SEO Specialist Zoetermeer

Snel meer conversie met een SEO specialist in Zoetermeer

Binnen het team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw bedrijf dé SEO specialist in Zoetermeer. Wij hebben een omvangrijk netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf als de bliksem in te zetten zijn. Door jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, ondersteunen wij elkaar om de beste SEO specialist Zoetermeer te koppelen aan een nieuwe opdracht. Onze freelancers richtten zich o.a. op Search Engine Optimization waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

Voordat jouw project gekoppeld wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw wensen en doel helder te krijgen. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe het project invulling te geven. Zo ook degene die jij het eerst spreekt. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever..

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Verwachtingen managen en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij maken een nulmeting van de bestaande data , wat ons startpunt is naar een betere online performance of opbouw van een merk. Wij als website optimalisatie specialisten in Zoetermeer werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op duurzame groei, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast jarenlange ervaring in SEO, ook veel ervaring op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEO Specialist Zoetermeer.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Zoetermeer het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Zoetermeer maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Zoetermeer of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Zoetermeer

Zoetermeer SEO specialisten met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Zoetermeer hebben ontzettend veel ervaring in Zoekmachine Optimalisatie. Hierdoor weten zij heel snel waarmee zij jouw website een boost kunnen geven. Onze SEO specialist Zoetermeer verteld jou wat je nodig hebt om te beginnen aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je graag weten wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben expertise op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn per richting. Wij hebben Online Marketing Heroes in Content, Tech en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Zoetermeer voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies kunt volgen hoe het gaat.

Onze freelance SEO specialisten in Zoetermeer ontvangen heel diverse opdrachten. Zij werken samen met lokale MKB zoals een tentverhuur tot aan multinationals als Ahold. Elke opdrachtgever brengt nieuwe inzichten met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Zoetermeer zichzelf aldoor uitdagen en verbeteren. Een win-win als je het ons vraagt!

SEO expert Zoetermeer

De nummer 1 SEO expert in Zoetermeer

Wij leveren een gekwalificeerd SEO expert in Zoetermeer, deze zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt gedaan. Door onze uitvoerige screening van de SEO expert Zoetermeer, krijg jij alleen het beste van het beste. Je kunt ervan uit gaan dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw bedrijf begrijpen voordat er andere stappen worden genomen. Wanneer de analyse compleet is, dan is de tijd rijp om strategie te vormen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal plannen omvatten die zullen helpen om jouw landingspagina’s hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het zoekwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo wordt het aantal website bezoekers gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Zoetermeer

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Zoetermeer

De tools die SEO experts in Zoetermeer gebruiken

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush 
 • MOZ
 • Ahrefs
 • SERanking

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Exploding Topics
 • Bing Webmaster Tools
 • Google Zoekwoordplanner

SEO Rank Tracking tools

 • Serpfox
 • SERanking
 • AWR
 • Accuranker

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Google Mobiel-friendly test
 • Botify
 • ContentKing

SEO Page Speed tools

 • Google PageSpeed Insights
 • YSlow
 • Webpagetest.org

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Link Assistant (PowerSuite)
 • Open Site Explorer
 • Ahrefs

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • View Rendered Source
 • Linkclumb
 • Wappalyzer
 • Keyword Surfer

Kom voordeliger uit met een SEO Specialist uit Zoetermeer

Door gebruik te maken van tools zoals Ahrefs kunnen onze SEO experts in Zoetermeer een optimaal overzicht krijgen van de lopende problemen die de groei van jouw website in de weg zitten. De online kenbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is het gevolg van goede SEO optimalisatie.

SEO experts in Zoetermeer kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Zoetermeer. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn op maat gemaakt voor jouw website. Het is onnodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je krijgt 1 prijs voor SEO expertise uit Zoetermeer en alle bijbehorende tools.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Zoetermeer

Waarom een SEO freelancer Zoetermeer

Het doel van de SEO freelancer Zoetermeer is het perfectioneren van jouw organische rankings door websites te perfectioneren voor zoekmachines zoals Google.

Kort uitgelegd bestaat SEO uit 3 pijlers om vanuit te gaan. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een technisch SEO plan en een backlink strategie. De resultaten hiervan worden gerapporteerd en d.m.v. periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Zoetermeer sleutelen aan jouw website om jouw naamsbekendheid te verbeteren en te zorgen voor optimale organisch zoekverkeer. Het proces van het verbeteren van websites voor zoekmachine resultaten is zorgvuldig verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij duurzame online naamsbekendheid kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Zoetermeer

Lokale SEO consultant in Zoetermeer voor kleine bedrijven

Heeft jouw bedrijf een lokale SEO consultant nodig voor het MKB in Zoetermeer?

Je bent eigenaar van een autogarage, kledingwinkel, restaurant, of je bent een chiropractor, creatief therapeut, jurist, of ander ZZP’er en je wilt dat jouw website in de top lokale zoekresultaten verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast ben je op zoek naar waar voor je geld. Onze SEO consultants Zoetermeer kunnen jou precies vertellen hoe je jouw website optimaal online bekend kunt maken in Zoetermeer. Een SEO consultant Zoetermeer is deskundig in het volbrengen van complete lokale Google optimalisatie voor kleine bedrijven.

Na jaren van projectervaring hebben onze SEO consultants in Zoetermeer een drift ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij leerde over Google Search Console richtlijnen, SEO optimalisatie en Google resultaat. Deze kennis delen wij elke dag en zien zo vele websites groeien qua online zichtbaard.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Zoetermeer

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top