Online marketing bureau Veenendaal

Binnen 30 dagen meer conversie door online marketing

 

Online Marketing Heroes is een ervaren marketing bureau in Veenendaal. Wij zijn online marketing experts in Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en Social media. Wij werken slim en zeer efficiënt aan de doelen (KPI’s) van onze klanten. Dat doen we met een team van 13 enthousiaste en ervaren freelance internet marketing specialisten. Het online marketing bureau Veenendaal van de toekomst. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten op ieder vakgebied voor het beste resultaat. Wij zijn online marketing heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders (heroes) zoals wij het graag noemen. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Geen verrassingen achteraf horen voor ons bij een professionele samenwerking. Data zien we als vertrekpunt van alle digitale activiteiten, of het nu gaat om een online performance campagne of het bouwen van een merk. Wij als digital agency Veenendaal werken resultaatgericht en vertrekken altijd vanuit je doelstellingen. We streven hierin naar duurzame groei. Dit bereiken we door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in search ook expertise op het gebied van social, display en CRO voor diverse opdrachtgevers. Opzoek naar online marketing bureaus Veenendaal? Zoek niet verder. Online Marketing Heroes is het online marketingbureau in Veenendaal.

sea specialist Utrecht

Bel ons vandaag

Online marketing Veenendaal

De specialist op maat

Opzoek naar Online marketing in Veenendaal? Je hebt de juist specialist gevonden! Wij zijn Online Marketing Heroes met brede ervaring met nationale en internationale bedrijven in onder andere: 

 • Retail
 • E-commerce
 • Recruitment
 • Fashion
 • Publishing
 • BtC & BtB

Digitale marketing bestaat uit een aantal zeer verschillende soorten online marketingdiensten en vaak is een combinatie van diensten vereist om aan jouw bedrijfsdoelstellingen te voldoen. Of het nu gaat om het verkrijgen van een grotere online zichtbaarheid op de SERP’s, adverteren via PPC, content creatie/social media, of al het bovenstaande, de resultaten van online marketing blijven hetzelfde; het vergroten van de bekendheid van jouw merk en het sturen van relevant verkeer naar de juiste pagina’s. Je kunt jezelf afvragen, “wat is digitale marketing?” is de eerste stap op weg naar het creëren van jouw digitale marketing strategie!

Remarketing Veenendaal

Remarketing, ook bekend als retargeting, stelt ons in staat om verbonden te blijven met ons publiek dat eerder interesse heeft getoond in uw producten en of diensten. Door het bijhouden van uitgevoerde acties op uw site heb je de mogelijkheid om specifieke publiekslijsten op te bouwen. Met behulp van statische afbeeldingen, geanimeerde afbeeldingen, video’s, dynamische en responsieve advertenties kun je deze doelgroepen benaderen met specifieke boodschappen om ze terug te trekken in de conversie funnel.

Google Ads biedt verschillende soorten remarketing opties om te gebruiken, waaronder dynamische, RLSA-, video- en e-mailmarketing. Dit zijn allemaal functies die de mogelijkheid bieden om merken in de voorhoede van de gedachten van mensen te houden, gebruikers te verleiden om opnieuw in contact te komen en uiteindelijk een beslissende conversieactie uit te voeren. Remarketing advertenties leveren een aanzienlijk hoger conversiepercentage op met een verwachte stijging tot en met meer dan 300%.

De effectiviteit van remarketing advertenties neemt toe naarmate uw core audiences groeien. Het combineren van deze doelgroep lijsten met aanvullende targeting methoden zoals demografische gegevens is een krachtige strategie, waarvan is bewezen dat deze leidt tot een verhoging van het conversiepercentage.

Bovendien zijn remarketing advertenties een van de meest kosteneffectieve vormen van reclame. Zeer gerichte doelgroep lijsten met op maat gemaakte advertentieberichten verhogen de advertentierelevantie, wat leidt tot lagere CPC’s en uiteindelijk lagere omzetkosten.

