SEO SEA specialist

Duurzaam groeien met een SEO SEA specialist

Binnen ons team van Online Marketing Heroes zit er voor jou dé SEO SEA specialist tussen. Wij hebben een aanzienlijk netwerk aan zoekmachine marketing freelancers die voor jou snel in te zetten zijn. Wij ondersteunen elkaar om de best passende specialist te vinden voor jouw project. Wij hebben freelancers in ons netwerk die zich richten op SEO en SEA. Dat betekent dat zij voor jou een zoekwoord onderzoek kunnen verrichten, audits, linkbuilding en campagnes kunnen inrichten.

Voordat jouw project gematcht wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij gaan altijd uit van een professionele samenwerking. Verwachtingen managen en heldere doelen op lange termijn. Wij starten met een nulmeting van de bestaande data, wat ons startpunt is naar een betere online performance of merk ontplooiing. Vervolgens volgen wij een roadmap die wij met jou gedeeld hebben. Wij als SEO SEA specialisten in Nederland zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op duurzame groei, die we behalen door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant.

SEO SEA specialist

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Amsterdam het voor je regelen!


Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Campagne Audit

Wil jij weten hoe jouw ad campagnes ervoor staan? Of wil je een SEA analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEA campagne audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO SEA specialist maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO SEA training? Wij geven 1 op 1 SEO en SEA training in Nederland of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO SEA coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op jouw vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO en SEA specialist

Zoekmachine marketing optimalisatie

SEO gaat vandaag de dag niet alleen over het tellen van trefwoorden of backlinks van websites met een hoge paginarank. Het gaat over het produceren van inhoud die zoekmachines willen belonen en die klanten door uw sales funnel duwt. Het gaat over gevonden worden op alle beste plaatsen online, en het gaat over het produceren van die zichtbaarheid om echte, meetbare groei in de bottom line van uw bedrijf te stimuleren.

Wij hebben als Online Marketing Heroes specialisten verzameld zodat wij op elk vlak jouw project van dienst kunnen zijn. Onze ervaring en expertise blijft de markt voor met voortdurende experimenten, opleiding en onderzoek. Als we zeggen dat we de kennis en expertise hebben die nodig zijn om uw zichtbaarheid en verkeer op te bouwen, weet dan dat we dat al bijna een decennium lang doen!

Dit is wat je kunt verwachten als je samenwerkt met een Online Marketing Heroe. 

 • Bekwame SEO Strategie Planning & Uitvoering
 • Nauwkeurige SEO Analyse van uw branchegenoten
 • Productie en optimalisatie van inhoud
 • SEO ROI Analyses & Optimalisatie Advies
 • Voortdurend SEO Trefwoord Volgen & Monitoren
 • Real-Time SEO Campagne Groei Rapportage
 • Geavanceerde SEO Campagne Advies
 • Ontdekking van nieuwe SEO groeikansen

OMH stappenplan

Dit is wat je kunt verwachten als je samenwerkt met een Online Marketing Heroe. 

 • Bekwame SEO Strategie Planning & Uitvoering
 • Nauwkeurige SEO Analyse van uw branchegenoten
 • Productie en optimalisatie van inhoud
 • SEO ROI Analyses & Optimalisatie Advies
 • Voortdurend SEO Trefwoord Volgen & Monitoren
 • Real-Time SEO Campagne Groei Rapportage
 • Geavanceerde SEO Campagne Advies
 • Ontdekking van nieuwe SEO groeikansen

Meer online omzet door SEO en SEA

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

Freelance SEO SEA specialist

Google SEA specialist

Onze crew van industrie specialisten blinken uit in het bouwen van campagnes die uw ROI maximaliseren, waardoor wij de perfecte Google-partner zijn.

Wat zijn Google Ads?

Google Ads, ook wel pay-per-click (PPC) reclame genoemd, is een typisch geval van online adverteren. In plaats van SEO te gebruiken om beter zichtbaar te worden in de SERP resultaten, kunt u met Google Ads bieden voor een positie bovenaan de zoekresultaten voor een veel sneller resultaat.

Of u nu een winkel met één vestiging heeft of een Fortune 500 bedrijf bent, Google Ads kan u veel waarde bieden.

Uw bedrijf is veel meer waard dan basis PPC-strategieën en een eens-per-week optimalisatie sessie. Voor jouw e-commerce merk consistent naar het volgende niveau kan gaan, heeft het de juiste soort aandacht en strategie nodig. Het heeft SEO SEA marketeers nodig, die niet alleen een aanpak op maat geven, maar deze ook tweaken tot jouw online winst stelselmatig begint te groeien. Om kostbare blunders en misbruik te voorkomen, is het slim om samen te werken met online specialisten die de ins en outs van SEO en SEA begrijpen.

Wat je van ons kunt verwachten

Online Marketing Heroes is een Google Premier Partner. We hebben veel ervaring met het uitvoeren van succesvolle Google Ads campagnes in zowat elke industrie, en ons netwerk beschikt over alle certificeringen in het Google landschap.

Wij zullen onmiddellijk met jouw bedrijf samenwerken om:

 • Verstandige Google Ads doelen te stellen op basis van jouw individuele behoeften en budget
 • Het identificeren van de doelgroepen en demografische gegevens die jouw bedrijf nodig heeft om zich te richten
 • Doelgerichte trefwoorden en slimme biedingen in te stellen voor echte resultaten
 • Campagnes in realtime te onderzoeken om consistenter verkeer naar jouw site te genereren
 • Hulp bij het uitbreiden van jouw invloed in gloednieuwe, lucratieve markten
SEO Expert Amsterdam

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Patrick Geijtenbeek: SEO SEA specialist

SEO SEA specialist

Patrick Geijtenbeek

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top