Freelance tekstschrijver

Pakkende teksten zorgen voor een verhoogde conversie, meer leads en een hogere omzet.

Tekst afgestemd op jouw wensen, doel en doelgroep. Dat is waar wij voor zorgen. Jij informeert ons over je bedrijf, product of dienst en onze freelance tekstschrijver zorgt voor een inspirerende tekst. Zoek je een freelance schrijver voor website teksten, een blog, product omschrijvingen of social media? Dan ben je bij ons in goede handen. 

Ons team van freelance tekstschrijvers bestaat uit ervaren, vlotte schrijvers die met plezier teksten opstellen voor verschillende doeleinden. Onze freelancer tekstschrijver zorgt voor teksten die informeren, amuseren of inspireren, afhankelijk van jouw doel en doelgroep.

Pakkende teksten zorgen voor een verhoogde conversie, meer leads en een hogere omzet. Je kan er voor kiezen deze teksten zelf te schrijven of je kiest er voor om dit uit te besteden. Een tekstschrijver freelance kan je hierbij ondersteunen terwijl er rekening gehouden wordt met jouw huisstijl, persoonlijkheid en tone of voice. 

freelance tekstschrijver

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Blog teksten

Een goede blog waar met regelmaat gepost wordt roept vertrouwen op bij de bezoeker. Regelmatig bloggen zorgt voor een hoger bezoekersaantal en meer leads. Blogs zijn anders in opbouw dan artikelen en nieuwsbrieven en vragen een specifieke manier van schrijven. Wij kunnen blogs voor je redigeren, herschrijven of zelfs kant en klaar aanleveren.

Webteksten

Webteksten zijn korter dan blogs en geven vooral praktische informatie. De webteksten moeten de bezoeker overtuigen om met jou in zee te gaan. Het is dus belangrijk om kort, concreet en overtuigend te schrijven. Laat onze freelance tekstschrijvers je daar mee ondersteunen!

Folders

Een folder geeft ruimte om meer informatie te geven. Zijn de teksten op je website niet voldoende om alle informatie over je product of dienst weer te geven? Wij zorgen voor een passende folder welke je op je website kan plaatsen. Zo is jouw klant altijd ruim voldoende geïnformeerd.

SEO teksten

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Wij zorgen voor hoge Google rankings en meer organisch verkeer. Onze freelance tekstschrijver levert complete SEO teksten aan waar een goed zoekwoordenonderzoek onder ligt.​

Advertenties

Een goede advertentie wekt in één oogopslag interesse en zet de bezoeker aan tot actie. Het spreekt een bepaalde emotie bij de bezoeker aan en roept op tot aankoop of het opnemen van contact. Wij leveren kant en klare advertentieteksten die je direct kan plaatsen.​

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media. Door middel van social media bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?​

Productomschrijvingen

Een goede productomschrijving zorgt voor hogere conversiepercentages. De bezoeker heeft interesse in jouw product, met een goede productomschrijving maak je van deze bezoeker een klant! Ook zorgt een gepaste productomschrijving voor minder retouren en klachten; de klant weet namelijk precies wat hij kan verwachten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven onderhouden je relatie met de klant. Zo kan je de klant informeren over nieuwe ontwikkelingen of wijzen op seizoensgebonden producten. De nieuwsbrief zorgt er voor dat je niet vergeten wordt en stimuleert een klant om contact op te nemen.

Artikelen

Artikelen kunnen informeren, inspirerend en vermakelijk zijn. Met een vlotte, moderne schrijfstijl hou je de lezer vast en neem je deze mee in je verhaal. Artikelen kunnen SEO teksten zijn, meer informatie geven over een product of dienst of een lezer verwijzen naar het gebruik van een product of dienst.

Redigeren van teksten

Wil je zelf je teksten schrijven maar hier nog wel even de puntjes op de i laten zetten? Lever bij ons je teksten aan en wij laten onze freelance schrijvers de tekst redigeren. Zij kunnen kleine aanpassingen in de tekst maken om het prettiger leesbaar te maken, kleine foutjes uit de teksten halen en zorgen voor een vlekkeloos eindresultaat.

Herschrijven van teksten

Heb je veel teksten maar ben je eigenlijk niet tevreden? Onze freelance tekstschrijvers lezen je teksten en herschrijven deze waarbij de kern van het verhaal bewaard wordt. Wil je een meer moderne schrijfstijl of juist formeler of recht-door-zee? Alles kan.

