SEA Specialist Utrecht

Gerichte conversies via een SEA specialist in Utrecht

Online Marketing Heroes heeft voor jouw bedrijf dé SEA specialist in Utrecht. Wij hebben een groot netwerk aan freelance SEA specialisten die voor jouw bedrijf direct inzetbaar zijn. Wij koppelen jouw aan de beste SEA specialist Utrecht. Onze deskundige SEA specialisten richtten zich op Search Engine Advertising in Google, Bing en Marketplaces waaronder search, shopping, remarketing, display, video advertising, app advertising & smart bidding strategieën.

Voor jouw opdracht gekoppeld wordt aan de juiste SEA consultant krijg je een vrijblijvend adviesgesprek gesprek. Alleen de beste SEA specialisten worden gekozen om als Online Marketing Heroes aan de slag te gaan. Zo ook degene die jou als eerst te woord staan. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Resultaat gedreven
 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Geen verassingen achteraf en heldere doelen op lange termijn. Wij maken een nulmeting van de bestaande data middels een SEA/PPC Audit en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als SEA specialisten in Utrecht werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op groei op lange termijn, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast jarenlange ervaring in SEA, ook veel ervaring op het vlak van SEO, Social Media en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEA Specialist Utrecht. 

sea specialist Utrecht

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Search

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEA! Wij weten hoe jouw doelgroep zoekt en maken relevante en hoog converterende advertenties. Dat kunnen wij als geen ander.

Display

Meer zichtbaarheid en merk herkenning in combinatie met de beste targeting van je doelgroep. Maximale performance!


Shopping

Wij zorgen ervoor dat jouw beste producten shinen in Google. Feed Management zijn wij gek op en wil je ook nog uitbereiden naar Marketplaces zoals Bol en Amazon? Neem direct contact op!

Remarketing

Makkelijker gezegd dan gedaan. Een goede retargeting strategie vereist niet alleen kennis van SEA, maar ook data en techniek. Wij zorgen ervoor dat alle data goed doorkomt voor maximale performance!

Video Advertising

Video platformen zoals Youtube en Tiktok groeien als een gek. Heb je een eigen merk, dan wil je deze platformen niet overslaan. Wij creëren snel een groot bereik en merk herkenning met video advertising

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEA training? Wij geven 1 op 1 SEA training in Utrecht of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEA coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEA vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEA freelancer Utrecht

Google Ads campagne setup en management

Op zoek naar een SEA freelancer Utrecht? Leveren jouw Google Ads-campagnes niet de verwachte resultaten op? Of heb je moeite om uit te vinden hoe het allemaal werkt en heb je een helpende hand nodig om een effectieve Pay Per Click campagne op te zetten?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij koppelen je aan een gecertificeerde Google Ads Freelancer in Utrecht met veel PPC ervaring. Onze SEA freelancers Utrecht hebben campagnes beheerd voor een breed scala aan bedrijven, waaronder e-commerce winkels, lokale klusbedrijven, online retailers, vergelijkingssites en multinationals.

SEO Expert Amsterdam

Onze PPC Freelancers in Utrecht zorgen er eerst voor dat ze jouw bedrijf volledig begrijpen en wat jouw klanten nodig hebben. Vervolgens voeren zij een volledig zoekwoord onderzoek uit om short en long tail zoekwoorden te identificeren die een hoge aankoop of conversie intentie hebben. Daarop creëren zij gerichte advertenties om deze Google gebruikers te bereiken. Het belangrijkste doel is om een campagne te creëren die resultaten oplevert en niet alleen klikken.

Uw goed gerichte campagne zal zorgen voor nieuwe vertoningen en klikken voor jouw advertenties en zal leiden tot meer verkoop of leads voor jouw bedrijf. Jouw SEA specialist Utrecht zal je ook helpen het juiste budget voor jouw campagne vast te stellen, om ervoor te zorgen dat je geen geld verspilt en dat het voldoende is om je te helpen jouw doelen te bereiken. Budgettering is een van de moeilijke gebieden van Google Ads, maar onze ervaren SEA freelancers hebben veel klanten geholpen om het juiste budget te bereiken en hun ROI te verhogen.

SEO Expert Amsterdam

SEA expert Utrecht

Google Ads expert service van OMH

Een voorbeeld stappenplan

 • Search & Display Netwerk Campagne Setup
 • Gericht Zoekwoorden Onderzoek
 • Adwords en Analytics Koppeling
 • 2 advertenties per advertentiegroep (voor A/B Split Testing)
 • Advertentie-extensies instellen – oproep, sitelink, locatie-extensies
 • Zeer effectieve advertenties met unique selling points om jouw concurrentie te verslaan
 • Negatieve zoekwoorden onderzoek en selectie
 • Uitstekende Ad Copywriting om CTR te verhogen
 • En nog veel meer van onze SEA experts Utrecht

Verhoog je leads en verkoop

Adverteer jouw bedrijf met Google Adwords in Utrecht en verhoog jouw omzet of leads. Of je nu een e-commerce winkel, dienstverlenend bedrijf, bedrijfsentiteit of eenmanszaak hebt, je kunt Adwords gebruiken om effectieve PPC campagnes te starten en veel extra sales of leads binnen te halen.

