SEO Specialist Deventer

Binnen 3 maanden meer conversie met een SEO specialist in Deventer

In ons team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw marketing afdeling dé SEO specialist in Deventer. Wij hebben een aanzienlijk netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw marketing afdeling als de bliksem in te zetten zijn. D.m.v. jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, steunen wij elkaar om de beste SEO specialist Deventer te verbinden aan een nieuwe opdracht. Onze specialisten richtten zich o.a. op SEO waaronder technische SEO, SEO on-page en backlinks.

Alvorens jouw opdracht gematcht wordt aan de juiste consultant krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw vragen te beantwoorden. Alleen de beste specialisten worden geselecteerd op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe te werken. Zo ook degene die jouw intake gesprek doet. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Geen verassingen achteraf en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij beginnen met een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Deventer werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op duurzame groei, die we behalen door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast veel expertise in SEO, ook veel kennis op het vlak van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEO Specialist Deventer.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Deventer het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Deventer maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Deventer of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Deventer

Deventer SEO specialisten met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Deventer hebben al 10+ jaar ervaring in SEO. Door deze ervaring weten zij heel snel waarmee zij jouw website een boost kunnen geven. Onze SEO specialist Deventer verteld jou wat je nodig hebt om te starten aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je er achter komen wat dit inhoudt? Geen probleem, wij leggen het je graag uit middels een vrijblijvend eerste gesprek. Als onze specialisten hebben ervaring op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn in het vakgebied. Wij hebben Heroes op het gebied van Content, Tech en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Deventer en koppelen deze met jou. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies kunt zien hoe jouw website het doet.

Onze freelance SEO specialisten in Deventer krijgen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een schilder tot aan multinationals als Hema. Elke markt brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Deventer zichzelf aldoor uitdagen en ontwikkelen. Een win-win als je het ons vraagt!

SEO expert Deventer

De nummer 1 SEO expert in Deventer

Wij koppelen een bewezen SEO expert in Deventer, deze zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt geleverd. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Deventer, ontvang jij alleen het beste van het beste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw bedrijf begrijpen voordat er andere stappen worden genomen. Wanneer de analyse compleet is, dan is het tijd om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw website hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo wordt het aantal website bezoekers gestimuleerd en ontvang jij meer leads.

Meer online omzet door SEO in Deventer

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Deventer

Welke tools gebruiken onze SEO experts in Deventer?

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • Sistrix
 • SEO PowerSuite
 • Search Metrics

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Yoast Google Suggest Expander
 • Wordstream
 • InstaKeywords

SEO Rank Tracking tools

 • Wincher
 • Pro Rank Tracker
 • Rank Ranger
 • Rank Tracker

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Botify
 • ContentKing
 • HTTP Status Code Checker

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • GTmetrix
 • Pingdom Website Speed Test

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Link Research Tools
 • Link Assistant (PowerSuite)
 • Open Site Explorer

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Linkclumb
 • Wappalyzer
 • Keyword Surfer
 • Web developer

Bespaar kosten met een SEO Specialist uit Deventer

Door gebruik te maken van tools zoals MOZ kunnen onze SEO experts in Deventer een compleet beeld krijgen van de lopende issues die de groei van jouw website in de weg zitten. De online zichtbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Deventer kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Deventer. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is onnodig om extra te betalen voor de genoemde tools bij de meeste van onze experts. Je betaalt 1 prijs voor SEO expertise uit Deventer en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Deventer

Hoe werkt een SEO freelancer Deventer

Het doel van de SEO freelancer Deventer is het perfectioneren van jouw organische online performance door een of meer websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google.

In het kort bestaat SEO uit 3 traditionele pijlers. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een technische SEO strategie en een backlink strategie. De resultaten hiervan worden nauwlettend in de gaten gehouden en d.m.v. maandelijkse rapportages duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Deventer werken aan jouw website om jouw online zichtbaarheid te updaten en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het perfectioneren van sites voor zoekmachine resultaten is punctueel verfijnd in de afgelopen jaren om uitzonderlijke service aan te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en jouw omzet zal beginnen met stijgen

SEO consultant Deventer

Lokale SEO consultant in Deventer voor het MKB

Heeft jouw bedrijf een lokale SEO consultant nodig voor het MKB in Deventer?

Je bent bezitter van een autobedrijf, bouwbedrijf, reclamebureau, of je bent een loodgieter, creatief therapeut, jurist, of ander ZZP’er en je wilt dat jouw website in de top lokale zoekresultaten verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast ben je op zoek naar waar voor je geld. Onze SEO consultants Deventer snappen helemaal hoe je jouw website maximaal zichtbaar kunt maken in Deventer. Een SEO consultant Deventer is expert in het maken van volledig lokale Google optimalisatie voor kleine bedrijven.

Door de jaren heen hebben onze SEO consultants in Deventer een hartstocht ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij hebben veel geleerd over Google Search Console richtlijnen, SEO optimalisatie en ranking op Google. Deze kennis delen wij graag en zien zo vele websites groeien op de organische rankings van Google.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Deventer

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top