Online marketing bureau Groningen

Online marketing met kenners!

Elke week zijn er ontzettend veel potentiële kopers online om producten en diensten te bestellen. De beste optie om meer online winst te genereren in dit tijdperk van online shoppen is eigenlijk heel gemakkelijk : hoog ranken op de meest gangbare zoekmachine Google. Ondernemers met een goede ranking op relevante zoektermen krijgen de meeste bezoekers naar hun website en, vanzelfsprekend , de meeste nieuwe klanten. Ons online marketing bureau in Groningen zorgt ervoor dat websites volledig vindbaar zijn en blijven op de zoekresultaten van Google. Dit doen onze specialisten in Groningen met succes voor uiteenlopende binnenlandse en buitenlandse klanten in diverse sectoren.

Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze klanten. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Ons online marketing bureau Groningen is dé specialist bij jou in de regio.

Online marketing bureau Groningen

Bel ons vandaag

Online marketing diensten Groningen

Wordt een grote speler door online marketing advies in Groningen op maat. Met een team van meer dan 13 freelance online marketing specialisten en 5+ online marketing prijzen zijn we al meer dan 15 jaar het online marketing bureau van Nederland. werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale internet commerce ambities.

SEO bureau Groningen

De online marketing werkzaamheden van ons SEO bureau Groningen omvatten slimme SEO oplossingen. Wij richten ons niet alleen op het uitvoeren van een webdesignstrategie die aansluit bij jouw merk. Ons getalenteerde webdevelopmentteam werkt ook samen met gespecialiseerde online marketeers en SEO consultants om ervoor te zorgen dat jij geen zorgen meer hebt wat betreft online zichtbaarheid door SEO. Het richtpunt is om jouw zakelijke website bovenaan de pagina met zoekmachineresultaten (SERP) te krijgen door middel van zoekwoordonderzoeken, linkbuilding en copywriting.

Vind jouw SEO specialist Groningen hier

Content schrijven

Iedere Groningen digitale marketing campagne vereist een solide content marketing strategie. Ons online marketing bureau Groningen heeft een goedleers redactieteam met jarenlange ervaring in het neerzetten van een groeigerichte contentstrategie. Wij onderhouden alle content die je nodig hebt om jouw digitale marketingcampagnes te bevorderen, waaronder teksten, blogs, social media teksten, betaalde advertenties, videoscripts, persberichten en productrecensies.

Design en development

Jouw website zegt veel over de wijze waarop je business doet. Maak een impressie op jouw klanten door hen een fris, dynamisch en gemakkelijk te volgen webdesign voor te schotelen. Ons digitaal marketing bureau Groningen heeft programmeurs en webdesigners van topniveau. Zij leveren hoogwaardige mockups en design lay-outs om ervoor te zorgen dat jouw website aansluit bij jouw merk.

SEA bureau Groningen

Ons SEA bureau Groningen PPC management oplossing gaat niet alleen over het verkrijgen van leads. Onze pay-per-click strategen in Groningen richten zich ook op het verbeteren van jouw conversiepercentage. Werk samen met onze gecertificeerde Adwords deskundigen om PPC-campagnes met hoge impact op te zetten. We richten ons op de meest voor de hand liggende oplossingen voor online advertenties te bieden die een nuttige impact hebben voor jouw onderneming.

Conversie optimalisatie

Verhoog jouw conversies met de hulp van ons conversie optimalisatie bureau Groningen (CRO). Onze gedegen oplossing bevat een diepgaande marktonderzoeksanalyse, optimalisatie van webpagina's, toepassen van concurrerende zoekwoorden en doelgerichte linkbuilding. Wij gebruiken data driven strategieën om te zorgen voor jouw campagnes efficiënte resultaten opbrengen voor een ROI in de plus.

Social media

Bevorder de merkbekendheid en breid jouw leadgeneratie uit door social media marketingcampagnes effectief te implementeren. Ons online marketing bureau Groningen geeft op maat gemaakte oplossingen voor social media marketing. Wij beschikken over specialisten uit de branche met veel ervaring in het ontwikkelen en doorvoeren van groeigerichte Groningen social media campagnes. Onze social media marketing oplossingen stellen jouw merk voor jouw doelgroep.

