SEO Specialist Eindhoven

Snel meer conversie met een SEO specialist in Eindhoven

Binnen het team van Online Marketing Heroes zit er voor jou dé SEO specialist in Eindhoven. Wij hebben een heel groot netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf direct in te zetten zijn. D.m.v. jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, helpen wij elkaar om de beste SEO specialist Eindhoven te paren aan een nieuwe opdracht. Onze deskundigen richtten zich o.a. op zoekmachine optimalisatie waaronder Tech SEO, SEO on-page en backlinks.

Voordat jouw project gekoppeld wordt aan de juiste consultant krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Alleen de beste specialisten worden geselecteerd op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe het project invulling te geven. Zo ook degene die jou als eerst te woord staan. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Geen verassingen achteraf en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij maken een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of merk ontplooiing. Wij als website optimalisatie specialisten in Eindhoven zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op groei op lange termijn, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast veel expertise in SEO, ook veel expertise op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEO Specialist Eindhoven.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Eindhoven het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Eindhoven maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Eindhoven of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Eindhoven

Eindhoven SEO specialisten met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Eindhoven hebben geruime tijd ervaring in SEO. Hierdoor weten zij heel snel waarmee zij jouw website een boost kunnen geven. Onze SEO specialist Eindhoven verteld jou wat je moet weten om te starten aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je graag weten wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben expertise op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismes zijn per richting. Wij hebben Heroes op het gebied van Content, Techniek en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Eindhoven voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies kunt zien hoe jouw website het doet.

Onze freelance SEO specialisten in Eindhoven krijgen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een bakker tot aan multinationals als de Bijenkorf. Elke opdrachtgever brengt nieuwe inzichten met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Eindhoven zichzelf aldoor uitdagen en ontwikkelen. Een win-win als je het ons vraagt!

SEO expert Eindhoven

De #1 SEO expert in Eindhoven

Wij koppelen een gekwalificeerd SEO expert in Eindhoven, hij of zij zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitvoerige screening van de SEO expert Eindhoven, krijg jij alleen het beste van het beste. Je kunt verwachten dat jouw organisatie als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat is het vertrekpunt van onze experts. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen alvorens verder te gaan. Wanneer de analyse compleet is, dan is het tijd om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw landingspagina’s hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het zoekwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo wordt het aantal websitebezoekers gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Eindhoven

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Eindhoven

De tools die SEO experts in Eindhoven gebruiken

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • Search Metrics
 • MOZ
 • Ahrefs

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Bulk Suggest Tool
 • Keywords Everywhere
 • Keyword Mixer

SEO Rank Tracking tools

 • SERanking
 • AWR
 • Accuranker
 • Wincher

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • ContentKing
 • HTTP Status Code Checker
 • Broken Link Checker

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • GTmetrix
 • Pingdom Website Speed Test

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Google Alerts
 • SEOJet
 • Link Research Tools

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Linkclumb
 • Wappalyzer
 • Keyword Surfer
 • Web developer

Je bespaart een hoop kosten met een SEO Specialist uit Eindhoven

Door gebruik te maken van tools zoals Seranking kunnen onze SEO experts in Eindhoven een compleet beeld krijgen van de lopende problemen die de groei van jouw website op het moment belemmeren. De online zichtbaarheid van een relevante keyword die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Eindhoven kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Eindhoven. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is onnodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je ontvangt één prijs voor SEO expertise uit Eindhoven en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Eindhoven

Hoe werkt een SEO freelancer Eindhoven

Het doel van de SEO freelancer Eindhoven is het verbeteren van jouw organische online performance door websites te verbeteren voor zoekmachines zoals Yahoo & Google.

Kort uitgelegd bestaat SEO uit 3 traditionele bouwstenen om je aan vast te grijpen. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een technisch SEO plan en een SEO backlink plan. De resultaten hiervan worden gerapporteerd en d.m.v. periodieke rapportagesheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Eindhoven optimaliseren jouw website om jouw online zichtbaarheid te verbeteren en te zorgen voor optimale organisch zoekverkeer. Het proces van het optimaliseren van webpagina’s voor zoekmachine resultaten is punctueel verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en je jouw omzet kunt zien stijgen.

SEO consultant Eindhoven

Lokale SEO consultant in Eindhoven voor het MKB

Heeft jouw bedrijf een lokale SEO consultant nodig voor het MKB in Eindhoven?

Je bent eigenaar van een makelaarskantoor, beauty salon, sportschool, of je bent een schilder, creatief therapeut, masseur of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de top lokale resultaten van Google verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast wil je waar voor je geld. Onze SEO consultants Eindhoven weten precies hoe je jouw website volledig online zichtbaar kunt maken in Eindhoven. Een SEO consultant Eindhoven is expert in het leveren van volledig lokale Google optimalisatie voor het MKB.

Na een decennia van online marketing ervaring hebben onze SEO consultants in Eindhoven een drift ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij hebben veel bijgeleerd over webmaster richtlijnen, SEO optimalisatie en Google resultaat. Deze kennis delen wij graag en zien zo vele websites groeien qua online zichtbaarheid.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Eindhoven

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top