Freelance online marketeer

Maak online stappen met een freelance online marketeer

In ons team van Online Marketing Heroes hebben wij voor jouw bedrijf dé freelance online marketeer. Wij hebben een aanzienlijk netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf direct inzetbaar zijn. D.m.v. jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, ondersteunen wij elkaar om de beste freelance online marketeer te koppelen aan een nieuwe opdracht. Onze deskundigen richtten zich o.a. op SEO, SEA, Social Media en Conversie optimalisatie. Alvorens jouw opdracht gekoppeld wordt aan de juiste consultant krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw vragen te beantwoorden. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe aan de slag te gaan. Zo ook degene die jou als eerst te woord staan. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Geen verassingen achteraf en heldere doelen op lange termijn. Wij maken een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op groei op lange termijn, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft een breed spectrum van kennis op het vlak van SEO, SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een freelance online marketeer.

SEO SEA specialist

Bel mij vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Online marketing

Meer verkeer naar je website? Hogere conversie uit hetzelfde aantal bezoekers? Inzetten van marketing automation of het adverteren op social media? Wij zorgen dat jouw online doelen worden behaald.

E-Commerce

Meer verkeer naar je webshop? Hogere conversie? Hogere order value? CLV verhogen? Feed Management? Advertising? Op basis van data zorgen we continu voor betere resultaten met online marketing.

Website development

Een nieuwe website laten maken? Of een deel van je website laten aanpassen? Een nieuw CMS? Technische aanpassingen? Geen probleem! Laten we jouw wensen snel bespreken.

SEO

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Zoekwoordenonderzoek, SEO Analyse, Sitespeed, Content, PR en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer. Bekijk onze Freelance SEO Specialist pagina.

SEA

Bovenaan in Google door de inzet van Google ads en Google Shopping. Vergeet ook Microsoft Ads niet! Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Remarketing, Display, Youtube, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden.

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media advertising. Met social media adverteren bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?

Linkbuilding

Wij verhogen de autoriteit van jouw website door middel van linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier. Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde aantal bezoekers? Met behulp van conversie optimalisatie tools en de data die daaruit voort komt, zorgen wij voor het verhogen van de conversies. Wij staan klaar om je nieuwe A/B test op te zetten!

Concurrentieanalyse

Wie is je concurrentie en hoe zorg je ervoor dat jij een unieke propositie in de markt zet? Wij voeren een gedetailleerd concurrentieanalyse uit zodat wij samen met jou de bestaande markt kunnen gaan domineren. Ben jij er klaar voor om marktleider te worden?

Online marketing scan

Wil je meer resultaat uit je website of marketing kanalen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Laat ons een online marketing scan uitvoeren. Wij komen met heldere actiepunten geprioriteerd op basis van de moeilijkheidsgraad en impact.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Online marketing funnels

Laat online marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Online marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische online marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

E-mail marketing

Meer omzet uit je e-mail marketing halen? Wij zorgen voor een beter resultaat uit email marketing. Of het nou gaat om B2B, SaaS of E-commerce klanten. Wij bouwen de CRM mails, volledige met segmenten en personalisatie. Drip campaigns, automatische trigger mails of gewoon nieuwsbrieven. Wij laten geen omzet liggen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar online marketing training? Wij geven 1 op 1 online marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste online marketing vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

Freelance online marketeers

Het opbouwen van een online aanwezigheid voor jouw merk is nu belangrijker dan het ooit is geweest. Online aanwezig zijn is voor elk bedrijf de makkelijkste manier om gemakkelijk gevonden te worden door klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Wij willen ondernemers zoals jou helpen jouw bereik uit te breiden en nog meer consumenten om te zetten in klanten. Pop up Stores, online bedrijven, coaches/trainers of echte e-commerce winkels zijn een handjevol soorten ondernemers/bedrijven die wij onlangs hebben geholpen om hun online aanwezigheid een boost te geven.

Laten we samenwerken om ook jouw website online een succes te maken en te profiteren van al het zoekverkeer dat op zoek is naar jouw product of dienst.

Hoe kunnen onze freelance online marketeers jou helpen?

Freelance online marketing

Wat is freelance online marketing? Freelance online marketing bestaat uit een marketeer of een team van marketeers die online strategieën en initiatieven gebruiken om gedefinieerde key performance indicators (KPI’s) te bewegen, waaronder merkbetrokkenheid, nieuwe leads, nieuw verworven klanten, customer lifetime value, en verwijzingen. Deze freelance online marketeers zijn geen werknemers van bedrijven. In plaats daarvan zijn ze aannemers die een gedefinieerde reikwijdte van het werk dat ze uitgevoerd op vaak op een retainer of prestatie-gerelateerde overeenkomst.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel mij vandaag

Freelance online marketing specialist

Wat voor freelance online specialisten zijn er?

