Online Marketing Bureau

Binnen 30 dagen meer conversie door online marketing

Online Marketing Heroes is een ervaren online marketing bureau. Wij zijn online marketing experts in Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en Social media. Wij werken slim en zeer efficiënt aan de doelen (KPI’s) van onze klanten. Dat doen we met een team van 13 enthousiaste en ervaren freelance internet marketing specialisten. Het online marketing bureau van de toekomst. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten op ieder vakgebied voor het beste resultaat. Wij zijn online marketing heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders (heroes) zoals wij het graag noemen. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Geen verrassingen achteraf horen voor ons bij een professionele samenwerking. Data zien we als vertrekpunt van alle digitale activiteiten, of het nu gaat om een online performance campagne of het bouwen van een merk. Wij als online marketing bureau werken resultaatgericht en vertrekken altijd vanuit je doelstellingen. We streven hierin naar duurzame groei. Dit bereiken we door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in search ook expertise op het gebied van social, display en CRO voor diverse opdrachtgevers. Online Marketing Heroes is het online marketing bureau bij jou in de regio.

online marketing bureau

Bel ons vandaag

Beste online marketing bureau

Gepassioneerd

Wij zijn een online marketingbureau, bestaande uit een groep gepassioneerde freelancers die enthousiast zijn over het helpen van kleine tot grote bedrijven bij het creëren van impact bij hun klanten:

 • Retail
 • E-commerce
 • Recruitment
 • Fashion
 • Publishing
 • BtC & BtB

In tegenstelling tot andere grote digitale marketingbureaus, zijn wij niet alleen op jacht naar grote klanten. Wij weten met wie we willen samenwerken; kleine bedrijven zoals die van jou.

Persoonlijk

Online Marketing Heroes is opgericht met de overtuiging dat klein ook machtig kan zijn en het nemen van kleine consequente stappen zal leiden tot succes. Het geheim achter onze marketing magie is helemaal niet mystiek, in feite, we zijn er trots op dat we jargon-busting, data-gedreven, mensgerichte marketeers zijn. Ons werk en onze prestaties op alle kanalen zijn omdat we werken als een verlengstuk van jouw eigen team.

We leren jouw bedrijf kennen, begrijpen jouw doelgroepen en wat echt belangrijk is voor je beiden, en dat is hoe we ongelooflijke resultaten behalen. Wij zijn meer dan alleen een marketingbureau; onze missie is je te ondersteunen. En we zijn geobsedeerd door het succes van jouw bedrijf.

Wij als online marketing bureau MKB helpen jou, net als ruim 154 andere MKB klanten, bovenaan in Google te komen. Dit doen we met behulp van onze bewezen complete aanpak. Voor ons hebben techniek, content, autoriteit allemaal een eigen plaats in iedere campagne. Huur ons vandaag nog in als jouw online marketingbureau MKB.

Online marketing bureau MKB

Transparant

Online Marketing Heroes gelooft in open en eerlijke relaties met al onze partners. We geven regelmatig updates met evenveel aandacht voor de redenen achter jouw grootste successen als voor de gebieden die voor verbetering vatbaar zijn. je weet precies waar we jouw uren aan besteden en waar jouw geld naartoe gaat – omdat we weten dat voor een klein bedrijf, dit niet aan de bomen groeit.

Proactief

Hoewel we een van de beste digitale marketingbureaus zijn, ligt onze prioriteit altijd bij de groei en de prestaties van jouw bedrijf. Daarom geloven wij niet in rusten op onze lauweren. je krijgt een toegewijde accountmanager toegewezen, een selectie van onze experts op basis van jouw vereisten. Hij of zij zal de drijvende kracht zijn achter het uitstippelen van strategieën en het voeden van jouw campagnes van dag tot dag en van maand tot maand.

MKB marketing

Via Google of Bing starten de meeste toekomstige klanten hun zoektocht naar je product, dienst of bedrijf. Wij als online marketing bureau voor het MKB snappen het zoekproces goed. Een goede online marketing partner voor het MKB is dan ook enorm belangrijk voor je lead generatie en online verkopen. Online marketing is volwassen geworden en dat betekend dat het hard werken is om goed online zichtbaar te zijn, dan is online marketing uitbesteden aan ons het beste idee voor beste en snelste resultaat.

 

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag >

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Met meer dan 13 freelance online marketing specialisten en 5+ online marketing awards zijn we al meer dan 15 jaar het online marketing bureau van Nederland. We werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale digital commerce ambities.

Online marketing

Ambitie moet worden gevoed door gegevens. Als een online marketing bureau dat gelooft in de kracht van het creatief inzetten van informatie, presenteren wij jouw merk met een op maat gemaakte, online marketingstrategie die de routekaart is naar succes.

E-Commerce

Meer verkeer naar je webshop? Hogere conversie? Hogere order value? CLV verhogen? Feed Management? Advertising? Op basis van data zorgen we continu voor betere resultaten met online marketing.