Lokale SEO Groningen

Cijfers tonen aan dat 88procent van de consumenten die online naar lokale bedrijven zoeken, binnen 24 uur een shop bellen of daar langsgaan. Trek jouw perfecte bezoekers aan en genereer meer leads en verkopen met online marketing in Groningen via onze vak deskundigen. Ons SEO bedrijf Groningen zorgt ervoor dat jouw NAP gegevens online consistent zijn, jouw lokale pagina's geoptimaliseerd worden en lokale linkbuilding opgezet wordt. Ons bureau maken ook gebruik van social media platforms om top of mind te zijn bij jouw doelgroep.

Technische SEO

Leg een sterke online basis met moderne technische SEO en online marketing service. Onze technische SEO specialisten voeren crawl foutrapporteren uit, bekijken jouw HTTPS statuscodes, verhogen de snelheid van jouw website, checken redirects en verwijderen dubbele inhoud. Zo verbeteren we de crawlbaarheid en indexeerbaarheid van jouw website. Onze experts voegen ook structured data markup toe aan jouw site en maken de migratie van jouw website makkelijker, afhankelijk van jouw behoeften en vereisten.

Linkbuilding

Ontvang een grotere stroom verkeer van websites met een hoge autoriteit en vergoot het vertrouwen van jouw consumenten. Ons online marketing bedrijf Groningen betaalde ads, sponsoring en samenwerkingen om de inhoud van jouw website te plaatsen waar belangrijke mensen ze zullen bekijken. Onze experts maken gebruik strategisch gastbloggen, publiceren nieuwe, interessante content verspreiden data driven infographics en stimuleren jouw aanwezigheid op social media. Op deze manier maken Onze specialisten kwalitatieve backlinks die zorgen voor grotere online zichtbaarheid.

E-commerce-marketing Groningen

De E-commerce markt groeit als nooit tevoren. benut van een hele reeks kansen in de E-commerce business om jouw producten te promoten en jouw klanten constant een goede optie te geven. Onze Groningen online marketing experts bieden E-commerce SEO en E-commerce PPC oplossingen om hoog in de funnel bezoekersverkeer naar jouw webshop te leiden. Onze experts genereren meer productbeoordelen, optimaliseren jouw productpagina's en personaliseren jouw strategische marketingplan o.b.v. de behoeften van jouw klanten.

Data gedreven marketing

Onderzoek en gegevens zijn zeer belangrijke aspecten van zakelijk succes. Stuur de juiste boodschap op het juiste moment via het passende platform met de resultaatgerichte digitale marketingdiensten van de Groningen Online Marketing Heroes. Onze specialisten zien de sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen (SWOT) van jouw bedrijf om actuele data op te stellen en goede inzichten te genereren.

E-commerce Webdesign

Bij Online Marketing Heroes Groningen begrijpen we de nuances van E-commerce webdesign. Zodra je op het internet producten verkoopt, is het ontwerp van jouw website cruciaal om jouw bezoekers te overtuigen. Volgens een onderzoek van Baymard Institute kunnen E-commerce websites met een verbeterde checkout design een verhoging van 35 procent in conversies behalen. Start nu met ons online marketing agency Groningen en laat onze experts je helpen jouw concurrentievoordelen in het licht te zetten en het aantal afgebroken verkopen te verminderen.

Web Hosting

Je hebt een veilig, betrouwbaar partner nodig om jouw nieuwe website te hosten. Bel Online Marketing Heroes en je weet dat het goed komt. Ons digitale marketingbureau Groningen biedt netwerkbewaking, systeem back-up en -herstel, malwarescanning en verwijdering, bestandsbeheer en WordPress ondersteuning. Onze specialisten bieden ook onbeperkte bandbreedte en data uitwisseling, DDoS preventie en een gratis Secure Sockets Layer (SSL) certificaat om de veiligheid van jouw webshop te verhogen.