Internet marketing bureau Veenendaal

Content marketing Veenendaal

Content marketing is de strategische en creatieve benadering van de productie en het delen van content met het oog op het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Content kan variëren in termen van locatie en formaat. Het kan de vorm aannemen van video, beeld, copy, artikels, blogs en grafieken. Content wordt meestal onderverdeeld in twee categorieën, onsite en offsite. Onsite kan de kopie op jouw website zijn of een beschrijving van de video op de homepage van jouw website, terwijl offsite een byline kan zijn die is gemaakt voor jouw favoriete online publicatie. 

Afhankelijk van de digitale marketingdoelstellingen van het merk wordt content marketing gebruikt om de affiniteit met het merk te vergroten door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten aan te moedigen terug te keren (door SEO te ondersteunen en gebruik te maken van sociale media), regelmatige content-output te onderhouden en PR te voeren.

Social media Veenendaal

Social media marketing bestaat uit twee cruciale elementen. Betaalde sociale media en organische sociale media. Het gebruik van betaalde sociale media stelt merken in staat om hun sociale media posts voor het juiste publiek te plaatsen. Platforms als Facebook en Twitter volgen een breed scala aan demografische en interessegegevens van hun gebruikers. 

Deze informatie kan vervolgens worden gebruikt door specialisten op het gebied van betaalde sociale media om ervoor te zorgen dat de post van een merk wordt gezien door de mensen die waarschijnlijk meer geïnteresseerd zullen zijn in de post en daarom zullen klikken, deelnemen of converteren (afhankelijk van de doelstelling). Betaalde social media posts worden altijd als zodanig gemarkeerd. Organische social houdt in dat je nieuws of producten gratis op je sociale kanalen plaatst. Het is een middel waarmee organisaties hun content kunnen tonen aan een betrokken gemeenschap die een hoge omzet van gemakkelijk te consumeren, kwalitatieve content produceert. 

Social media marketing speelt ook een belangrijke rol bij het behouden van bestaande klanten. Het stelt merken in staat om te reageren op vragen en klachten, wat een cruciaal onderdeel is van het behouden van publiek.

 

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag >

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Met meer dan 13 freelance online marketing specialisten en 5+ online marketing awards zijn we al meer dan 15 jaar het online marketing bureau van Nederland. We werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale digital commerce ambities.

Online marketing

Meer verkeer naar je website? Hogere conversie uit hetzelfde aantal bezoekers? Inzetten van marketing automation of het adverteren op social media? Wij zorgen dat jouw online doelen worden behaald.

E-Commerce

Meer verkeer naar je webshop? Hogere conversie? Hogere order value? CLV verhogen? Feed Management? Advertising? Op basis van data zorgen we continu voor betere resultaten met online marketing.

Website development

Een nieuwe website laten maken? Of een deel van je website laten aanpassen? Een nieuw CMS? Technische aanpassingen? Geen probleem! Laten we jouw wensen snel bespreken.

SEO

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Zoekwoordenonderzoek, SEO Analyse, Sitespeed, Content, PR en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

SEA

Bovenaan in Google door de inzet van Google ads en Google Shopping. Vergeet ook Microsoft Ads niet! Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Remarketing, Display, Youtube, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden.

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media advertising. Met social media adverteren bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?

Linkbuilding

Wij verhogen de autoriteit van jouw website door middel van linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier. Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde aantal bezoekers? Met behulp van conversie optimalisatie tools en de data die daaruit voort komt, zorgen wij voor het verhogen van de conversies. Wij staan klaar om je nieuwe A/B test op te zetten!

Concurrentieanalyse

Wie is je concurrentie en hoe zorg je ervoor dat jij een unieke propositie in de markt zet? Wij voeren een gedetailleerd concurrentieanalyse uit zodat wij samen met jou de bestaande markt kunnen gaan domineren. Ben jij er klaar voor om marktleider te worden?

