SEO Specialist Leeuwarden

Binnen 3 maanden meer conversie met een SEO specialist in Leeuwarden

Binnen het team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw bedrijf dé SEO specialist in Leeuwarden. Wij hebben een groot netwerk aan online marketing freelancers die voor jou snel in te zetten zijn. Door jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, steunen wij elkaar om de beste SEO specialist Leeuwarden te koppelen aan een nieuwe opdracht. Onze freelancers richtten zich o.a. op Search Engine Optimization waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

Alvorens jouw opdracht gematcht wordt aan de juiste consultant krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw vragen te beantwoorden. Alleen de beste specialisten worden geselecteerd op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe het project invulling te geven. Zo ook degene die jouw intake gesprek doet. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Een professionele samenwerking is ons uitgangspunt. Verwachtingen managen en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij maken een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Leeuwarden werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op duurzame groei, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast veel expertise in SEO, ook veel kennis op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de verbinding voor jou met een SEO Specialist Leeuwarden.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Leeuwarden het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Leeuwarden maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Leeuwarden of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Leeuwarden

Leeuwarden SEO specialisten met veel ervaring

Onze SEO specialisten uit Leeuwarden hebben geruime tijd ervaring in SEO. Door deze ervaring weten zij heel snel waarmee zij jouw website een boost kunnen geven. Onze SEO specialist Leeuwarden verteld jou wat je moet weten om te beginnen aan jouw online succes! Van technische optimalisaties naar een sterk linkprofiel. Wil je graag weten wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben ervaring op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismes zijn in het vakgebied. Wij hebben toppers op het gebied van Content, Techniek en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Leeuwarden voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies kunt volgen hoe het gaat.

Onze freelance SEO specialisten in Leeuwarden ontvangen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een bakker tot aan multinationals als Adidas. Elke markt brengt nieuwe inzichten met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Leeuwarden zichzelf aldoor uitdagen en verbeteren. Iedereen wint als je het ons vraagt!

SEO expert Leeuwarden

De #1 SEO expert in Leeuwarden

Wij leveren een gekwalificeerd SEO expert in Leeuwarden, hij of zij zal de strategie baseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Leeuwarden, ontvang jij alleen het beste van het beste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen alvorens verder te gaan. Als de analyse compleet is, dan is het tijd om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw landingspagina’s hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Leeuwarden

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Leeuwarden

Tools van SEO experts in Leeuwarden

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush 
 • SERanking
 • CognitiveSEO
 • Sistrix

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Übesuggest
 • Keywordtool.io
 • Google Trends

SEO Rank Tracking tools

 • AWR
 • Accuranker
 • Wincher
 • Pro Rank Tracker

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • ContentKing
 • HTTP Status Code Checker
 • Broken Link Checker

SEO Page Speed tools

 • Google PageSpeed Insights
 • GTmetrix
 • Pingdom Website Speed Test

Backlink Analyse tools

 •  Ahrefs
 • MajesticSEO
 • Link Assistant (PowerSuite)
 • Open Site Explorer
 • Ahrefs

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Web developer
 • SeoTools for Excel
 • Search Analytics for Sheets
 • MozBar

Bespraar gelijk geld met een SEO Specialist uit Leeuwarden

Door gebruik te maken van tools zoals SEO PowerSuite kunnen onze SEO experts in Leeuwarden een compleet beeld krijgen van de lopende problemen die de groei van jouw website in de weg zitten. De online kenbaarheid van een relevante keyword die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Leeuwarden kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Leeuwarden. Deze stappen worden tot in detail uitgedacht en zijn op maat gemaakt voor jouw website. Het is niet nodig om extra te betalen voor de genoemde tools bij de meeste van onze experts. Je betaalt 1 prijs voor SEO expertise uit Leeuwarden en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Leeuwarden

Wat doet een SEO freelancer Leeuwarden

Het doel van de SEO freelancer Leeuwarden is het perfectioneren van jouw organische online performance door websites te verbeteren voor zoekmachines zoals Google.

In het kort bestaat SEO uit 3 pijlers om vanuit te gaan. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een technische SEO strategie en het bouwen van een sterk backlink profiel. De resultaten hiervan worden nauwlettend in de gaten gehouden en middels periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Leeuwarden optimaliseren jouw website om jouw merkbekendheid te verbeteren en te zorgen voor optimale organisch zoekverkeer. Het proces van het perfectioneren van webpagina’s voor zoekmachine resultaten is zorgvuldig verfijnd in de afgelopen jaren om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Wij delen deze ervaring graag, zodat jij duurzame online naamsbekendheid kunt opbouwen en jouw omzet zal beginnen met stijgen.

SEO consultant Leeuwarden

Lokale SEO consultant in Leeuwarden voor kleine bedrijven

Heb jij een lokale SEO consultant nodig voor kleine bedrijven in Leeuwarden?

Je bent directeur van een autobedrijf, beauty salon, reclamebureau, of je bent een chiropractor, fysiotherapeut, jurist, of ander ZZP’er en je wilt dat jouw website in de top lokale zoekresultaten verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast ben je op zoek naar waar voor je geld. Onze SEO consultants Leeuwarden weten precies hoe je jouw website volledig zichtbaar kunt maken in Leeuwarden. Een SEO consultant Leeuwarden is gespecialiseerd in het volbrengen van complete lokale Google optimalisatie voor het MKB.

Door de jaren heen hebben onze SEO consultants in Leeuwarden een hartstocht ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij hebben veel geleerd over Google Search Console richtlijnen, website optimalisatie en Google rankings. Deze kennis delen wij graag en zien zo vele websites groeien qua online zichtbaarheid.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Leeuwarden

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top