SEO Specialist Groningen

Meer conversie met een SEO specialist in Groningen

In ons uitgebreide team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw bedrijf dé SEO specialist in Groningen. Wij hebben een fors netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf direct in te zetten zijn. Door jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, steunen wij elkaar om de beste SEO specialist Groningen te paren aan een nieuwe opdracht. Onze experts richtten zich o.a. op Search Engine Optimization waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

Voordat jouw opdracht gekoppeld wordt aan de juiste consultant krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe te werken. Zo ook degene die jij het eerst spreekt. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Een professionele samenwerking is ons uitgangspunt. Verwachtingen managen en heldere doelen op lange termijn. Wij beginnen met een nulmeting van de bestaande data , wat ons startpunt is naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Groningen zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op duurzame groei, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in SEO, ook veel expertise op het vlak van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de verbinding voor jou met een SEO Specialist Groningen.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Groningen het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Groningen maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Groningen of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Groningen

SEO specialisten uit Groningen met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Groningen hebben al 10+ jaar ervaring in Search Engine Optimization. Hierdoor weten zij heel snel waarmee zij jou kunnen helpen. Onze SEO specialist Groningen verteld jou wat je moet weten om te beginnen aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je er achter komen wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een vrijblijvend eerste gesprek. Als onze specialisten hebben ervaring op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismes zijn per richting. Wij hebben Heroes in Content, Techniek en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Groningen en koppelen deze met jou. Je ontvangt een maandelijks rapport van de resultaten, zodat je precies kunt zien hoe jouw website het doet.

Onze freelance SEO specialisten in Groningen krijgen heel diverse opdrachten. Zij werken samen met lokale MKB zoals een aannemer tot aan multinationals als Adidas. Elke markt brengt nieuwe inzichten met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Groningen zichzelf constant uitdagen en ontwikkelen. Een win-win als je het ons vraagt!

SEO expert Groningen

De nummer 1 SEO expert in Groningen

Wij koppelen een bewezen SEO expert in Groningen, hij of zij zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt geleverd. Door onze uitvoerige screening van de SEO expert Groningen, krijg jij alleen het beste van het beste. Je kunt ervan uit gaan dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geëvalueerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen alvorens verder te gaan. Als de analyse compleet is, dan is de tijd rijp om strategie te bepalen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal plannen omvatten die zullen helpen om jouw landingspagina’s hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo wordt het aantal websitebezoekers gestimuleerd en ontvang jij meer leads.

Meer online omzet door SEO in Groningen

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Groningen

De tools die SEO experts in Groningen gebruiken

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • Search Metrics
 • MOZ
 • Ahrefs

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Bing Webmaster Tools
 • Google Zoekwoordplanner
 • Übesuggest

SEO Rank Tracking tools

 • Rank Tracker
 • Serpfox
 • SERanking
 • AWR

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Netpeak
 • Structured data testing tool
 • Pingdom

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • Webpagetest.org
 • GTmetrix

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Semrush
 • Search Metrics
 • Open Link Profiler

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • MozBar
 • User Agent Switcher
 • Redirect Path
 • Yoast SEO

Bespaar een hoop kosten met een SEO Specialist uit Groningen

Vanwege het gebruik van tools zoals SEO PowerSuite kunnen onze SEO experts in Groningen een optimaal overzicht krijgen van de lopende zaken die de groei van jouw website in de weg zitten. De online aanwezigheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is het gevolg van goede SEO optimalisatie.

SEO experts in Groningen nemen verschillende maatregelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Groningen. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is onnodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je betaalt één prijs voor SEO expertise uit Groningen en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Groningen

Hoe werkt een SEO freelancer Groningen

De missie van de SEO freelancer Groningen is het optimaliseren van jouw organische vindbaarheid door websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Bing en Google.

In een notendop bestaat SEO uit het verzorgen en uitvoeren van een duurzame online organische performance strategie. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een technisch SEO plan en een backlink strategie. De resultaten hiervan worden bijgehouden en middels periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Groningen werken aan jouw website om jouw online performance te verbeteren en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het optimaliseren van webpagina’s voor zoekmachine resultaten is zorgvuldig verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service aan te bieden aan onze klanten.

Wij delen deze ervaring graag, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Groningen

Lokale SEO consultant in Groningen voor het MKB

Heeft jouw bedrijf een lokale SEO consultant nodig voor het MKB in Groningen?

Je bent bezitter van een bar, beauty salon, reclamebureau, of je bent een loodgieter, data manager, masseur of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de top lokale zoekresultaten verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast ben je op zoek naar waar voor je geld. Onze SEO consultants Groningen weten precies hoe je jouw website optimaal zichtbaar kunt maken in Groningen. Een SEO consultant Groningen is deskundig in het volbrengen van complete lokale Google optimalisatie voor kleine bedrijven.

Door de jaren heen hebben onze SEO consultants in Groningen een passie ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij zijn nu specialist in Google Search Console richtlijnen, website optimalisatie en ranking op Google. Deze kennis delen wij onder onze klanten en zien zo vele websites groeien qua online zichtbaarheid.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Groningen

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top