Vertalingen

Laat je teksten vertalen zodat je gemakkelijk kan uitbreiden naar meer landen. Onze schrijvers vertalen artikelen, blogs, vaktermen, productomschrijvingen en nog veel meer. Een goede vertaling zorgt voor meer vertrouwen bij de klant en zorgt daarmee voor verhoogde conversie in het desbetreffende land.

Freelance tekstschrijver gezocht

Zoek je een freelance tekstschrijver of freelance SEO tekstschrijver? Bij onze ben je aan het juiste adres. Onze tekstschrijvers kan je onder andere inhuren voor:

 • Blogs
 • Webteksten
 • Folders
 • Social media teksten
 • Productomschrijvingen

Bij het schrijven van een tekst wordt rekening gehouden met jouw doel en doelgroep. Zo wordt de doelgroep geanalyseerd aan de hand van de MBTI methode om tekst optimaal te laten aansluiten. Wil je bij ons een freelance tekstschrijver inhuren dan zorgt deze er voor dat de tekst in jouw tone of voice wordt geschreven zodat het passend is voor jouw website, blog of bedrijf. 

Voordat we onze samenwerking starten gaan we graag met je in gesprek, persoonlijk of online. Je vertelt ons je wensen en doelen en we bespreken hoe dit omgezet kan worden naar een pakkende tekst waar je blij van wordt. Zodra we onze samenwerking starten gaan we tijdens een briefing in op de details zodat we er zeker van zijn dat alles afgestemd is op jouw wensen. In deze briefing gaan we onder andere in op:

 • Jouw bedrijf of product
 • Doel en doelgroep van de tekst
 • Tone of voice

ZZP tekstschrijver

Bij ons kan je een zzp tekstschrijver inhuren voor verschillende opdrachten. Zo kunnen zij zorgen voor:

 • Website teksten
 • Nieuwsbrieven
 • Blogs
 • Artikelen
 • Social media teksten
 • Redigeren van teksten
 • Herschrijven van teksten

Als je samenwerkt met een zelfstandige tekstschrijver uit ons team is deze altijd ervaren in het analyseren van de doelgroep en het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. Zo zorgen we er voor dat de tekst je doel en doelgroep goed bereikt. Wil je dat de aangeleverde tekst toch wat aangepast wordt? Geen probleem! Een eenmalige revisie is kosteloos. 

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

Freelance tekstschrijver opdracht

Geef je een freelance tekstschrijver uit ons team een opdracht dan nemen wij altijd eerst contact op voor een kennismakingsgesprek. We horen graag over jouw bedrijf of product en wat je wensen zijn in de freelance tekstschrijver opdracht. 

Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek. We zullen je niet teleurstellen.

Uurtarief freelance tekstschrijver

Onze freelance tekstschrijvers werken met een uurtarief. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een afgesproken tarief per woord zowel de opdrachtgever als de schrijver tekort doet. Een goede tekst is volledig, uitnodigend en niet onnodig lang. Bij te lange teksten verliest de lezer snel de aandacht en schiet je je doel voorbij. Een uurtarief verzekert zowel de opdrachtgever als schrijver van een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Het uurtarief freelance tekstschrijvers ligt tussen de €60.- tot €100-, afhankelijk van de opdracht en ervaring van de schrijver. Hierbij is een eenmalige revisie van de tekst kosteloos. 

Meer vragen? Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Een freelance tekstschrijver schrijft, herschrijft of redigeert teksten. Alle vormen van tekst komen hierbij aan bod zoals webteksten, nieuwsbrieven, blogs, SEO teksten en productomschrijvingen.

Het uurtarief freelance tekstschrijvers ligt tussen de €60.- tot €100-, afhankelijk van de opdracht en ervaring van de schrijver. 

Een copywriter schrijft met een duidelijk doel, de lezer beïnvloeden en aanzetten tot actie. Een tekstschrijver kan de lezer ook alleen willen informeren of amuseren met een goede pakkende tekst. Het doel hierbij is niet altijd het beïnvloeden van de lezer.

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kim - Freelance tekstschrijver

ZZP tekstschrijver

Kim

Scroll naar boven
Scroll naar top