Online marketing bureau Leeuwarden

Online marketing uitgevoerd door vak deskundigen!

Elke week zijn er duizenden potentiële kopers digitaal om producten en diensten te bestellen. De gouden greep om meer online winst te genereren in dit tijdperk van online shoppen is makkelijk : hoog scoren op de meest gebruikte zoekmachines. Degenen met een goede ranking op relevante zoekwoorden krijgen de meeste bezoekers naar hun website en, uiteraard , de meeste nieuwe klanten. Ons online marketing bureau in Leeuwarden zorgt ervoor dat websites volledig vindbaar zijn en blijven in zoekmachines. Dit doen onze specialisten in Leeuwarden met succes voor uiteenlopende nationale en internationale klanten in diverse sectoren.

Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze klanten. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Ons online marketing bureau Leeuwarden is dé specialist bij jou in de regio.

Online marketing bureau Leeuwarden

Bel ons vandaag

Online marketing diensten Leeuwarden

Wordt marktleider door online marketing advies in Leeuwarden op maat. Met een team van meer dan 14 freelance online marketing experts en 5+ online marketing prijzen zijn we al meer dan 15 jaar het online marketing bureau van Nederland. werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met binnenlandse en buitenlandse internet commerce ambities.

SEO bureau Leeuwarden

De online marketing diensten van ons SEO bureau Leeuwarden zijn inclusief slimme SEO oplossingen. Wij richten ons niet alleen op het uitvoeren van een webdesignstrategie die aansluit bij jouw merk. Ons bekwame webdevelopmentteam werkt ook samen met ervaren online marketeers en SEO consultants om ervoor te zorgen dat jij geen zorgen meer hebt wat betreft online zichtbaarheid door SEO. Het doel is om jouw webshop bovenaan de pagina met zoekmachineresultaten (SERP) te krijgen door middel van zoekterm onderzoeken, linkbuilding en content marketing.

Vind jouw SEO specialist Leeuwarden hier

Content schrijven

Iedere Leeuwarden digitale marketing campagne vereist een stevige content marketing strategie. Ons online marketing bureau Leeuwarden heeft een toegewijd redactieteam met jarenlange ervaring in het creëren van een doelgerichte contentstrategie. Wij verzorgen alle content die je nodig hebt om jouw digitale marketingcampagnes te bij te staan, waaronder webteksten, gastblogs, teksten voor social media, betaalde advertenties, videoscripts, persberichten en productrecensies.

Design en development

Jouw website zegt veel over de wijze waarop je zaken doet. Maak een impressie op jouw klanten door hen een fris, dynamisch en gemakkelijk te navigeren webdesign voor te schotelen. Ons digitaal marketing bureau Leeuwarden heeft developers en UX designers van topniveau. Zij leveren kwalitatieve mockups en design lay-outs om ervoor te zorgen dat jouw website overeenkomt bij jouw identiteit.

SEA bureau Leeuwarden

Ons SEA bureau Leeuwarden PPC management oplossing gaat niet alleen over het verkrijgen van leads. Onze PPC strategen in Leeuwarden richten zich ook op het verbeteren van jouw conversiepercentage. Werk samen met onze gecertificeerde Adwords deskundigen om PPC-campagnes met hoge invloed op te zetten. We beginnen altijd met de meest praktische oplossingen voor online advertenties te bieden die een zinnige impact hebben voor jouw organisatie.

Conversie optimalisatie

Versterk jouw conversies m.b.v. ons conversie optimalisatie bureau Leeuwarden (CRO). Onze beproefde oplossing heeft een diepgaande marktonderzoeksanalyse, optimalisatie van webpagina's, toepassen van concurrerende zoektermen en strategische linkbuilding. Wij gebruiken data driven strategieën om ervoor te zorgen jouw campagnes efficiënte resultaten opbrengen voor een ROI in de plus.

Social media

Verbeter de website bekendheid en breid jouw leadgeneratie uit door social media marketingcampagnes goed door te voeren. Ons online marketing bureau Leeuwarden geeft op maat gemaakte oplossingen voor social media marketing. Wij beschikken over professionals uit de branche met veel ervaring in het ontwerpen en implementeren van groeigerichte Leeuwarden social media campagnes. Onze social media marketing oplossingen positioneren jouw bedrijf voor jouw doelgroep.