Website development

Een nieuwe website laten maken? Of een deel van je website laten aanpassen? Een nieuw CMS? Technische aanpassingen? Geen probleem! Laten we jouw wensen snel bespreken.

SEO

Onze op maat gemaakte SEO-strategieën zorgen ervoor dat jouw website hoog scoort. En dat je gevonden wordt door de 95% van de gebruikers die niet voorbij de eerste pagina komen wanneer ze zoeken naar een product of dienst. Onderschat nooit de kracht van SEO; het is een essentiële toevoeging aan jouw marketing toolbox.

SEA

Onze Advertising specialisten weten precies hoe potentiële klanten aan het begin van hun kooptraject te vangen met behulp van Google Advertising. Wij regelen alles voor je omdat wij beseffen dat je een bedrijf heeft te runnen en niet de tijd of expertise heeft.

Social media

Het tonen van de persoonlijkheid van jouw merk en belangrijk bedrijfsnieuws via regelmatige updates op sociale media is essentieel voor de groei van jouw bedrijf. Onze Social Media Experts zullen potentiële klanten bereiken, met hen communiceren en contact met hen maken en ervoor zorgen dat bestaande klanten loyaal blijven.

Linkbuilding

Wij verhogen de autoriteit van jouw website door middel van linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier. Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

Facebook Advertising

Het krijgen van jouw product / dienst in de voorkant van de juiste mensen, op het juiste moment gaat 'hand in hand' met succes. Dus laat ons dat voor je laten gebeuren. Maak gebruik van onze expertise als een full service en creatief marketing bureau om het hele proces te beheren; van het schrijven tot het ontwerpen - en natuurlijk, het split testen van jouw advertenties om de resultaten te verbeteren.

Instagram Advertising

Profiteer van prachtig ontworpen advertenties met de perfecte boodschap/aanbieding en een duidelijke call-to-action. Ze trekken de aandacht van jouw doelgroep (en hun gegevens!) En omdat we gepassioneerd zijn over innovatie en creativiteit, kunt je er zeker van zijn dat we je een stap voor houden op jouw concurrentie!

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie perfectioneert het proces om jouw verkeer om te zetten in conversies. Door technologie te combineren met deskundige analyse implementeren we veranderingen in jouw marketingstrategie die het proces van de eerste klik tot aan de kassa stroomlijnen, waardoor de conversietrechter in wezen wordt versneld.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Online marketing funnels

Laat online marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Online marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische online marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

E-mail marketing

Wij helpen je jouw klanten te voeden met informatieve en nuttige inhoud tijdens hun kooptraject, waarbij marketinginspanningen worden gepersonaliseerd en relaties en een terugkerend klantenbestand worden opgebouwd.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar online marketing training? Wij geven 1 op 1 online marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste online marketing vraagstukken.

online marketing bureau mkb

Online marketing bureau Nederland

Een online marketing bureau zoals geen ander

Wij begrijpen dat kleine bedrijven er zijn in alle soorten en maten, bestaande uit mensen met verschillende achtergronden, maar allemaal werkend aan één visie in gedachten. 

Wij zijn dan wel een digitaal marketingbureau, maar we zijn ook een team van dynamische individuen, allemaal met unieke passies en een voorliefde voor honden. We streven ernaar om verschillend te zijn, maar wat ons samenbrengt is dat we allemaal één ding delen: we houden ervan om kleine bedrijven te helpen een echte impact te creëren met hun marketing en tegelijkertijd waar voor hun geld te bieden. 

Betaalbaar

Betaalbaar zijn is absoluut relatief, en de kosten van een marketingbureau kunnen voor een klein bedrijf het verschil maken. Met welke middelen je ook werkt, onze experts zijn in staat om jouw geld hard voor je te laten werken, verspilde advertentie-uitgaven te voorkomen en advies te geven over de meest effectieve, efficiënte verkoopstromen. Maar wij werken ook hard voor u. Ons proactieve karakter zorgt ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt, zonder dat je daarvoor de rekening moet betalen.

Flexibiliteit

Online marketingbureaus zullen je vertellen dat ze geobsedeerd zijn door trends. Maar trends zijn alleen belangrijk als ze relevant zijn. Bij Online Marketing Heroes zijn we geobsedeerd door jouw bedrijf, omdat we jouw partner zijn en omdat we geïnvesteerd zijn. We zijn gedreven door succes en stemmen campagnes en creatieve ideeën daarop af. Dus als het in jouw belang is om een versnelling hoger te schakelen om te profiteren van belangrijke eCommerce-data of om een nieuw platform te betreden, zijn wij bereid om die strategie uit te werken en uit te voeren.

Wil jij jouw online marketing uitbesteden en ben je benieuwd wat en hoe het beter kan? Neem contact op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Online marketing uitbesteden

Online Marketing Heroes heeft het mysterie van bureaukosten weggenomen met onze duidelijke uitsplitsingen en speciaal gebouwde pakketten die geschikt zijn voor alle bedrijven. Onze pakketten omvatten al onze diensten, van Social Media Advertising tot SEO. Als je wilt weten welk pakket het beste bij jouw vereisten past of als je iets flexibeler wilt, bel ons dan gewoon even op.