E-mail marketing

Hoeveel e-mals van bedrijven verwijder je elke dag? Onze Online Marketing Heroes in Groningen zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrieven opvallen en voor jouw bedrijf werken. Wij zorgen voor gepersonaliseerde nieuwsbrieven om jouw e-mails uit de spamfolders te houden en jouw klanten aan te moedigen nog een conversie te verrichten. Onze specialisten bouwen jouw abonnees, test e-mailcampagnes voor versturing, maakt sterke content en creëert nieuwsgierigheid vanwege jouw mails.

Resultaat

Hoe weet je of online marketing Groningen voor jouw bedrijf werkt? Bij Online Marketing Heroes stellen onze experts jouw campagne data vast en impementeren we regelmatige monitoring en evaluatie uit om het succes van jouw strategieën te bepalen. Met behulp van de analyses van Google Analytics passen we jouw digitale marketingtactieken aan en verbeteren we jouw wijze van doelgroepgerichtheid om je in een sterkere financiële positie te brengen.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online marketing in Groningen

Bel ons vandaag >

Internet marketing bureau Groningen

Hoe krijgt ons internet marketing bureau jouw website optimaal vindbaar? 

Search Engine Optimization (SEO) is de basis van onze aanpak, maar onze specialisten doen nog veel meer om jouw site of webshop beter vindbaar te maken. Dit kunnen we via een aantal handelingen:

 • met Adwords zorgen we ervoor dat je beter verschijnt in de betaalde zoekresultaten
 • onze experts kunnen worden ingeschakeld voor conversie optimalisatie, waarbij we extra genereren op basis van van jouw huidige bezoekers 
 • onze experts analyseren jouw bezoekers en hun gedrag met behulp van Google Analytics, om jouw doelgroep beter te verstaan en jouw website op hun behoeften af te stemmen
 • onze specialisten bouwen backlinks om de populariteit van jouw site te maximaliseren. Linkbuilding heeft een goede invloed op jouw online vindbaarheid.

Naast deze uitvoerige methode blijven onze specialisten ook op de hoogte van wijzigingen in zoekmachines. Daarbij analyseren onze specialisten zowel jouw autoriteit in de markt als geheel, net als de veranderingen van jouw concurrentie in jouw exacte branche.

Online marketing uitbesteden Groningen

Waarom zou je online marketing uitbesteden in Groningen?

Online Marketing Heroes hebben specialisten in Groningen, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van branchespecifieke internet marketing oplossingen. Onze specialisten helpen organisaties al meer dan tien jaar om hun digitale potentieel ten volle te benutten

Onze specialisten schrijven onze succesvolle projecten toe aan onze toegewijde Groningen online marketing freelancers. Zij zijn consistent geweest in het produceren van groei gedreven digitale marketing campagnes voor een groot scala aan klanten. Als top Google marketing bureau Groningen zetten wij ons in om de best mogelijke resultaten voor jouw website te leveren.

Internet marketing bureau Groningen

Internet marketing bedrijf Groningen

Hoe kan een internet marketing bedrijf uit Groningen voor jou excelleren? 

Heb je een winkel? Dan wil je vanzelfsprekend klanten krijgen die open staan om jouw producten te kopen. Wij spelen hier op in door jouw lokale vindbaarheid te vergroten met bijvoorbeeld de optimalisatie van Google Mijn Bedrijf, tegenwoordig bekend als Google Business Profile en het motiveren van website bezoekers om langs te komen of een afspraak te maken op jouw fysieke locatie.

Heb je alleen een webshop? Onze experts motiveren nieuwe websitebezoekers om grotere bestellingen te plaatsen door ze via meerdere touchpoints te overtuigen om te converteren.

Nationale en internationale dekking

Heeft jouw organisatie een nationale of zelfs internationale dekking en moet je offerte aanvragen of conversies genereren? Onze specialisten hebben precies het pakket dat aan jouw behoeften aansluit, een nationaal plan om ervoor te zorgen dat je zichtbaarheid wordt vergroot bij elke geïnteresseerde zoeker in jouw gebied.