Online marketing scan

Wil je meer resultaat uit je website of marketing kanalen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Laat ons een online marketing scan uitvoeren. Wij komen met heldere actiepunten geprioriteerd op basis van de moeilijkheidsgraad en impact.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Online marketing funnels

Laat online marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Online marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische online marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

E-mail marketing

Meer omzet uit je e-mail marketing halen? Wij zorgen voor een beter resultaat uit email marketing. Of het nou gaat om B2B, SaaS of E-commerce klanten. Wij bouwen de CRM mails, volledige met segmenten en personalisatie. Drip campaigns, automatische trigger mails of gewoon nieuwsbrieven. Wij laten geen omzet liggen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar online marketing training? Wij geven 1 op 1 online marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste online marketing vraagstukken.

seo veenendaal

SEO Veenendaal

SEO Veenendaal staat voor Search Engine Optimisation Veenendaal. Dit is het gezamenlijk gebruik van technieken om de organische zoekmachine ranking te verbeteren. Organisch’ verwijst in deze zin naar de zoekresultaten die niet gesponsord zijn (zie PPC voor betaalde zoekresultaten). Voor een merk betekent een plaats op de eerste SERP (search engine results page) een enorme verbetering van de online zichtbaarheid en dus van de click-through rate. Een plaats in de top drie van organische zoekresultaten is de ‘heilige graal’ van SEO. 

De technieken die bij SEO worden gebruikt, zijn onder meer link-building, site-auditing, verbetering van de sitesnelheid, keyword targeting en er in het algemeen voor zorgen dat websites volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Onze groep freelancers bestaan uit de volgende profielen:

 • Online marketing manager Veenendaal
 • SEO specialist Veenendaal
 • Linkbuilding Veenendaal
 • SEA specialist Veenendaal
 • CRO specialist Veenendaal
 • UX specialist Veenendaal
 • Content specialist Veenendaal
 • Linkbuilding specialist Veenendaal
 • Social media specialist Veenendaal 
 • Online marketing specialist Veenendaal
 • E-Mail / CRM specialist Veenendaal
 • E-commerce specialist Veenendaal
 • Web development specialist Veenendaal
 • Data specialist Veenendaal
Kortom ben je opzoek naar het beste SEO bureau Veenendaal, wij hebben de beste en grootste aanbod SEO marketing ZZP’ers voor jou in huis!
 

Online marketing cursus Veenendaal

Online marketing cursus in Veenendaal volgen? Want je wilt snel meer business met jouw bedrijf genereren? Dan is de oplossing om een online marketing cursus te volgen in Veenendaal bij een professionele partij. Ontdek welke redenen er zijn waarom je ervoor kunt kiezen om een internet marketing cursus Veenendaal te volgen. Daarbij is het belangrijk om te realiseren dat wij onze cursus helemaal aanpassen aan jouw wensen, kennis en bedrijf. In combinatie met onze kennis van online marketing, maken we daar samen een succes van.

Je loopt nu tegen de volgende problemen aan:

 • Je wilt online sneller groeien
 • Er is nu onvoldoende expertise aanwezig
 • Je hebt het gevoel dat je niet het maximale eruit haalt
 • Je wilt graag specifiek kennis opdoen

Het beste van een online marketing cursus Veenendaal :

 • Snel kennis opdoen
 • Cursus op maat
 • Specifieke marketingtools kennis
 • Ander perspectief
 • Kostenefficiënt
 • Meetbare resultaten
 • Continuïteit
 • Lastenverlichting
 • Schaalbaarheid
 • Snelheid

Wij bieden de volgende cursussen aan:

 • Cursus SEO
 • Cursus SEA
 • Cursus Social media
 • Cursus copywriter
 • Cursus WordPress
 • Google Analytics cursus
 • Webshop cursus
 • Tag Manager cursus
Wil jij een online marketing cursus volgen en ben je benieuwd wat en hoe het beter kan? Neem contact op en ontdek wat wij voor jouw en jouw bedrijf kunnen betekenen.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

sea veenendaal

SEA Veenendaal

PPC Advertising in Veenendaal

PPC staat voor ‘Pay-Per-Click’. Dit is een vorm van online adverteren waarbij merken een vergoeding betalen telkens er op hun advertentie wordt geklikt. Het is de taak van de PPC adverteerder om deze advertenties te maken. Er zijn twee hoofdtypes van PPC advertenties, diegene die verschijnen in SERPs en diegene die verschijnen op webpagina’s. 