Lokale SEO Leeuwarden

Cijfers laten zien dat 88% van de mensen die digitaal naar lokale bedrijven zoeken, binnen een dag een shop bellen of daar langsgaan. Trek jouw beste consumenten aan en creëer meer leads en sales met online marketing in Leeuwarden via onze kenners. Ons SEO bedrijf Leeuwarden zorgt ervoor dat jouw Naam, adres en telefoonnummer (NAP) online consistent zijn, jouw lokale pagina's geoptimaliseerd worden en lokale linkbuilding opgestart wordt. Ons bureau maken ook gebruik van social media platforms om bekend te zijn bij jouw doelgroep.

Technische SEO

Leg een behoorlijke digtale basis met on-point technische SEO en online marketing service. Onze technische SEO experts voeren crawl foutrapporteren uit, bekijken jouw HTTPS statuscodes, verhogen de snelheid van jouw webpagina's, controleren redirects en verwijderen dubbele inhoud. Zo verbeteren we de crawlbaarheid en indexeerbaarheid van jouw site. Wij voegen ook structured data markup toe aan jouw site en maken de migratie van jouw website makkelijker, wat afhangt van jouw behoeften en vereisten.

Linkbuilding

Verkrijg een steeds groter groeiende stroom verkeer van websites met een hoge autoriteit en vergoot het vertrouwen van jouw doelgroep. Ons online marketing bedrijf Leeuwarden gebruikt betaalde ads, sponsoring en samenwerkingen om de inhoud van jouw pagina's te plaatsen waar belangrijke mensen ze zullen bekijken. Onze experts gebruiken strategisch gastbloggen, publiceren volledig unieke, interessante content verspreiden datagestuurde infographics en prikkelen jouw aanwezigheid bij social media. Op deze manier bouwen Onze specialisten kwalitatieve backlinks die zorgen voor meer verkoop.

E-commerce-marketing Leeuwarden

De E-commerce markt groeit als nooit te voren. benut van een aantal mogelijkheden in de E-commerce markt om jouw producten te promoten en jouw klanten constant gemak te bieden. Onze Leeuwarden online marketing experts bieden E-commerce SEO en E-commerce PPC uitkomsten om top-of-funnel verkeer naar jouw website te leiden. Onze experts creëren meer productbeoordelen, optimaliseren jouw productpagina's en personaliseren jouw strategische marketingplan op basis van de behoeften van jouw doelgroep.

Data gedreven marketing

Research en data zijn essentiële aspecten van zakelijk succes. Stuur de juiste boodschap op het juiste moment via het perfecte platform met de resultaatgerichte digitale marketingdiensten van de Leeuwarden Online Marketing Heroes. Onze experts analyseren de sterke en zwakke aspecten, kansen en bedreigingen (SWOT) van jouw bedrijf om nieuwe rapporten te maken en goede inzichten te genereren.

E-commerce Webdesign

Bij Online Marketing Heroes Leeuwarden beseffen we de verschillen van E-commerce webdesign. Wanneer je op het internet iets verkoopt, is het ontwerp van jouw webshop zeer belangrijk voor het succes ervan. Volgens een studie van Baymard Institute kunnen E-commerce websites met een verbeterde checkout design een stijging van 35 procent in conversies realiseren. Werk samen met ons online marketing agency Leeuwarden en laat onze specialisten je helpen jouw beste kanten in het licht te zetten en het aantal afgebroken aankopen te verminderen.

Web Hosting

Je hebt een veilig, betrouwbaar partner nodig om jouw nieuwe site te hosten. Bel Online Marketing Heroes en je hoeft je geen zorgen meer te maken. Ons digitale marketingbureau Leeuwarden biedt netwerkbewaking, systeem back-up en -herstel, malwarescanning en verwijdering, data beheer en WordPress ondersteuning. Wij bieden ook onbeperkte bandbreedte en gegevensoverdracht, Distributed Denial of Service (DDoS) preventie en een gratis Secure Sockets Layer (SSL) certificaat om de veiligheid van jouw website te verhogen.

