SEO Specialist Delft

Meer conversie met een SEO specialist in Delft

Binnen het team van Online Marketing Heroes zit er voor jou dé SEO specialist in Delft. Wij hebben een groot netwerk aan online marketing freelancers die voor jou snel in te zetten zijn. Vanwege jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, ondersteunen wij elkaar om de beste SEO specialist Delft te paren aan een nieuwe opdracht. Onze consultants richtten zich o.a. op Search Engine Optimization waaronder technische SEO, SEO content en backlinks.

Voordat jouw opdracht gekoppeld wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Alleen de beste specialisten worden geselecteerd op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe het project invulling te geven. Zo ook degene die jij het eerst spreekt. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Geen verassingen achteraf en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij beginnen met een nulmeting van de bestaande data , wat ons startpunt is naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Delft zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op groei op lange termijn, die we behalen door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in SEO, ook veel ervaring op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEO Specialist Delft.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Delft het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Delft maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Delft of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Delft

Delftse SEO specialisten met veel ervaring

Onze SEO specialisten uit Delft hebben al 10+ jaar ervaring in SEO. Door deze ervaring weten zij heel snel waarmee zij jou kunnen helpen. Onze SEO specialist Delft verteld jou wat je moet weten om te beginnen aan jouw online succes! Van technische optimalisaties naar een sterk linkprofiel. Wil je graag weten wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een vrijblijvend eerste gesprek. Als onze specialisten hebben ervaring op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismes zijn per richting. Wij hebben toppers op het gebied van Content, Techniek en Autoriteit. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Delft voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de resultaten, zodat je precies kunt volgen hoe het gaat.

Onze freelance SEO specialisten in Delft krijgen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een tentverhuur tot aan multinationals als de Bijenkorf. Elke markt brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Delft zichzelf aldoor uitdagen en ontwikkelen. Een win-win als je het ons vraagt!

SEO expert Delft

De nummer 1 SEO expert in Delft

Wij leveren een gekwalificeerd SEO expert in Delft, deze zal de strategie baseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Delft, ontvang jij alleen het beste van het beste. Je kunt verwachten dat jouw organisatie als commercieel geheel wordt geëvalueerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen voordat er andere stappen worden genomen. Als de analyse compleet is, dan is het tijd om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw website hoger in de zoekmachine resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer leads.

Meer online omzet door SEO in Delft

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Delft

Tools van SEO experts in Delft

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush 
 • CognitiveSEO
 • Sistrix
 • SEO PowerSuite

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Keywords Everywhere
 • Keyword Mixer
 • Kombinator

SEO Rank Tracking tools

 • Wincher
 • Pro Rank Tracker
 • Rank Ranger
 • Rank Tracker

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Netpeak
 • Structured data testing tool
 • Pingdom

SEO Page Speed tools

 • Google PageSpeed Insights
 • YSlow
 • Webpagetest.org

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Open Link Profiler
 • Google Alerts
 • SEOJet

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • MozBar
 • User Agent Switcher
 • Redirect Path
 • Yoast SEO

Bespaar kosten met een SEO Specialist uit Delft

Vanwege het gebruik van tools zoals MOZ kunnen onze SEO experts in Delft een compleet beeld krijgen van de lopende zaken die de groei van jouw website in de weg zitten. De online kenbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is het gevolg van goede SEO optimalisatie.

SEO experts in Delft kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Delft. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is onnodig om extra te betalen voor de genoemde tools bij de meeste van onze experts. Je ontvangt één prijs voor SEO expertise uit Delft en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Delft

Waarom een SEO freelancer Delft

Het doel van de SEO freelancer Delft is het perfectioneren van jouw organische online performance door websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google.

In het kort bestaat SEO uit het verzorgen en uitvoeren van een duurzame online organische performance strategie. Dit houdt in; een SEO content strategie, een technisch SEO plan en het bouwen van een sterk backlink profiel. De resultaten hiervan worden gerapporteerd en d.m.v. periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Delft werken aan jouw website om jouw online performance te updaten en te zorgen voor optimale organisch zoekverkeer. Het proces van het optimaliseren van webpagina’s voor zoekmachine resultaten is grondig verfijnd in de afgelopen jaren om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Wij delen deze ervaring graag, zodat jij duurzame online naamsbekendheid kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Delft

Lokale SEO consultant in Delft voor het MKB

Heb jij een lokale SEO consultant nodig voor kleine bedrijven in Delft?

Je bent eigenaar van een bar, beauty salon, restaurant, of je bent een schilder, creatief therapeut, masseur of ander ZZP’er en je wilt dat jouw website in de top lokale zoekresultaten verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast wil je waar voor je geld. Onze SEO consultants Delft snappen helemaal hoe je jouw website maximaal online bekend kunt maken in Delft. Een SEO consultant Delft is expert in het volbrengen van volledig lokale Google optimalisatie voor het MKB.

Na een decennia van online marketing ervaring hebben onze SEO consultants in Delft een hartstocht ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij zijn nu specialist in Google Search Console richtlijnen, website optimalisatie en ranking op Google. Deze kennis delen wij graag en zien zo vele websites groeien op de organische rankings van Google.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Delft

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top