SEO Specialist Gouda

Meer conversie met een SEO specialist in Gouda

Binnen ons uitgebreide team van Online Marketing Heroes zit er voor jou dé SEO specialist in Gouda. Wij hebben een fors netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf snel inzetbaar zijn. Vanwege jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, steunen wij elkaar om de beste SEO specialist Gouda te koppelen aan een nieuwe opdracht. Onze freelancers richtten zich o.a. op zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

Alvorens jouw project gekoppeld wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe het project invulling te geven. Zo ook degene die jij het eerst spreekt. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Geen verassingen achteraf en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij maken een nulmeting van de bestaande data , wat ons startpunt is naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Gouda werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op groei op lange termijn, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in SEO, ook veel ervaring op het vlak van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de schakel voor jou met een SEO Specialist Gouda.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Gouda het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Gouda maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Gouda of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Gouda

Goudse SEO specialisten met veel ervaring

Onze SEO specialisten uit Gouda hebben ontzettend veel ervaring in Search Engine Optimization. Door deze ervaring weten zij heel snel waarmee zij jouw website een boost kunnen geven. Onze SEO specialist Gouda verteld jou wat je moet weten om te beginnen aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je graag weten wat dit inhoudt? Geen probleem, wij leggen het je graag uit middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben ervaring op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn in het vakgebied. Wij hebben toppers op het gebied van Content, Techniek en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Gouda voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies kunt zien hoe jouw website het doet.

Onze freelance SEO specialisten in Gouda ontvangen heel diverse opdrachten. Zij werken samen met lokale MKB zoals een bakker tot aan multinationals als Philips. Elke markt brengt nieuwe inzichten met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Gouda zichzelf aldoor uitdagen en verbeteren. Iedereen wint als je het ons vraagt!

SEO expert Gouda

De nummer 1 SEO expert in Gouda

Wij leveren een bewezen SEO expert in Gouda, deze zal de strategie baseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Gouda, ontvang jij alleen het allerbeste. Je kunt ervan uit gaan dat jouw organisatie als commercieel geheel wordt geëvalueerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat is het vertrekpunt van onze experts. Zij moeten de doelstellingen van jouw bedrijf begrijpen alvorens verder te gaan. Als de analyse compleet is, dan is het tijd om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw pagina’s hoger in de zoekmachine resultaten te rangschikken. Bovendien zal het zoekwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Gouda

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Gouda

Welke tools gebruiken onze SEO experts in Gouda?

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush 
 • Sistrix
 • SEO PowerSuite
 • Search Metrics

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Keyword Mixer
 • Kombinator
 • AnswerThePublic

SEO Rank Tracking tools

 • Pro Rank Tracker
 • Rank Ranger
 • Rank Tracker
 • Serpfox

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Structured data testing tool
 • Pingdom
 • Web.dev

SEO Page Speed tools

 • Google PageSpeed Insights
 • Webpagetest.org
 • GTmetrix

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Google Alerts
 • SEOJet
 • Link Research Tools

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • User Agent Switcher
 • Redirect Path
 • Yoast SEO
 • View Rendered Source

Bespaar veel geld met een SEO Specialist uit Gouda

Door tools te gebruiken zoals SEranking kunnen onze SEO experts in Gouda een optimaal overzicht krijgen van de lopende problemen die de groei van jouw website in de weg zitten. De online zichtbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Gouda kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Gouda. Deze stappen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is onnodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je ontvangt één prijs voor SEO expertise uit Gouda en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Gouda

Waarom een SEO freelancer Gouda

Het doel van de SEO freelancer Gouda is het optimaliseren van jouw organische online performance door een of meer websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google.

In een notendop bestaat SEO uit het verzorgen en uitvoeren van een duurzame online organische performance strategie. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een technische SEO strategie en een SEO backlink plan. De resultaten hiervan worden nauwlettend in de gaten gehouden en d.m.v. periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Gouda sleutelen aan jouw website om jouw naamsbekendheid te updaten en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het perfectioneren van sites voor zoekmachine resultaten is punctueel verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Gouda

Lokale SEO consultant in Gouda voor het MKB

Heb jij een lokale SEO consultant nodig voor kleine bedrijven in Gouda?

Je bent eigenaar van een bar, beauty salon, reclamebureau, of je bent een schilder, fysiotherapeut, masseur of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de top lokale zoekresultaten verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast ben je op zoek naar waar voor je geld. Onze SEO consultants Gouda kunnen jou precies vertellen hoe je jouw website volledig zichtbaar kunt maken in Gouda. Een SEO consultant Gouda is deskundig in het maken van complete lokale Google optimalisatie voor het MKB.

Na jaren van projectervaring hebben onze SEO consultants in Gouda een drift ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij hebben veel geleerd over Google Search Console richtlijnen, website optimalisatie en Google rankings. Deze kennis delen wij elke dag en zien zo vele websites groeien op de organische rankings van Google.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Gouda

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top