E-mail marketing

Hoeveel spam krijg jij binnen op je mail? Is jouw spam inbox goed gevuld? Onze Online Marketing Heroes in Leeuwarden zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrieven opvallen en voor jouw bedrijf werken. Onze experts maken gepersonaliseerde nieuwsbrieven om jouw e-mails uit de spamfolders te houden en jouw doelgroep aan te steken een volgende aankoop te doen. Onze specialisten bouwen jouw abonnees, test e-mailcampagnes voor levering, maakt sterke content en creëert nieuwsgierigheid vanwege jouw mails.

Resultaat

Hoe meet je het resultaat van online marketing Leeuwarden voor jouw bedrijf? Bij Online Marketing Heroes stellen onze experts jouw campagne data vast en voeren we regelmatige monitoring en evaluatie uit om het succes te meten van de campagnes. M.b.v. de analyses van Google Analytics passen we jouw digitale marketingtactieken aan en verbeteren we jouw benadering van doelgroepgerichtheid om je in een sterkere financiële groei te brengen.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online marketing in Leeuwarden

Bel ons vandaag >

Internet marketing bureau Leeuwarden

Hoe krijgt ons internet marketing bureau jouw website optimaal vindbaar? 

SEO is de basis van onze dienstverlening, maar onze specialisten doen nog veel meer om jouw site of webshop beter vindbaar te maken. Dit realiseren wij via een aantal methoden:

 • met Google Adwords zorgen we ervoor dat je optimaal verschijnt in de paid zoekresultaten
 • wij kunnen worden ingehuurd voor conversie optimalisatie, waarbij we extra genereren o.b.v. van jouw huidige bezoekers 
 • wij doorlichten jouw bezoekers en hun gedrag m.b.v. Google Analytics, om jouw doelgroep beter te doorzien en jouw webshop op hun behoeften af te stemmen
 • onze experts zorgen voor links om de autoriteit van jouw site te maximaliseren. Linkbuilding heeft als gevolg een positieve invloed op jouw online vindbaarheid.

Naast deze uitgebreide methode blijven wij ook op de hoogte van veranderingen in zoekmachines zoals Google. Bovendien analyseren onze experts zowel jouw populariteit in de markt als geheel, net als de veranderingen van jouw concurrentie in jouw exacte branche.

Online marketing uitbesteden Leeuwarden

Waarom zou je online marketing uitbesteden in Leeuwarden?

Online Marketing Heroes hebben specialisten in Leeuwarden, gespecialiseerd in het vormen van en implementeren van branchespecifieke internet marketing oplossingen. Onze experts helpen organisaties al meer dan tien jaar om hun online potentieel ten volle te benutten

Onze specialisten schrijven onze succesvolle projecten toe aan onze zorgvuldige Leeuwarden online marketing freelancers. Zij zijn stelselmatig geweest in het produceren van optimale groei gedreven digitale marketing campagnes voor een breed scala aan klanten. Als toonaangevend Google marketing bureau Leeuwarden zetten wij ons in om de best haalbare resultaten voor jouw bedrijf te leveren.

Internet marketing bureau Leeuwarden

Internet marketing bedrijf Leeuwarden

Waarom een internet marketing bedrijf uit Leeuwarden inhuren? 

Heb je ook een fysieke winkel? Dan wil je natuurlijk klanten aantrekken die open staan om jouw product te kopen. Onze experts benaderen dit door jouw lokale vindbaarheid te verbeteren m.b.v. de optimalisatie van Google Mijn Bedrijf, tegenwoordig bekend als Google Business Profile en het stimuleren van webshop bezoekers om langs te komen of een afspraak te maken op jouw fysieke locatie.

Heb je alleen een website? Onze experts motiveren nieuwe websitebezoekers om meer bestellingen te plaatsen door ze via verschillende touchpoints te overtuigen om te converteren.

Binnen en buitenlandse dekking

Heeft jouw organisatie een binnenlandse of ook een buitenlandse dekking en moet je offerte aanvragen of conversies genereren? Onze specialisten hebben precies het pakket dat aan jouw behoeften voldoet, een nationaal plan om ervoor te zorgen dat je zichtbaarheid wordt vergroot bij elke geïnteresseerde zoeker in jouw gebied.

