SEO Specialist Westland

Binnen een paar maanden meer conversie met een SEO specialist in Westland

In het team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw bedrijf dé SEO specialist in Westland. Wij hebben een omvangrijk netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf als de bliksem in te zetten zijn. Vanwege jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, ondersteunen wij elkaar om de beste SEO specialist Westland te paren aan een nieuwe opdracht. Onze specialisten richtten zich o.a. op zoekmachine optimalisatie waaronder Tech SEO, SEO content en backlinks.

Alvorens jouw opdracht gematcht wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw vragen te beantwoorden. Alleen de beste specialisten worden geselecteerd op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe aan de slag te gaan. Zo ook degene die jij het eerst spreekt. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Geen verassingen achteraf en heldere doelen op lange termijn. Wij maken een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Westland zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op duurzame groei, die we behalen door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast jarenlange ervaring in SEO, ook veel expertise op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEO Specialist Westland

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Westland het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Westland maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Westland of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Westland

Westland SEO specialisten met veel ervaring

Onze SEO specialisten uit Westland hebben ontzettend veel ervaring in SEO. Hierdoor weten zij heel snel waar de verbeterpunten liggen in jouw website. Onze SEO specialist Westland verteld jou wat je nodig hebt om te starten aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je er achter komen wat dit inhoudt? Geen probleem, wij leggen het je graag uit middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben expertise op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn per richting. Wij hebben Heroes op het gebied van Content, Tech en Autoriteit. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Westland voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de resultaten, zodat je precies kunt volgen hoe het gaat.

Onze freelance SEO specialisten in Westland krijgen heel diverse opdrachten. Zij werken samen met lokale MKB zoals een aannemer tot aan multinationals als de Bijenkorf. Elke markt brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Westland zichzelf aldoor uitdagen en verbeteren. Een win-win als je het ons vraagt!

SEO expert Westland

De #1 SEO expert in Westland

Wij koppelen een gekwalificeerd SEO expert in Westland, deze zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt gedaan. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Westland, krijg jij alleen het beste van het beste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geëvalueerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen alvorens verder te gaan. Als de analyse compleet is, dan is de tijd rijp om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw landingspagina’s hoger in de zoekmachine resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Westland

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Westland

De tools die SEO experts in Westland gebruiken

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • MOZ
 • Ahrefs
 • SERanking

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Keywords Everywhere
 • Keyword Mixer
 • Kombinator

SEO Rank Tracking tools

 • SERanking
 • Accuranker
 • Wincher
 • Pro Rank Tracker

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • HTTP Status Code Checker
 • Broken Link Checker
 • Seobility

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • Pingdom Website Speed Test
 • YSlow

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • SEOJet
 • Link Research Tools
 • Link Assistant (PowerSuite)

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Wappalyzer
 • Keyword Surfer
 • Web developer
 • SeoTools for Excel

Je bespaart een hoop geld met een SEO Specialist uit Westland

Vanwege het gebruik van tools zoals MOZ kunnen onze SEO experts in Westland een compleet beeld krijgen van de lopende zaken die de groei van jouw website in de weg zitten. De online kenbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Westland nemen verschillende maatregelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Westland. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is niet nodig om extra te betalen voor de genoemde tools bij de meeste van onze experts. Je betaalt één prijs voor SEO expertise uit Westland en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Westland

Hoe werkt een SEO freelancer Westland

De missie van de SEO freelancer Westland is het perfectioneren van jouw organische rankings door websites te perfectioneren voor zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google.

In een notendop bestaat SEO uit 3 traditionele pijlers. Dit houdt in; een SEO content strategie, een technische SEO strategie en een backlink strategie. De resultaten hiervan worden nauwlettend in de gaten gehouden en d.m.v. periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Westland werken aan jouw website om jouw merkbekendheid te verbeteren en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het perfectioneren van sites voor zoekmachine resultaten is grondig verfijnd in de afgelopen jaren om uitzonderlijke service aan te bieden aan onze klanten.

Wij delen deze ervaring graag, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en je jouw omzet kunt zien stijgen..

SEO consultant Westland

Lokale SEO consultant in Westland voor kleine bedrijven

Heb jij een lokale SEO consultant nodig voor het MKB in Westland?

Je bent bezitter van een autogarage, kledingwinkel, restaurant, of je bent een loodgieter, fysiotherapeut, masseur of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de lokale top van Google verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast wil je waar voor je geld. Onze SEO consultants Westland snappen helemaal hoe je jouw website maximaal online bekend kunt maken in Westland. Een SEO consultant Westland is gespecialiseerd in het volbrengen van complete lokale Google optimalisatie voor het MKB.

Na een decennia van online marketing ervaring hebben onze SEO consultants in Westland een hartstocht ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij hebben veel geleerd over Google Search Console richtlijnen, website optimalisatie en Google resultaat. Deze kennis delen wij elke dag en zien zo vele websites groeien in de Google rankings.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Westland

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top