SEO Specialist Rotterdam

Binnen een paar maanden meer conversie met een SEO specialist in Rotterdam

Binnen het team van Online Marketing Heroes zit er voor jou dé SEO specialist in Rotterdam. Wij hebben een omvangrijk netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf direct inzetbaar zijn. Vanwege jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, helpen wij elkaar om de beste SEO specialist Rotterdam te paren aan een nieuwe opdracht. Onze deskundigen richtten zich o.a. op Google Optimalisatie waaronder technische SEO, SEO on-page en backlinks.

Alvorens jouw project gekoppeld wordt aan de juiste consultant krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw vragen te beantwoorden. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe aan de slag te gaan. Zo ook degene die jou als eerst te woord staan. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Verwachtingen managen en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij maken een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of merk ontplooiing. Wij als website optimalisatie specialisten in Rotterdam zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op duurzame groei, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in SEO, ook veel kennis op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEO Specialist Rotterdam.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Rotterdam het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Rotterdam maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Rotterdam of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Rotterdam

SEO specialisten uit Rotterdam met veel ervaring

Onze SEO specialisten uit Rotterdam hebben ontzettend veel ervaring in Zoekmachine Optimalisatie. Door deze ervaring weten zij heel snel waar de verbeterpunten liggen in jouw website. Onze SEO specialist Rotterdam verteld jou wat je moet weten om te beginnen aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je graag weten wat dit inhoudt? Geen probleem, wij leggen het je graag uit middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben expertise op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn per richting. Wij hebben Heroes op het gebied van Content, Techniek en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Rotterdam en koppelen deze met jou. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies kunt volgen hoe het gaat.

Onze freelance SEO specialisten in Rotterdam krijgen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een tent verhuur tot aan multinationals als de Bijenkorf. Elke markt brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Rotterdam zichzelf aldoor uitdagen en ontwikkelen. Iedereen wint als je het ons vraagt!

 

SEO expert Rotterdam

De #1 SEO expert in Rotterdam

Wij leveren een gekwalificeerd SEO expert in Rotterdam, hij of zij zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt gedaan. Door onze uitvoerige screening van de SEO expert Rotterdam, ontvang jij alleen het allerbeste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geëvalueerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw bedrijf begrijpen alvorens verder te gaan. Als de analyse compleet is, dan is de tijd rijp om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal plannen omvatten die zullen helpen om jouw website hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Rotterdam

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Rotterdam

Welke tools gebruiken onze SEO experts in Rotterdam?

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • Search Metrics
 • MOZ
 • Ahrefs

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Keywordtool.io
 • Google Zoekwoordplanner
 • Google Trends
 • Yoast Google Suggest Expander

SEO Rank Tracking tools

 •  
 • AWR
 • Accuranker
 • Wincher
 • Pro Rank Tracker

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 •  
 • Deepcrawl
 • Netpeak
 • Structured data testing tool

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • GTmetrix
 • Webpagetest.org

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Link Research Tools
 • Link Assistant (PowerSuite)
 • Open Site Explorer

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • SeoTools for Excel
 • Search Analytics for Sheets
 • MozBar
 • User Agent Switcher

Je bespaart een hoop geld met een SEO Specialist uit Rotterdam

Door gebruik te maken van tools zoals Ahrefs kunnen onze SEO experts in Rotterdam een compleet beeld krijgen van de lopende problemen die de groei van jouw website in de weg zitten. De online kenbaarheid van een relevante keyword die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Rotterdam kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Rotterdam. Deze stappen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is niet nodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je krijgt 1 prijs voor SEO expertise uit Rotterdam en alle bijbehorende tools. 

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Rotterdam

Wat doet een SEO freelancer Rotterdam?

Het doel van de SEO freelancer Rotterdam is het perfectioneren van jouw organische rankings door een of meer websites te perfectioneren voor zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google.

In het kort bestaat SEO uit 3 pijlers om vanuit te gaan. Dit houdt in; een SEO content strategie, een technisch SEO plan en een SEO backlink plan. De resultaten hiervan worden gerapporteerd en d.m.v. maandelijkse rapportages duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Rotterdam sleutelen aan jouw website om jouw online performance te updaten en te zorgen voor optimale organisch zoekverkeer. Het proces van het optimaliseren van sites voor zoekmachine resultaten is zorgvuldig verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service aan te bieden aan onze klanten.

Wij delen deze ervaring graag, zodat jij duurzame online naamsbekendheid kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Rotterdam

Lokale SEO consultant in Rotterdam voor het MKB

Heeft jouw bedrijf een lokale SEO consultant nodig voor kleine bedrijven in Rotterdam?

Je bent directeur van een autogarage, kledingwinkel, restaurant, of je bent een loodgieter, fysiotherapeut, journalist, of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de top lokale resultaten van Google verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast wil je waar voor je geld. Onze SEO consultants Rotterdam snappen helemaal hoe je jouw website optimaal zichtbaar kunt maken in Rotterdam. Een SEO consultant Rotterdam is deskundig in het leveren van complete lokale Google optimalisatie voor kleine bedrijven.

Door de jaren heen hebben onze SEO consultants in Rotterdam een liefde ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij leerde over webmaster richtlijnen, SEO optimalisatie en ranking op Google. Deze kennis delen wij elke dag en zien zo vele websites groeien op de organische rankings van Google.

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten Freelance SEO specialist

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top