO, PPC, content marketing en meer. Ontdek hoe onze mail specialist zijn steentje kan bijdragen en jouw volledige digitale strategie kan transformeren.

Neem direct contact op voor jouw freelancer e-mail marketing!

database freelancer

Email freelancer

Ontvang vrijblijvend freelance mail advies

E-mail marketing zal meer verkeer naar jouw website leiden, meer leads en verkopen genereren en je uiteindelijk helpen jouw bedrijf te laten groeien op een uiterst kosten effectieve manier.
 

Freelancer Email; jouw huidige situatie

1: Realiseer wat je mist
Bespreek jouw huidige e-mailstrategie en kijk waar je een stroom van extra inkomsten zou kunnen missen.
 
2 Evalueer jouw prestaties
Onderzoek jouw statistieken en vergelijk ze met de gemiddelden in jouw branche. Identificeer quick wins en campagne boosters.
 
3 Zet jouw strategie op een rijtje
Creëer een kort stappenplan om jouw e-mailmarketing onder de knie te krijgen dat naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit.

Profiteer van de expertise van onze email marketing specialisten 

Begin met een inleidend gesprek en bespreek de mogelijkheden voor jouw online bedrijf.
email marketing specialist

E-mail marketing is een proces waarbij producten en diensten via e-mail aan bestaande en potentiële klanten worden gepromoot. Het bestaat in elke sector en is een gemakkelijk en vaak kosteneffectief middel om efficiënt en consistent te communiceren.

E-mailmarketing stelt je in staat jouw klantenbestand te onderhouden en te laten groeien door informatie te verstrekken. Dit kan gaan over jouw producten en diensten of over inhoud die jouw merk ontwikkelt en accentueert. Het is eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en een uitstekende manier om elke klant te bereiken, met meer dan 4 miljard van de wereldbevolking die ten minste één e-mailadres bezit.

Een hard bounce is wanneer een e-mail niet permanent kan worden afgeleverd op een e-mail adres. Dit gebeurt wanneer het e-mailing proces in jouw e-mailmarketing software een foutmelding geeft. Het is meestal te wijten aan een ongeldig of niet langer actief e-mailadres.

Een soft bounce is wanneer een e-mail om een tijdelijke reden niet kan worden afgeleverd op een e-mail adres. Dit kan een aantal redenen hebben, waarvan de meest voorkomende zijn dat de e-mail te groot is, dat de server plat ligt, of dat de inbox van de ontvanger vol is.

Een goed doordachte e-mailmarketingstrategie stelt je in staat relaties met jouw bestaande klanten te ontwikkelen en tegelijkertijd jouw doelgroep te vergroten. Het is een effectieve en goedkope manier om informatie rond jouw producten en diensten te verspreiden, wat leads en conversies kan verhogen.

We bouwen al onze rapportages op rond de behoeften van onze partners, waarbij we ons concentreren op de E-mail marketing cijfers die aansluiten bij hun doelstellingen. Dit wordt ook weerspiegeld in de frequentie waarmee we rapporteren, maar meestal bieden we we wekelijkse en maandelijkse rapportage naast kwartaaloverzichten die meer details bieden.

Het succes van jouw e-mailmarketing moet worden gemeten aan de hand van de statistieken die voor je als bedrijf van belang zijn. De belangrijkste metrics zijn open rate, click-through rate, conversie rate en het aantal unsubscribes. Dit zijn alle vormen van interacties (positief en negatief) die jouw klant onderneemt na ontvangst van jouw e-mail.

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Freelance E-mail marketeer

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top