Freelance e-Commerce manager

Maak online stappen met een freelance/interim e-Commerce manager

Als freelance/interim e-Commerce manager bied ik jou aanzienlijke toegevoegde waarde. 

 1. Specialistische expertise: Met mijn diepgaande kennis, vaardigheden en ervaring binnen mijn vakgebied kan ik op hoog niveau presteren en specifieke uitdagingen aanpakken. Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends, best practices en strategieën, waardoor ik effectieve en efficiënte oplossingen voor jou kan realiseren.

 2. Flexibiliteit: Als freelance/interim Online marketing manager pas ik me aan jouw behoeften aan en kan ik snel inspringen op veranderingen of nieuwe projecten. Hierdoor kun jij snel reageren op marktveranderingen, seizoensgebonden pieken of andere onvoorziene omstandigheden. Flexibiliteit is essentieel in een snel veranderende zakelijke omgeving.

 3. Kostenbesparing: Door gebruik te maken van mijn diensten als freelance/interim CMO kun jij kosten besparen. Je hoeft geen langdurige arbeidscontracten aan te gaan of te investeren in training en opleiding van personeel. Ik breng mijn eigen tools en apparatuur mee, waardoor de kosten voor jou verder worden verlaagd.

 4. Objectiviteit en frisse perspectieven: Als externe digital marketing manager bied ik een objectieve blik en nieuwe perspectieven. Ik ben niet betrokken bij interne politiek of bedrijfsstructuren, waardoor ik vrij ben om onbevooroordeelde analyses en aanbevelingen te doen. Dit kan waardevol zijn bij het identificeren van kansen, het aanpakken van problemen en het stimuleren van innovatie.

Naast deze voordelen voer ik als freelance/interim growth marketing manager werkzaamheden uit, afhankelijk van jouw behoeften.

 • Ontwikkelen en implementeren van strategische plannen op het gebied van marketing, e-commerce of digitale marketing.
 • Uitvoeren van marktonderzoek en concurrentieanalyses.
 • Optimaliseren van jouw website en content voor zoekmachines (SEO).
 • Opzetten en beheren van betaalde advertentiecampagnes (SEA).
 • Creëren en beheren van contentmarketingstrategieën.
 • Opzetten en beheren van social media-campagnes.
 • Analyseren van gegevens en rapporteren van prestaties.
 • Identificeren van conversie-optimalisatiekansen en implementeren van verbeteringen.
 • Coördineren van samenwerkingen met externe partijen, zoals reclamebureaus of ontwikkelaars.

De specifieke werkzaamheden worden altijd afgestemd op jouw behoeften en doelen, en ik zorg ervoor dat mijn inspanningen bijdragen aan het behalen van meetbare resultaten en de groei van jouw bedrijf.

e-Commerce manager

Bel mij vandaag

Waarmee ga ik jou als eerste helpen?

Online marketing

Meer verkeer naar je website? Hogere conversie uit hetzelfde aantal bezoekers? Inzetten van marketing automation of het adverteren op social media? Wij zorgen dat jouw online doelen worden behaald.

E-Commerce

Meer verkeer naar je webshop? Hogere conversie? Hogere order value? CLV verhogen? Feed Management? Advertising? Op basis van data zorgen we continu voor betere resultaten met online marketing.

SEO

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Zoekwoordenonderzoek, SEO Analyse, Sitespeed, Content, PR en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer. Bekijk onze Freelance SEO Specialist pagina.

SEA

Bovenaan in Google door de inzet van Google ads en Google Shopping. Vergeet ook Microsoft Ads niet! Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Remarketing, Display, Youtube, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden.

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media advertising. Met social media adverteren bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde aantal bezoekers? Met behulp van conversie optimalisatie tools en de data die daaruit voort komt, zorgen wij voor het verhogen van de conversies. Wij staan klaar om je nieuwe A/B test op te zetten!

Concurrentieanalyse

Wie is je concurrentie en hoe zorg je ervoor dat jij een unieke propositie in de markt zet? Wij voeren een gedetailleerd concurrentieanalyse uit zodat wij samen met jou de bestaande markt kunnen gaan domineren. Ben jij er klaar voor om marktleider te worden?

Online marketing scan

Wil je meer resultaat uit je website of marketing kanalen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Laat ons een online marketing scan uitvoeren. Wij komen met heldere actiepunten geprioriteerd op basis van de moeilijkheidsgraad en impact.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Online marketing funnels

Laat online marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Online marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische online marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

Training & Coaching

Ben je opzoek naar online marketing training? Wij geven 1 op 1 online marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste online marketing vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

interim CMO

Als interim CMO sta ik klaar om jouw bedrijf te helpen groeien en succesvol te zijn in het huidige competitieve landschap. Met mijn uitgebreide ervaring als Chief Marketing Officer ai en mijn diepgaande kennis van marketingstrategieën en -tactieken, ben ik in staat om jouw marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Als jouw freelance CMO zal ik een holistische benadering hanteren, waarbij ik jouw volledige marketingstrategie onder de loep neem en optimaliseer. Ik zal samenwerken met jouw team om een duidelijke visie te creëren, doelen te stellen en een uitvoerbaar plan te ontwikkelen dat past bij jouw bedrijf en doelgroep.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit, het opzetten van effectieve marketingcampagnes, het optimaliseren van digitale kanalen of het vergroten van de klantbetrokkenheid, ik zal mijn expertise inzetten om resultaten te behalen. Met een focus op meetbare ROI en groei, zal ik jouw marketingprestaties nauwlettend volgen en bijsturen waar nodig.