Online Marketing Heroes is het team dat met de juiste instelling en de juiste kennis komt opdagen. We denken altijd na: “Wat laten de gegevens ons zien?“, “Wat is de volgende stap?” en we worden nooit zelfgenoegzaam. 

Je loopt nu tegen de volgende problemen aan:

 • Jij bent al druk genoeg met het runnen van jouw eigen business.
 • Je wilt online sneller groeien
 • Er is nu onvoldoende expertise aanwezig
 • Je hebt tijdelijk hulp nodig
 • Je hebt het gevoel dat je niet het maximale eruit haalt

Hoewel we een formule hebben die geworteld is in onze ervaring, is het ons doel om samen met jouw kleine bedrijf een op maat gemaakte aanpak voor jouw campagnes te ontwikkelen. Je krijgt:

 • Expertise
 • Specifieke marketingtools
 • Ander perspectief
 • Kostenefficiënt
 • Meetbare resultaten
 • Continuïteit
 • Lastenverlichting
 • Schaalbaarheid
 • Snelheid
 • Altijd op de hoogte

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

online marketing bureaus

Wat maakt ons anders...

dan andere online marketing bureaus?

Wij zijn een totaal en specialistisch team van freelancers die jou naar de top brengen zonder extra fratsen!

We zijn niet bang om ons in jouw team in te werken, in de huid van jouw bedrijf te kruipen, zakelijke uitdagingen op te zoeken en positieve resultaten te leveren die een echte impact hebben op jouw bedrijfsresultaten. We zijn er trots op dat we de grootste voorvechters van jouw bedrijf zijn, omdat we echt gepassioneerd zijn over het werken met onze klanten.

Met welke marketingkanalen moet je beginnen?

Hier bij Online Marketing Heroes begrijpen we dat je misschien niet de middelen heeft om onmiddellijk in alle kanalen te investeren. We kunnen een digitale strategie op maat van jouw merk creëren, in lijn met de KPI’s die we samen bepalen. Dit document zal een strategisch plan schetsen van het werk, de tests en de optimalisaties die we elke maand zullen doen en zal ook aangeven wanneer we verwachten nieuwe kanalen te introduceren en grotere kansen te benutten.  Boek een gesprek om uit te leggen wat je wilt bereiken en meer te weten te komen!

Met ons online marketing advies maken wij van jouw website een online marketing machine, die 24/7 voor jou gaat werken.

Full service online marketing bureau

Je (complete) online marketing uitbesteden aan een full service online marketing bureau? Daarvoor hebben wij online marketing pakketten ontwikkeld voor zowel eenmanszaken, MKB en grote bedrijven.

Voor een vast bedrag per maand gaan wij voor je aan de slag. Meer relevante bezoekers naar je website, meer aanvragen/verkopen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk waar het echt om gaat… meer omzet!

Wil je alleen lokaal door jouw doelgroep gevonden worden, of wil je de strijd aan gaan met de top in jouw branche? Voor elk doel is een passend full service online marketing pakket beschikbaar. 

Neem contact met ons op voor een passend full service online pakket dat pas bij jouw wensen. Wat we in deze uren kunnen doen is een maandelijks wisselende combinatie van:

 • Analyse van de huidige bezoekersaantallen en zoekmachine posities
 • Toevoegen van nieuwe pagina’s of optimaliseren van bestaande pagina’s voor vindbaarheid in Google. Bijvoorbeeld door aanpassingen te doen in de techniek (snelheid), schrijven of aanpassen van teksten, paginatitels, en tussenkopjes of andere SEO optimalisaties.
 • Analyse van de lopende Google Ads, Bing Ads en social media campagnes: Welke zoekwoorden en advertenties doen het goed, zijn deze ook nog relevant?
 • Opzetten van nieuwe en optimaliseren van bestaande Google Adwords, Microsoft ads of social media campagnes, bijvoorbeeld door nieuwe zoekwoorden toe te voegen, advertentieteksten of andere creatives verbeteren.
 • Analyse van bezoekersgedrag en conversie: Waar haken bezoekers af en welke pagina’s vinden ze juist interessant?
 • Optimaliseren van websitepagina’s voor een optimale conversie. Bijvoorbeeld door het wijzigen van de indeling en teksten, of het toevoegen van een button of formulier.
 • We zullen werken aan datgene waar wij de meeste winst mee verwachten te behalen voor jouw als klant.
 • Linkbuilding, werken aan de autoriteit van jouw website.
 • Inzichtelijk maken maandelijkse voortgang rapportages
 • Wekelijkse of maandelijkse sparsessies over online strategie, je producten en diensten.

Online marketing bureau prijzen

Basic

4 uur
500 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Pro

12 uur
1400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Beste Keuze
beste online marketing bureau

Onze referenties

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Neem vandaag nog contact op

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons online marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top