SEO Specialist Utrecht

Binnen een paar maanden meer conversie met een SEO specialist in Utrecht

Binnen het team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw bedrijf dé SEO specialist in Utrecht. Wij hebben een fors netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw marketing afdeling als de bliksem in te zetten zijn. D.m.v. jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, steunen wij elkaar om de beste SEO specialist Utrecht te koppelen aan een nieuwe opdracht. Onze experts richtten zich o.a. op Search Engine Optimization waaronder technische SEO, SEO on-page en linkbuilding.

Alvorens jouw opdracht gekoppeld wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe het project invulling te geven. Zo ook degene die jou als eerst te woord staan. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Een professionele samenwerking is ons uitgangspunt. Verwachtingen managen en heldere doelen op lange termijn. Wij maken een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of merk ontplooiing. Wij als website optimalisatie specialisten in Utrecht werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op duurzame groei, die we behalen door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in SEO, ook veel kennis op het vlak van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de verbinding voor jou met een SEO Specialist Utrecht.

 
SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Utrecht het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Utrecht maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Utrecht of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Utrecht

Utrecht SEO specialisten met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Utrecht hebben geruime tijd ervaring in Zoekmachine Optimalisatie. Hierdoor weten zij heel snel waarmee zij jouw website een boost kunnen geven. Onze SEO specialist Utrecht verteld jou wat je moet weten om te beginnen aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je graag weten wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een vrijblijvend eerste gesprek. Als onze specialisten hebben ervaring op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn per richting. Wij hebben Heroes op het gebied van Content, Techniek en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Utrecht en koppelen deze met jou. Je ontvangt een maandelijks rapport van de resultaten, zodat je precies kunt volgen hoe het gaat.

Onze freelance SEO specialisten in Utrecht krijgen heel diverse opdrachten. Zij werken samen met lokale MKB zoals een tentverhuur tot aan multinationals als Philips. Elke markt brengt nieuwe inzichten met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Utrecht zichzelf constant uitdagen en ontwikkelen. Iedereen wint als je het ons vraagt!

SEO expert Utrecht

De nummer 1 SEO expert in Utrecht

Wij koppelen een bewezen SEO expert in Utrecht, deze zal de strategie baseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Utrecht, krijg jij alleen het allerbeste. Je kunt verwachten dat jouw organisatie als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen voordat er andere stappen worden genomen. Wanneer de analyse compleet is, dan is de tijd rijp om strategie te bepalen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw pagina’s hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer leads.

Meer online omzet door SEO in Utrecht

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Utrecht

De tools die SEO experts in Utrecht gebruiken

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • CognitiveSEO
 • Sistrix
 • SEO PowerSuite

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • InstaKeywords
 • Keywordshitter
 • Keyworddit

SEO Rank Tracking tools

 • Rank Ranger
 • Rank Tracker
 • Serpfox
 • SERanking

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Web.dev
 • Google Mobiel-friendly test
 • Botify

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • Pingdom Website Speed Test
 • YSlow

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Semrush
 • Search Metrics
 • Open Link Profiler

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Redirect Path
 • Yoast SEO
 • View Rendered Source
 • Linkclumb

Je bespaart met een SEO Specialist uit Gelderland

Vanwege het gebruik van tools zoals Ahrefs kunnen onze SEO experts in Utrecht een compleet beeld krijgen van de lopende zaken die de groei van jouw website in de weg zitten. De online aanwezigheid van een relevante zoekopdracht die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Utrecht kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Utrecht. Deze stappen worden tot in detail uitgedacht en zijn op maat gemaakt voor jouw website. Het is onnodig om extra te betalen voor de genoemde tools bij de meeste van onze experts. Je betaalt 1 prijs voor SEO expertise uit Utrecht en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Utrecht

Hoe werkt een SEO freelancer Utrecht

Het doel van de SEO freelancer Utrecht is het optimaliseren van jouw organische vindbaarheid door websites te verbeteren voor zoekmachines zoals Bing en Google.

In een notendop bestaat SEO uit 3 traditionele bouwstenen om je aan vast te grijpen. Dit houdt in; een SEO content strategie, een technische SEO strategie en een backlink strategie. De resultaten hiervan worden gerapporteerd en middels maandelijkse rapportages duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Utrecht werken aan jouw website om jouw naamsbekendheid te updaten en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het verbeteren van sites voor zoekmachine resultaten is zeer secuur verfijnd in de afgelopen jaren om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij duurzame online naamsbekendheid kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Utrecht

Lokale SEO consultant in Utrecht voor kleine bedrijven

Heb jij een lokale SEO consultant nodig voor kleine bedrijven in Utrecht?

Je bent eigenaar van een autobedrijf, bouwbedrijf, sportschool, of je bent een chiropractor, data manager, jurist, of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de lokale top van Google verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast wil je waar voor je geld. Onze SEO consultants Utrecht kunnen jou precies vertellen hoe je jouw website maximaal online zichtbaar kunt maken in Utrecht. Een SEO consultant Utrecht is gespecialiseerd in het leveren van volledig lokale Google optimalisatie voor het MKB.

Na een decennia van online marketing ervaring hebben onze SEO consultants in Utrecht een drift ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij leerde over Google Search Console richtlijnen, online performance optimalisatie en Google resultaat. Deze kennis delen wij graag en zien zo vele websites groeien op de organische rankings van Google.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Utrecht

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top