Zoals je kunt merken, hebben onze freelancers de juiste aanpak voor elk type bedrijf, ook die van jou.

Online marketing training Groningen

Waarom jouw bedrijf het nodig heeft?

De online marketing industrie groeit in een bizar tempo. Volgens eMarketer, besteden bedrijven in de VS meer dan 110 miljard dollar aan internet reclame. Nu dat steeds meer bedrijven hun tijd en middelen investeren in online marketing, is vertrouwen in oude reclametactieken niet afdoende om klanten over te halen om een aankoop te doen. Optimaliseer jouw sales en bouw een stevige online basis met waarde gedreven internetmarketingdiensten. Online marketing helpt je:

 • Tijd, geld en middelen te besparen
 • jouw merk reputatie op te bouwen via internet kanalen
 • Een enorme Return-On-Investment verkrijgen
 • het maximaliseren van verscheidene platformen
 • de resultaten van jouw campagnes analyseren

Leer o.a. hoe je:

 • een hogere engagement van de consument verbeterd
 • jouw strategieën aanpast op basis van analyses en gegevens
 • winstgevende vooruitgang op lange termijn stimuleert
 • gebruik maakt van precieze doelgroep targeting 
 • jouw conversiepercentages verhoogt

Starter

12 uur
1200 Maandelijks
 • SEO (on page) of SEA (Search, Shopping)
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Basic

16 uur
1600 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijkse strategiesessie
 • Support per mail & telefoon

Pro

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijkse strategiesessie
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

32 uur
3200 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
 • 2 Wekelijkse strategiesessie
Beste Keuze

Zoekmachine marketing bureau Groningen

Verhoog jouw omzet vooruitgang en bereik digitaal succes.

Online Marketing Heroes is een prijs winnende zoekmachine marketing bureau in Groningen dat gerichte marketing oplossingen biedt. De aandacht van onze experts richt zich om organisaties te vergroten en hun conversie mogelijkheden te maximaliseren.

Waarom je direct met onze Groningen Online Marketing Heroes zou moeten werken:

Experts in online marketing

De succesverhalen van Online Marketing Heroes zouden niet bestaan zonder de enorme inzet van ons Google marketing team in Groningen. Naarmate de tijd heeft gevorderd hebben onze experts bij elk project dat wij voor onze klanten uitvoeren laten zien dat ze bruisen van passie en een enorme werkethiek. Zodra je met Online Marketing Heroes werkt, werk je samen met een ijverig online marketingteam dat proactief aan de slag gaat om top resultaten voor jouw bedrijf te leveren.

Geweldig track record

Je hoeft geen genoegen te nemen met inconsistente strategieën. Kies de beste online marketing bureau Groningen en je krijgt de resultaten die je zoekt! Onze succesrijke digitale marketingcampagnes van de afgelopen jaren laten een onderscheidend portfolio zien. Door onze drift voor vernieuwing en bezieling om onze klanten te helpen de beste digitale marketingdiensten voor jouw bedrijf te kunnen bieden.

Duidelijke rapportage

Als jouw internet marketingpartner willen onze experts ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw campagnes. Onze specialisten sturen periodiek een samenvatting van jouw projecten. Dit rapport bevat het complete overzicht van jouw internet marketingcampagnes, inclusief Google Analytics gegevens, keyword rankings, mijlpalen, webshop audits en aanbevelingen. Je hebt ook op elk minuut van de dag toegang tot de rapportage om deze terug in te zien.

Wij kwantificeren resultaten

Bij Groningen Online Marketing Heroes geven we echt om jouw succes en groei op lange termijn. Vandaar dat wij de tijd om jouw doelstellingen en visie voor jouw website te leren kennen en te begrijpen. Wij delen onze ideeën die volgens ons de beste strategie zijn om jouw campagnes te optimaliseren. Als online marketingbedrijf in Groningen verleggen onze experts de grenzen om onze uitkomsten te innoveren en efficiënte resultaten voor jouw organisatie te leveren.

