SEO Specialist Amersfoort

Binnen een paar maanden meer conversie met een SEO specialist in Amersfoort

In ons uitgebreide team van Online Marketing Heroes zit er voor jou dé SEO specialist in Amersfoort. Wij hebben een heel groot netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf direct inzetbaar zijn. D.m.v. jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, helpen wij elkaar om de beste SEO specialist Amersfoort te verbinden aan een nieuwe opdracht. Onze consultants richtten zich o.a. op Search Engine Optimization waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

Alvorens jouw project gekoppeld wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe aan de slag te gaan. Zo ook degene die jou als eerst te woord staan. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Een professionele samenwerking is ons uitgangspunt. Geen verassingen achteraf en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij maken een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Amersfoort werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op groei op lange termijn, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in SEO, ook veel kennis op het vlak van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de schakel voor jou met een SEO Specialist Amersfoort.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Amersfoort het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Amersfoort maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Amersfoort of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Amersfoort

Amersfoort SEO specialisten met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Amersfoort hebben ontzettend veel ervaring in Search Engine Optimization. Hierdoor weten zij heel snel waar de verbeterpunten liggen in jouw website. Onze SEO specialist Amersfoort verteld jou wat je nodig hebt om te starten aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je er achter komen wat dit inhoudt? Geen probleem, wij leggen het je graag uit middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben expertise op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismes zijn per richting. Wij hebben Online Marketing Heroes in Content, Tech en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Amersfoort en koppelen deze met jou. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies het traject kunt volgen.

Onze freelance SEO specialisten in Amersfoort ontvangen heel diverse opdrachten. Zij werken samen met lokale MKB zoals een schilder tot aan multinationals als Philips. Elke opdrachtgever brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Amersfoort zichzelf aldoor uitdagen en ontwikkelen. Iedereen wint als je het ons vraagt!

SEO expert Amersfoort

De #1 SEO expert in Amersfoort

Wij leveren een bewezen SEO expert in Amersfoort, hij of zij zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Amersfoort, krijg jij alleen het beste van het beste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen voordat er andere stappen worden genomen. Wanneer de analyse compleet is, dan is de tijd rijp om strategie te bepalen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal plannen omvatten die zullen helpen om jouw landingspagina’s hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer leads.

Meer online omzet door SEO in Amersfoort

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Amersfoort

Welke tools gebruiken onze SEO experts in Amersfoort?

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • CognitiveSEO
 • Sistrix
 • SEO PowerSuite

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • AnswerThePublic
 • Exploding Topics
 • Bing Webmaster Tools

SEO Rank Tracking tools

 • Pro Rank Tracker
 • Rank Ranger
 • Rank Tracker
 • Serpfox

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Raven Tools
 • Deepcrawl
 • Netpeak

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • Pingdom Website Speed Test
 • YSlow

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Open Site Explorer
 • Ahrefs
 • Semrush

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • SeoTools for Excel
 • Search Analytics for Sheets
 • MozBar
 • User Agent Switcher

Bespaar geld met een SEO Specialist uit Amersfoort

Door tools te gebruiken zoals SEMrush kunnen onze SEO experts in Amersfoort een compleet beeld krijgen van de lopende issues die de groei van jouw website in de weg zitten. De online kenbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Amersfoort nemen verschillende maatregelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Amersfoort. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn op maat gemaakt voor jouw website. Het is onnodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je betaalt 1 prijs voor SEO expertise uit Amersfoort en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Amersfoort

Wat doet een SEO freelancer Amersfoort

De missie van de SEO freelancer Amersfoort is het optimaliseren van jouw organische rankings door jouw websites te verbeteren voor zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google.

In het kort bestaat SEO uit 3 traditionele bouwstenen om je aan vast te grijpen. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een aanbeveling van Tech SEO en een backlink strategie. De resultaten hiervan worden gerapporteerd en middels maandelijkse rapportages duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Amersfoort werken aan jouw website om jouw merkbekendheid te updaten en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het perfectioneren van sites voor zoekmachine resultaten is punctueel verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij duurzame online naamsbekendheid kunt opbouwen en jouw omzet zal beginnen met stijgen.

SEO consultant Amersfoort

Lokale SEO consultant in Amersfoort voor het MKB

Heeft jouw bedrijf een lokale SEO consultant nodig voor het MKB in Amersfoort?

Je bent directeur van een autogarage, kledingwinkel, sportschool, of je bent een loodgieter, fysiotherapeut, masseur of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de top lokale zoekresultaten verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast ben je op zoek naar waar voor je geld. Onze SEO consultants Amersfoort kunnen jou precies vertellen hoe je jouw website maximaal online bekend kunt maken in Amersfoort. Een SEO consultant Amersfoort is deskundig in het leveren van volledig lokale Google optimalisatie voor het MKB.

Door de jaren heen hebben onze SEO consultants in Amersfoort een hartstocht ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij hebben veel geleerd over webmaster richtlijnen, website optimalisatie en Google resultaat. Deze kennis delen wij graag en zien zo vele websites groeien in de Google rankings.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Amersfoort

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top