SEO Specialist Maastricht

Binnen 3 maanden meer conversie met een SEO specialist in Maastricht

In ons team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw marketing afdeling dé SEO specialist in Maastricht. Wij hebben een aanzienlijk netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf direct in te zetten zijn. Door jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, steunen wij elkaar om de beste SEO specialist Maastricht te koppelen aan een nieuwe opdracht. Onze specialisten richtten zich o.a. op SEO waaronder Tech SEO, SEO content en backlinks.

Alvorens jouw opdracht gematcht wordt aan de juiste consultant krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw wensen en doel helder te krijgen. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe aan de slag te gaan. Zo ook degene die jij het eerst spreekt. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Verwachtingen managen en heldere doelen op lange termijn. Wij beginnen met een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of merk ontplooiing. Wij als website optimalisatie specialisten in Maastricht zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op duurzame groei, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in SEO, ook veel expertise op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de schakel voor jou met een SEO Specialist Maastricht.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Maastricht het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Maastricht maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Maastricht of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Maastricht

Maastrichtse SEO specialisten met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Maastricht hebben al 10+ jaar ervaring in Search Engine Optimization. Hierdoor weten zij heel snel waar de verbeterpunten liggen in jouw website. Onze SEO specialist Maastricht verteld jou wat je nodig hebt om te beginnen aan jouw online succes! Van technische optimalisaties naar een sterk linkprofiel. Wil je graag weten wat dit inhoudt? Geen probleem, wij leggen het je graag uit middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben ervaring op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn in het vakgebied. Wij hebben Heroes op het gebied van Content, Techniek en Autoriteit. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Maastricht voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de resultaten, zodat je precies kunt volgen hoe het gaat.

Onze freelance SEO specialisten in Maastricht ontvangen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een bakker tot aan multinationals als de Bijenkorf. Elke opdrachtgever brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Maastricht zichzelf aldoor uitdagen en verbeteren. Iedereen wint als je het ons vraagt!

SEO expert Maastricht

De nummer 1 SEO expert in Maastricht

Wij koppelen een gekwalificeerd SEO expert in Maastricht, deze zal de strategie baseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Maastricht, ontvang jij alleen het allerbeste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen alvorens verder te gaan. Als de analyse compleet is, dan is het tijd om strategie te bepalen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw website hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo wordt het aantal website bezoekers gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Maastricht

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Maastricht

Welke tools gebruiken onze SEO experts in Maastricht?

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush 
 • SERanking
 • CognitiveSEO
 • Sistrix

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Übesuggest
 • Keywordtool.io
 • Google Trends

SEO Rank Tracking tools

 • AWR
 • Accuranker
 • Wincher
 • Pro Rank Tracker

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • ContentKing
 • HTTP Status Code Checker
 • Broken Link Checker

SEO Page Speed tools

 • Google PageSpeed Insights
 • GTmetrix
 • Pingdom Website Speed Test

Backlink Analyse tools

 •  Ahrefs
 • MajesticSEO
 • Link Assistant (PowerSuite)
 • Open Site Explorer
 • Ahrefs

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Web developer
 • SeoTools for Excel
 • Search Analytics for Sheets
 • MozBar

Bespraar kosten met een SEO Specialist uit Maastricht

Door gebruik te maken van tools zoals SEranking kunnen onze SEO experts in Maastricht een optimaal overzicht krijgen van de lopende zaken die de groei van jouw website op het moment belemmeren. De online aanwezigheid van een relevante keyword die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Maastricht kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Maastricht. Deze stappen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is niet nodig om extra te betalen voor de genoemde tools bij de meeste van onze experts. Je ontvangt één prijs voor SEO expertise uit Maastricht en alle bijbehorende tools.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Maastricht

Waarom een SEO freelancer Maastricht

De missie van de SEO freelancer Enschede is het perfectioneren van jouw organische rankings door jouw websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google.

In het kort bestaat SEO uit 3 traditionele pijlers. Dit houdt in; een SEO content plan, een aanbeveling van Tech SEO en een SEO backlink plan. De resultaten hiervan worden nauwlettend in de gaten gehouden en middels periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Enschede optimaliseren jouw website om jouw online performance te verbeteren en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het perfectioneren van webpagina’s voor zoekmachine resultaten is zorgvuldig verfijnd in de afgelopen jaren om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Wij delen deze ervaring graag, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Maastricht

Lokale SEO consultant in Enschede voor het MKB

De missie van de SEO freelancer Maastricht is het optimaliseren van jouw organische vindbaarheid door een of meer websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

In het kort bestaat SEO uit 3 pijlers om vanuit te gaan. Dit houdt in; een SEO content strategie, een technisch SEO plan en het bouwen van een sterk backlink profiel. De resultaten hiervan worden bijgehouden en d.m.v. periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Maastricht optimaliseren jouw website om jouw online performance te verbeteren en te zorgen voor optimale organisch zoekverkeer. Het proces van het optimaliseren van webpagina’s voor zoekmachine resultaten is zeer secuur verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en je jouw omzet kunt zien stijgen.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Maastricht

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top