Wij waarderen onze klanten

Onze specialisten hebben mooie partnerschappen gekregen omdat wij op de correcte manier zaken doen. Onze Groningen Online Marketing Heroes hebben jarenlange ervaring en hun reputatie is gebaseerd op twee unieke punten: Relatie en Resultaten. Onze specialisten zijn trots op wat zij doen en gaan altijd voor een juiste oplossing met algehele eerlijkheid en oprechtheid.

Wij zijn eerlijk

Online Marketing bureau Groningen; onze experts zijn totaal klant gericht. Daarom zorgen onze experts ervoor dat iedereen snapt wat de vervolgstappen zijn als het gaat om het beheer van de opdrachten van onze klanten. Bespreek jouw doelstellingen en deel jouw ideeën met onze freelancers. Zij evalueren de omvang van jouw opdracht en deel ontwerpen een strategie die is bijgesteld op jouw behoeften en voorkeuren. Onze Online Marketing Heroes in Groningen snappen jouw doelstellingen en stellen deze over alles.

Zoekmachine marketing bureau Groningen

Bel ons vandaag nog

FAQ online marketing Groningen

Online marketing omvat alle onderdelen en activiteiten van de marketing van een organisatie, bedrijf of merk via online kanalen op het internet. Groningen online marketingstrategieën en methodes worden gebouwd om bepaalde digitale {doelgroepen te bereiken} door allerlei apparaten die toegang hebben tot het internet. Online marketing bevat optimalisatie in Google, zichtbaarheid en betrokkenheid op social media platforms, e-mail marketing, website ontwerp en development en geïntegreerde applicaties om contact te hebben met prospects en klanten.

Een Groningen online marketeer is een marketing expert die begrijpt hoe effectiefe online marketingstrategieën kunnen worden onderhouden en toegepast in Groningen. Een online marketeer weet hoe hij klant en doelgroep samen kan brengen. Zij kunnen ervoor zorgen dat jouw merk zich vanaf het eerste meet moment tot en met de dienst na bestelling samenbrengt met jouw doelgroep.

Elk merk moet een digitale vertegenwoordiging van de organisatie hebben. Jouw online stempel zal echter geen enkele impact hebben als je deze niet geslaagd vermarkt. Elk merk heeft baat bij een doorlopende, veelomvattende online marketingstrategie en de kennis van een deskundig marketing expert.

Online marketing in Groningen is kosteneffectief doordat je jouw bericht direct bij jouw uitgekozen prospects kunt brengen. Online marketing daartegenover gebruikt een direct approach en betreft de consument met de juiste bericht op het perfecte moment. Je kunt jouw online marketing inspanningen en de bijbehorende kosten vrij eenvouding uitmeten en kosten laag houden. Bij traditionele marketingcampagnes is dat een stuk lastiger. Bovendien zijn de kosten voor het inhuren van een online marketingbureau in Groningen afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Zoek een bureau dat rustig de tijd neemt om jouw huidige en toekomstige marketingbehoeften te beoordelen. Groningen online marketing specialisten die hun geld waard zijn, voorspellen geen directe resultaten doordat online strategieën tijd nodig hebben om resultaten op te leveren. Het heeft wel een team van freelancers die de behoeften en hiaten in jouw huidige strategie kunnen inzien. Bovendien zullen ze met je samenwerken om de resultaten te bepalen, deze af te stemmen op jouw doelstellingen en consistente, transparante rapportage te bieden. Neem goed te tijd met bedrijven die een hapklare oplossing bieden. Kies experts met bewezen successen, reviews, en casestudies van klanten en uitstekende recencies over hun werk.

Dat doen we! Vraag een online marketing scan in Groningen aan door vrijblijvend met ons in contact te komen. Wij zorgen dan voor een moment om de potentie met je door te nemen en de verbeterpunten aan te kaarten.

Online marketing Groningen

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

De Online Marketing Heroes in Groningen

Online Marketing Heroes

Patrick Geijtenbeek

Founder & SEA Specialist

Kim Online Marketing Heroes

Kim

Copywriter

Kevin Scholten SEO specialist

Kevin Scholten

Partner & SEO Specialist

Louis

SEA Specialist

Scroll naar boven
Scroll naar top