Zoekmachine adverteren is de meest populaire vorm van PPC waarbij de rol van de PPC marketeer is om te bieden op zoektermen die relevant zijn voor de klanten van hun klant (meestal op Google Adwords). Dit verzekert hen van een plaats in de gesponsorde links bovenaan de SERPs.

Advertentie opties

Dit zijn de meest voorkomende Pay Per Click advertentie opties die door adverteerders worden gebruikt:

 • Betaald zoeken – het basis advertentieformaat dat wordt getoond op de pagina’s met zoekmachineresultaten (SERP’s), normaal gesproken boven de organische resultaten
 • Display advertenties – banner en video advertenties geplaatst op websites van derden
 • Shopping advertenties – kleine product afbeeldingen (swipe-able op smartphones) met prijs en meer – deze zijn geweldig voor de detailhandel!
 • YouTube / video advertising – plaatst je video advertentie voor en tijdens andere video’s – geweldig voor awareness!

In tegenstelling tot traditionele reclamemethoden, betaalt je elke keer dat een gebruiker op jouw advertentie klikt – de kosten worden kosten per klik (CPC) genoemd. In sommige gevallen (display / video), kun je ervoor kiezen om te betalen per duizend vertoningen (CPM) – goed als jouw belangrijkste doel is de bekendheid.

Wij geloven dat een van de meest voordelige dingen aan PPC is hoe dynamisch het is. Advertenties kunnen in een paar uur in de lucht zijn, gegevens worden in bijna real-time verzameld en aanpassingen kunnen snel worden gemaakt, zodat je jouw advertenties op het juiste moment bij de juiste gebruiker kunt plaatsen.

Met ons PPC Veenendaal advies maken wij van jouw website een online marketing machine, die 24/7 voor jou gaat werken.

Marketing consultants Veenendaal

Je online marketing uitbesteden aan een marketing consultant Veenendaal ? Daarvoor hebben wij online marketing consultant pakketten ontwikkeld voor zowel eenmanszaken, MKB en grote bedrijven.

Voor een vast bedrag per maand gaat een internet business consultant voor je aan de slag. Meer relevante bezoekers naar je website, meer aanvragen/verkopen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk waar het echt om gaat… meer omzet!

Wil je alleen lokaal door jouw doelgroep gevonden worden, of wil je de strijd aan gaan met de top in jouw branche? Voor elk doel is een passend online marketing consultant pakket beschikbaar. 

Wat we in deze uren kunnen doen is een maandelijks wisselende combinatie van:

 • Analyse van de huidige bezoekersaantallen en zoekmachine posities
 • Toevoegen van nieuwe pagina’s of optimaliseren van bestaande pagina’s voor vindbaarheid in Google. Bijvoorbeeld door aanpassingen te doen in de techniek (snelheid), schrijven of aanpassen van teksten, paginatitels, en tussenkopjes of andere SEO optimalisaties.
 • Analyse van de lopende Google Ads, Bing Ads en social media campagnes: Welke zoekwoorden en advertenties doen het goed, zijn deze ook nog relevant?
 • Opzetten van nieuwe en optimaliseren van bestaande Google Adwords, Microsoft ads of social media campagnes, bijvoorbeeld door nieuwe zoekwoorden toe te voegen, advertentieteksten of andere creatives verbeteren.
 • Analyse van bezoekersgedrag en conversie: Waar haken bezoekers af en welke pagina’s vinden ze juist interessant?
 • Optimaliseren van websitepagina’s voor een optimale conversie. Bijvoorbeeld door het wijzigen van de indeling en teksten, of het toevoegen van een button of formulier.
 • We zullen werken aan datgene waar wij de meeste winst mee verwachten te behalen voor jouw als klant.
 • Linkbuilding, werken aan de autoriteit van jouw website.
 • Inzichtelijk maken maandelijkse voortgang rapportages
 • Wekelijkse of maandelijkse sparsessies over online strategie, je producten en diensten.
Met ons als full service online marketing bureau als partner maken wij van jouw website een online marketing machine, die 24/7 voor jou gaat werken
beste digital marketing bureau veenendaal