Freelance SEA specialist

Om een succesvolle klant-freelancer relatie te hebben met een focus op media inkoop, is het belangrijk om bestaand verkeer en blog inhoud te hebben om te gebruiken voor content sync. Je kunt onze freelancers voor je laten werken, waaronder een copywriter, advertentie-ontwerper en een video-editor. Een team van online marketing specialisten moeten samenwerken om landing pages goed te laten converteren voor een freelance SEA specialist en de website. Onze freelance online marketing specialisten beloven geen gouden eieren als die er niet zijn, maar halen wel het maximale uit jouw bestaande of nieuwe campagnes. Hier zijn wij transparant in, zonder onjuiste verwachtingen. Onze SEA specialist definieert op voorhand doelen, klanten persona’s, budgetten en verwachte resultaat.

Freelance Content specialist 

Content schrijven is een van onze specialiteiten. Onze freelance content specialisten kennen alle ins en outs van het vak. Van blog posts en social posts, naar complete e-books schrijven, wij kennen de juiste specialist voor jouw situatie. Zoek je een copywriter of liever een ghostwriter?  Wij kennen beiden. Wij koppelen de te schrijven content graag aan ROI data. Met behulp van een stukje SEO kennis (i.e. zoekwoorden onderzoek) kun je een goede inschatting maken van het te verwachten resultaat voor een webpagina. Neem contact op voor een kennismaking, zodat we jouw situatie en behoeftes kunnen bespreken.
 

Freelance Public Relations (PR) Coördinator

De public relations coördinator is doorgaans verantwoordelijk voor het creëren en onderhouden van een positief publiek imago voor hun organisatie. Hij werkt samen met de media om een positief beeld te schetsen van zijn bedrijf en promoot proactief verhalen die van belang kunnen zijn voor de media. Tot op zekere hoogte valt PR ook onder content. Het onderliggende stuk van een succesvolle PR-campagne zijn echter relaties. Je hebt relaties nodig met journalisten en publicaties.
 

Freelance SEO Specialist

Ik hou van zoekmachine optimalisatie omdat het heel zwart-wit is. “Dit zijn de bezoekersaantallen die je concurrent krijgt voor dit trefwoord. Hier is wat je zou kunnen krijgen als je het X & Y beter doet dan zij.” Zoekmachine optimalisatie bestaat uit Tech SEO, Content optimalisatie en het opbouwen van een sterk linkprofiel middels een goede balans tussen kwalitatieve en kwantitatieve backlinks. Een freelance SEO specialist brengt je duurzame online marketing plan op een volgend niveau.

Freelance online marketeer gezocht

Wat voor freelance online marketing jobs zijn er?

Freelance Backlinker

Backlinking, vergelijkbaar met PR, gaat over het creëren van relaties en – hopelijk – het benutten van een sterk stuk inhoud wanneer je dat doet. Dat kan een controversieel of inspirerend verhaal zijn. Middels sterke tools kunnen onze freelance online marketeers backlinks voor jou vinden, analyseren en opbouwen voor jouw linkprofiel. Onze specialisten gebruiken tools zoals Ahrefs en Majestic SEO om voor jou de beste resultaten te halen.

Freelance Affiliate Marketeer

Affiliate marketing is een ander kanaal dat dicht samenwerkt met public relations en backlinking. Een freelance affiliate marketeer is gespecialiseerd in het promoten van jouw producten op andere websites, of andersom, genereert juist voor jou omzet door het promoten van andere producten op jouw website. Heb jij zelf een goed staand merk en product die toe is aan een nieuw marketingkanaal om te benutten? Dan kun je via freelance affiliate marketing deze extra inkomsten wellicht opbouwen. 

Freelance Community Marketeer

Een community manager fungeert als contactpersoon tussen een organisatie en haar publiek. Hij/zij is de stem, toon en moderator van het merk door middel van community support, content distributie en digitale betrokkenheid om merkaanwezigheid en vertrouwen op te bouwen, zowel online als in-person. De grootte van een sociale community hangt af van de grootte van de bedrijven waarmee wordt gewerkt.

Freelance Marketing Automatisering Specialist

Marketing Automation Specialist houdt zich bezig met de dagelijkse taken van het runnen van geautomatiseerde marketing campagnes. De rol van een marketing automatisering specialist is zeer gevarieerd. Op een willekeurige dag, kunnen ze zich bevinden:

 • Het ontwerpen en bouwen van geautomatiseerde e-mailmarketing flows en e-mailcampagnes.
 • Brainstormen met collega’s voor nieuwe marketingideeën.
 • Schrijven en plannen van nieuwe social media posts.
 • Analyses van campagnes interpreteren om de prestaties te meten en zwakke punten te ontdekken. 
 • Het creëren van A/B split tests van marketingmiddelen om de campagne prestaties te verbeteren. 
 • Andere gerelateerde digitale marketing taken.

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Patrick Geijtenbeek: Freelance online marketeer

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top