Zoals je ziet, hebben wij de juiste aanpak voor elk type organisatie, ook die van jou.

Online marketing training Leeuwarden

Jouw webshop heeft het nodig omdat …

De online marketing markt groeit in een bizar tempo. Volgens eMarketer, besteden bedrijven in de VS meer dan 110 miljard dollar aan online reclame. Nu steeds meer bedrijven hun tijd en middelen investeren in online marketing, is je ogen richten op oude reclametactieken niet afdoende om klanten over te halen om te bestellen. Optimaliseer jouw verkoopvolume en bouw een sterke online basis met data gedreven internetmarketingdiensten. Digitale marketing helpt je:

 • Tijd, geld en middelen te besparen
 • jouw merk reputatie op te bouwen via online kanalen
 • Een enorme Return-On-Investment verwerven
 • het maximaliseren van verschillende platformen
 • de resultaten van jouw campagnes volgen

Leer onder andere hoe je:

 • een grotere engagement van de consument verbeterd
 • jouw strategieën veranderd op basis van analyses en gegevens
 • winstgevende vooruitgang op lange termijn stimuleert
 • gebruik maakt van nauwkeurige doelgroep focus 
 • jouw conversiepercentages verhoogt

Starter

12 uur
1200 Maandelijks
 • SEO (on page) of SEA (Search, Shopping)
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Basic

16 uur
1600 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijkse strategiesessie
 • Support per mail & telefoon

Pro

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijkse strategiesessie
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

32 uur
3200 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
 • 2 Wekelijkse strategiesessie
Beste Keuze

Zoekmachine marketing bureau Leeuwarden

Verhoog jouw omzet groei en bereik online succes.

Online Marketing Heroes is een award winning zoekmachine marketing bureau in Leeuwarden dat weloverwogen marketing oplossingen biedt. De aandacht van onze experts richt zich om bedrijven te vergroten en hun conversies te maximaliseren.

Waarom je nu met onze Leeuwarden Online Marketing Heroes zou moeten werken:

Experts in online marketing

De succesverhalen van Online Marketing Heroes zouden niet mogelijk zijn zonder de hulp van ons Google marketing team in Leeuwarden. In de loop der jaren hebben zij bij elk project dat wij voor onze klanten uitvoeren blijk gegeven van grote passie en een enorme werkethiek. Wanneer je met Online Marketing Heroes werkt, werk je samen met een nijverig online marketingteam dat proactief aan de slag gaat om de beste uitkomsten voor jouw bedrijf te leveren.

Geweldig track record

Neem geen genoegen met inconsistente ideeën. Kies een top online marketing bureau Leeuwarden en je krijgt de resultaten die je zoekt! Onze welvarende digitale marketingcampagnes van de afgelopen jaren laten een onderscheidend portfolio zien. Door onze passie voor vernieuwing en bezieling om onze klanten te ondersteunen, zijn wij ervan overtuigd je de beste internet marketingdiensten voor jouw organisatie te kunnen bieden.

Duidelijke rapportage

Als jouw internet marketingpartner willen wij ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de progressie van jouw campagnes. Onze experts sturen maandelijks een samenvatting van jouw progessie. Dit rapport bevat het complete overzicht van jouw internet marketingcampagnes, incl. Google Analytics gegevens, zoekterm rankings, mijlpalen, website audits en aanbevelingen. Je hebt ook altijd toegang tot de rapportage om deze terug in te zien.

Wij kwantificeren resultaten

Bij Leeuwarden Online Marketing Heroes geven we echt om de online stappen die jij maakt op lange termijn. Hierom nemen wij de tijd om jouw doelstellingen en visie voor jouw website te leren kennen en te begrijpen. Onze experts delen onze idealen die volgens ons hoogwaardig zijn om jouw campagnes te maximaliseren. Als online marketingbedrijf in Leeuwarden verleggen we de grenzen om onze uitkomsten te vernieuwen en efficiënte resultaten voor jouw organisatie te leveren.

