SEO Specialist Leiden

Binnen een paar maanden meer conversie met een SEO specialist in Leiden

Binnen het team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw bedrijf dé SEO specialist in Leiden. Wij hebben een groot netwerk aan online marketing freelancers die voor jou als de bliksem inzetbaar zijn. Vanwege jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, helpen wij elkaar om de beste SEO specialist Leiden te koppelen aan een nieuwe opdracht. Onze consultants richtten zich o.a. op Search Engine Optimization waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

Voordat jouw project gekoppeld wordt aan de juiste consultant krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe het project invulling te geven. Zo ook degene die jou als eerst te woord staan. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Een professionele samenwerking is ons uitgangspunt. Geen verassingen achteraf en heldere doelen op lange termijn. Wij beginnen met een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Leiden werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op duurzame groei, die we behalen door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast jarenlange ervaring in SEO, ook veel expertise op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEO Specialist Leiden.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Leiden het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Leiden maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Leiden of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Leiden

Leidense SEO specialisten met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Leiden hebben al 10+ jaar ervaring in Zoekmachine Optimalisatie. Hierdoor weten zij heel snel waarmee zij jouw website een boost kunnen geven. Onze SEO specialist Leiden verteld jou wat je moet weten om te starten aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je er achter komen wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben expertise op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn in het vakgebied. Wij hebben Online Marketing Heroes in Content, Techniek en Autoriteit. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Leiden voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies het traject kunt volgen.

Onze freelance SEO specialisten in Leiden ontvangen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een aannemer tot aan multinationals als Adidas. Elke opdrachtgever brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Leiden zichzelf aldoor uitdagen en verbeteren. Een win-win als je het ons vraagt!

SEO expert Leiden

De #1 SEO expert in Leiden

Wij leveren een gekwalificeerd SEO expert in Leiden, hij of zij zal de strategie baseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt gedaan. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Leiden, ontvang jij alleen het beste van het beste. Je kunt ervan uit gaan dat jouw organisatie als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen voordat er andere stappen worden genomen. Als de analyse compleet is, dan is de tijd rijp om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal {plannen omvatten die zullen||} helpen om jouw landingspagina’s hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo wordt het aantal websitebezoekers gestimuleerd en ontvang jij meer leads.

Meer online omzet door SEO in Leiden

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Leiden

Tools van SEO experts in Leiden

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • SERanking
 • CognitiveSEO
 • Sistrix

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Keywordtool.io
 • Google Trends
 • Yoast Google Suggest Expander

SEO Rank Tracking tools

 • AWR
 • Accuranker
 • Wincher
 • Pro Rank Tracker

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Web.dev
 • Google Mobiel-friendly test
 • Botify

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • YSlow
 • Webpagetest.org

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Google Alerts
 • SEOJet
 • Link Research Tools

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Yoast SEO
 • View Rendered Source
 • Linkclumb
 • Wappalyzer

Bespaar kosten met een SEO Specialist uit Leiden

Door gebruik te maken van tools zoals MOZ kunnen onze SEO experts in Leiden een compleet beeld krijgen van de lopende issues die de groei van jouw website in de weg zitten. De online zichtbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Leiden kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Leiden. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is niet nodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je ontvangt 1 prijs voor SEO expertise uit Leiden en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Leiden

Wat doet een SEO freelancer Leiden

Het doel van de SEO freelancer Leiden is het perfectioneren van jouw organische vindbaarheid door jouw websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Yahoo & Google.

Kort uitgelegd bestaat SEO uit 3 pijlers om vanuit te gaan. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een technische SEO strategie en een SEO backlink plan. De resultaten hiervan worden bijgehouden en middels periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Leiden optimaliseren jouw website om jouw online performance te verbeteren en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het perfectioneren van websites voor zoekmachine resultaten is grondig verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service aan te bieden aan onze klanten.

Wij delen deze ervaring graag, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Leiden

Lokale SEO consultant in Leiden voor kleine bedrijven

Heb jij een lokale SEO consultant nodig voor kleine bedrijven in Leiden?

Je bent bezitter van een autogarage, bouwbedrijf, restaurant, of je bent een loodgieter, data manager, journalist, of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de lokale top van Google verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast wil je waar voor je geld. Onze SEO consultants Leiden snappen helemaal hoe je jouw website maximaal zichtbaar kunt maken in Leiden. Een SEO consultant Leiden is deskundig in het maken van volledig lokale Google optimalisatie voor kleine bedrijven.

Na jaren van projectervaring hebben onze SEO consultants in Leiden een hartstocht ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij hebben veel bijgeleerd over webmaster richtlijnen, online performance optimalisatie en ranking op Google. Deze kennis delen wij elke dag en zien zo vele websites groeien qua online zichtbaarheid.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Leiden

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top