Online marketing bureau b2b Veenendaal

Jouw bedrijf wil online groeien. Wij realiseren die groei als online marketing bureau b2b voor jouw bedrijf. Wil jij graag meer stappen maken met je team of organisatie met online marketing, maar heb je niet de kennis of capaciteit in huis? Onze online marketing consultants zijn enthousiaste online b2b marketeers met een hoog opleidingsniveau en hebben kennis in alle online marketing disciplines.

 • Efficiënte digital marketing b2b
 • Inzicht in resultaten
 • Sneller aan de slag met online b2b projecten
 • Een frisse blik op je huidige b2b campagnes
 • Beperkte capaciteit
 • Nieuwe b2b businesskansen die je gelijk wilt oppakken. 

Wij als online marketing bureau B2B staat voor je klaar. Het liefste bij jou op locatie. Dat werkt snel. Met korte lijnen en gericht op resultaat. Je krijgt grip en inzicht in jouw online b2b marketing activiteiten. Wij hebben namelijk maar één doel voor ogen: het online laten groeien van b2b bedrijven en teams!

Wat is online marketing bureau b2b? Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor de b2b markt. Leadgeneratie of direct meer sales via jouw website of platform. 

Onze online marketing consultants zijn al bij veel verschillende B2B bedrijven succesvol ingezet. 

 • Grote organisaties
 • Kleinere organisaties
 • ZZP’ers
 • Business to Business (B2B)
 • Non-profit
 • E-commerce
 • SaaS oplossingen

Er worden opdrachten uitgevoerd, zoals:

 • Google Ads
 • Bing Ads
 • Instagram
 • Facebook,
 • Youtube
 • Marketplaces (Amazon, Bol)
 • Zoekmachine optimalisaties (SEO)
 • Content- & Social Media marketing
 • Conversie optimalisatie
 • Funnel marketing
 • Leadgeneratie
 • Webanalytics
 • Conversie tracking
 • Conversie attributie
 • Database marketing
 • Datamanagement
 • E-mailmarketing
 • Admanagement
 • Rapportage
 • Tooling
 • Projectmanagement

Online marketing bureau diensten Veenendaal

Online Marketing Heroes biedt een groot scala van verschillende online marketing bureau diensten aan om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Echter, aan losse diensten heb je niets. Indien je een goede online marketingstrategie formuleert, kunnen verschillende kanalen (diensten) samen werken en een versterkend effect hebben. Hierdoor wordt het eindresultaat altijd groter dan wanneer er losse kanalen worden ingezet zonder enige vorm van strategie.

Strategie ontwikkeling

 • Online marketing strategie
 • Branding & Positionering
 • Employer Branding
 • Customer Jouney analyse
 • Buyer persona’s

Design & development

 • Logo design
 • Webdesign
 • Website bouwen
 • Applicatie bouwen

Online Marketing

 • Marketplaces
 • Zoekmachine adverteren (SEA)
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Content marketing
 • Linkbuilding
 • Social Media marketing
 • Affilaite marketing
 • influencer marketing
 • Youtube adverteren
 • Display adverteren
 • E-mailmarketing
 • Remarketing
 • Online marketing training
 • Online marketing workshops
 • Online marketing coaching

Research / Data / Insights

 • Online marketing scan
 • Data analyse
 • Concurrentie analyse
 • Online marketing dashboarding
 • Conversie optimalisatie
 • Conversie tracking
 • Call tracking
 • Data feed management

Content

 • Foto
 • Video
 • Storytelling
 • Copywriting
 • Vertalingen
internet marketing bureau veenendaal

Onze referenties

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Neem vandaag nog contact op

online marketing bureau veenendaal

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons online marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top