Wij waarderen onze klanten

Wij hebben geweldige partnerschappen gekregen omdat wij op de juiste manier zaken doen. Onze Leeuwarden Online Marketing Heroes hebben veel ervaring en hun reputatie is gevestigd kernwaarden: Relatie en Resultaten. Wij zijn trots op wat zij doen en streven altijd naar een passende oplossing met algehele eerlijkheid en integriteit.

Wij zijn eerlijk

Online Marketing bureau Leeuwarden; onze specialisten zijn erg klant gericht. Vandaar zorgen onze specialisten ervoor dat iedereen op de hoogte is als het gaat om het beheer van de opdrachten van onze klanten. Bespreek jouw doelen en deel jouw plannen met onze freelancers. Zij evalueren de grootte van jouw opdracht en deel maken een strategie die is afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren. Onze Online Marketing Heroes in Leeuwarden respecteren jouw doelen en stellen deze boven alles.

Zoekmachine marketing bureau Leeuwarden

Bel ons vandaag nog

FAQ online marketing Leeuwarden

Online marketing bevat alle onderdelen en handelingen van de marketing van een organisatie, bedrijf of merk via online kanalen op het internet. Leeuwarden online marketingstrategieën en methodes worden ontwikkeld om specifieke online {doelgroepen te bereiken} via allerlei apparaten die toegang hebben tot het internet. Online marketing is optimalisatie in Google en Bing, zichtbaarheid en betrokkenheid op social media kanalen, e-mail marketing, website design en development en geïntegreerde applicaties om contact te hebben met prospects en klanten.

Een Leeuwarden online marketeer is een marketing expert die begrijpt hoe doeltreffende online marketingstrategieën kunnen worden verbeterd en ingezet in Leeuwarden. Een online marketeer weet hoe hij een online publiek kan bereiken. Zij kunnen ervoor zorgen dat jouw website zich vanaf het eerste contactpunt tot en met de dienst na verkoop in verbinding stelt met jouw klant.

Elk merk moet een online vertegenwoordiging van het bedrijf hebben. Jouw online stempel zal echter geen enkele werking hebben als je deze niet geslaagd vermarkt. Elke brand heeft baat bij een doorlopende, uitgebreide digitale marketingstrategie en de kennis van een deskundig marketing specialist.

Online marketing in Leeuwarden is kosteneffectief doordat je jouw boodschap gelijk bij jouw doelgroep kunt brengen. Digitale marketing daartegenover gebruikt een direct approach en betreft de consument met de juiste bericht op het perfecte moment. Je kunt jouw digitale marketing inspanningen en de bijbehorende kosten vrij gemakkelijk uitmeten en kosten laag houden. Bij traditionele marketingcampagnes is dat veel moeilijker. Bovendien zijn de kosten voor het inhuren van een online marketingbureau in Leeuwarden gebonden aan de omvang van het project.

Zoek een bedrijf dat rustig de tijd neemt om jouw groeicurve als online bedrijf te leren kennen. Leeuwarden online marketing specialisten die vakmensen zijn, voorspellen geen directe resultaten doordat digitale strategieën tijd nodig hebben om daar een goede uitkomst van te zien. Maar het zal beschikken over een team van specialisten die de behoeften en tekorten in jouw huidige strategie kunnen inzien. Daarenboven zullen de experts met je samenwerken om de juiste uitkomsten te bepalen, deze af te stemmen op jouw doelen en consistente, transparante rapportage te bieden. Wees voorzichtig met bedrijven die een snelle oplossing bieden. Kies specialisten met bewezen successen, endorcements, en casestudies van klanten en uitmuntende recencies over hun werk.

Dat doen we! Vraag een online marketing scan in Leeuwarden aan door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zorgen dan voor een moment om de kansen met je te bespreken en de verbeterpunten te pinpointen.

Online marketing Leeuwarden

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

De Online Marketing Heroes in Leeuwarden

Online Marketing Heroes

Patrick Geijtenbeek

Founder & SEA Specialist

Kim Online Marketing Heroes

Kim

Copywriter

Kevin Scholten SEO specialist

Kevin Scholten

Partner & SEO Specialist

Louis

SEA Specialist

Scroll naar boven
Scroll naar top