Verhoog jouw website verkeer

Verhoog het verkeer naar jouw website met gerichte advertenties die de prestaties verbeteren. Adwords-advertenties zijn snel te lanceren en binnen enkele minuten kun je beginnen gekwalificeerd verkeer naar jouw website te leiden, in tegenstelling tot andere verkeersbronnen. Laat onze SEA expert Utrecht je helpen jouw campagnes te lanceren en begin vandaag nog met het sturen van verkeer.

Verbeter je ROI

In tegenstelling tot andere verkeersbronnen en online kanalen, is PPC verkeer zeer meetbaar en kun je gemakkelijk jouw rendement op jouw investering berekenen. Met de rijkdom aan meetinstrumenten en rapporten die beschikbaar zijn en die analyse gemakkelijk maken, zal de SEA expert in Utrehct elke cent die je uitgeeft aan jouw Adwords en Bing Campagnes maximaliseren.

Versla de concurrentie in Utrecht

Als Online Marketing Heroes creëren onze SEA experts effectieve, gerichte advertenties die jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Aangezien Adwords verkeer duurder is geworden en het nu moeilijker is om een uniek aanbod online te creëren, heb je een expert nodig die je zal helpen dit te bereiken en de prestaties van je campagne te verbeteren.

Direct meer online omzet door SEA in Utrecht

Wij zorgen voor jouw digitale succes

Bel ons vandaag nog

Adwords specialist Utrecht

Een reclame strategie voor jouw online bedrijf

Als je eigenaar bent van een bedrijf en enthousiast bent over meer verkeer naar jouw website of je wilt van dat verkeer meer converteren, dan is het ontwikkelen van een robuuste reclame-strategie de beste manier vooruit en het kiezen van een Adwords specialist Utrecht zal het nog makkelijker maken.

Veel ondernemers zetten zichzelf onder druk om specialisten te worden in online marketing, maar als dit niet jouw sterkste gebied is, dan is het inhuren van een Adwords specialist iets wat jouw leven wat makkelijker zal maken en kan jij je richten op de aspecten van jouw business waar je goed in bent.

PPC specialist Utrecht en Search Advertising

Wanneer je ervoor kiest om te werken met een OMH PPC specialist, dan kunt je verwachten dat ze echte expertise in in huis hebben. Indien correct gebruikt, is dit een zeer effectieve manier om direct meer verkeer naar jouw website te leiden.

Search advertising werkt omdat het uitnodigende advertenties plaatst die zijn geoptimaliseerd voor zoekwoorden op relevante zoekresultaten pagina’s. Dit verhoogt jouw kans op het ontwikkelen van nieuwe leads en het omzetten van deze leads in verkopen.

 

Vraag nu een Google Adwords Audit aan

Onze Adwords specialisten Utrecht begrijpen de processen en de algoritmes die essentieel zijn om search advertising effectief te laten zijn. Search advertising bestaat uit een biedproces waarmee jouw advertenties op toplocaties op de resultatenpagina’s van zoekmachines kunnen worden geplaatst. 

Het bieden en de AdRank bepalen hoe effectief jouw advertentie zal zijn en wat het je zal kosten om de advertentie voor potentiële klanten te plaatsen. Succesvol zijn vergt ervaring en kennis. Een ervaren Adwords specialist in Utrecht geeft jouw de beste kans op een groot rendement op jouw investering.

 

SEO Expert Amsterdam

Google Adwords specialist Utrecht

Vraag nu een Google Adwords Audit aan

Krijg een diepgaand inzicht in hoe effectief jouw Google Ads-campagnes zijn met een deskundig uitgevoerde Google Ads-audit. Kom vandaag nog meer te weten!

Google Ads zijn een uiterst effectieve manier om jouw bedrijf of diensten te adverteren. Ze kunnen ook vrij eenvoudig op te zetten zijn, wat betekent dat veel mensen besluiten om het alleen te doen en hun eigen Google Ads-campagnes te creëren. Het probleem hiermee is dat Google Ads een platform is dat voortdurend evolueert, en als je niet de tijd hebt om bij te blijven met de functies en de updates, kunnen je campagnes snel verouderd zijn. Dit kan leiden tot geldverspilling omdat jouw Google Ads niet de resultaten zullen opleveren die je ervan verwacht. Daarom begint onze Google Adwords specialist Utrecht vaak eerst met een complete audit om het project in kaart te brengen.

Inzicht in jouw Google Adwords campagnes

Het is erg moeilijk om iets effectiever te maken als je niet begrijpt hoe het momenteel werkt. Om deze reden is een Google Ads audit perfect voor wanneer je al begonnen bent met het implementeren van je marketingstrategie en veranderingen wilt doorvoeren.

Een Google Ads audit is een manier om je Google Ads campagnes te evalueren om te begrijpen hoe effectief ze zijn ten opzichte van je doelstellingen. Zodra je begrijpt waar de hiaten of de inefficiënties zitten binnen je campagnes, kun je gaan kijken hoe je verbeteringen kunt aanbrengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw audit door een Google Adwords specialist in Utrecht te laten doen.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Patrick Geijtenbeek: SEA specialist Utrecht

sea specialist Utrecht

Patrick Geijtenbeek

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top