Samen zullen we jouw marketingdoelen realiseren en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen. Als freelance CMO ben ik flexibel, resultaatgericht en toegewijd aan het leveren van waardevolle marketinginzichten en strategieën. Laten we samenwerken om jouw marketinginspanningen te optimaliseren en jouw bedrijf te laten floreren.

Interim e-Commerce manager

Als interim e-commerce manager ben ik de juiste professional om jouw e-commerceactiviteiten naar nieuwe successen te leiden. Met mijn ruime ervaring en diepgaande kennis van e-commerce strategieën en best practices, ben ik in staat om jouw online winkel naar een hoger niveau te tillen.

Als freelance e-commerce manager zal ik een grondige analyse maken van jouw huidige e-commerceprocessen en -prestaties. Ik zal samenwerken met jouw team om kansen voor verbetering te identificeren en een strategisch plan te ontwikkelen om de conversie te verhogen, de klantbetrokkenheid te verbeteren en de online omzet te stimuleren.

Of het nu gaat om het optimaliseren van de gebruikerservaring, het implementeren van effectieve e-commerceplatforms, het ontwikkelen van een doordachte marketing- en promotiestrategie, of het stroomlijnen van de logistiek en fulfilmentprocessen, ik zal mijn expertise inzetten om tastbare resultaten te behalen.

Met een focus op groei en ROI zal ik nauwlettend de prestaties volgen, trends analyseren en de juiste optimalisaties doorvoeren om het succes van jouw e-commerceactiviteiten te vergroten. Ik zal een proactieve benadering hanteren, waarbij ik snel kan inspelen op veranderingen in de markt en de behoeften van jouw klanten.

Als freelance e-commerce manager ben ik toegewijd aan het behalen van meetbare resultaten en het creëren van een succesvolle online winkelervaring voor jouw klanten. Laten we samenwerken om jouw e-commerceprestaties te verbeteren en jouw bedrijf te laten groeien in de digitale wereld.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel mij vandaag

Interim digital marketing manager

Als interim digital marketing manager, digital marketing lead, interim marketing manager, marketing manager interim of interim marketing directeur ben ik de professional die jouw bedrijf kan helpen om de digitale marketinginspanningen naar nieuwe hoogten te brengen. Met mijn brede ervaring en diepgaande kennis van digitale marketingstrategieën en -tactieken, ben ik in staat om effectieve en resultaatgerichte marketingcampagnes te ontwikkelen en uit te voeren.

Als interim digital marketing manager zal ik een grondige analyse maken van jouw huidige digitale marketingactiviteiten. Ik zal samenwerken met jouw team om de marketingdoelstellingen vast te stellen en een strategisch plan op te stellen om deze te bereiken. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadverteren (SEA), social media marketing, contentmarketing, e-mailmarketing of andere digitale kanalen, ik zal mijn expertise inzetten om de juiste mix van tactieken te bepalen en te implementeren.

Met een focus op het genereren van waardevol verkeer, het vergroten van de online zichtbaarheid, het verbeteren van de klantbetrokkenheid en het stimuleren van conversies, zal ik jouw digitale marketingstrategie op maat afstemmen op de behoeften van jouw bedrijf. Ik zal de resultaten nauwlettend volgen, analyseren en bijsturen waar nodig om maximale ROI te behalen.

Als interim digital marketing manager ben ik flexibel, resultaatgericht en toegewijd aan het leveren van effectieve digitale marketingstrategieën. Laten we samenwerken om jouw digitale aanwezigheid te versterken, jouw doelgroep te bereiken en jouw bedrijf te laten groeien in de online wereld.

Growth marketing manager

Als growth marketing manager en performance marketing manager ben ik gespecialiseerd in het stimuleren van de groei en het optimaliseren van de prestaties van jouw bedrijf. Met mijn expertise en ervaring in zowel growth marketing als performance marketing, kan ik waardevolle inzichten en strategieën bieden om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Als growth marketing manager richt ik me op het identificeren van groeikansen en het implementeren van strategieën om het klantenbestand uit te breiden, de omzet te verhogen en de marktpositie te versterken. Ik zal samen met jouw team werken aan het ontwikkelen van innovatieve marketingcampagnes, het optimaliseren van de customer journey en het stimuleren van klantretentie.

Als performance marketing manager richt ik me op het maximaliseren van de ROI en het behalen van meetbare resultaten. Ik zal marketingcampagnes opzetten en optimaliseren, gebruikmakend van geavanceerde meet- en analyse-instrumenten. Hierdoor kunnen we de juiste doelgroep bereiken, de conversies verhogen en de marketinguitgaven efficiënt inzetten.

Door de combinatie van growth marketing en performance marketing zorg ik voor een holistische benadering om de groei van jouw bedrijf te stimuleren en de prestaties te optimaliseren. Met een data-driven aanpak, het gebruik van de nieuwste marketingtechnologieën en mijn expertise in het analyseren van markttrends en klantgedrag, zal ik strategieën ontwikkelen die gericht zijn op duurzame groei en meetbare resultaten.

Als growth marketing manager en performance marketing manager sta ik klaar om samen met jou te werken aan het realiseren van jouw groeiambities. Laten we samenwerken om jouw bedrijf naar nieuwe successen te leiden en jouw concurrentievoordeel te vergroten.

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Maarten Midden: Freelance e-Commerce manager

e-Commerce manager

Maarten Midden

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

 • CMO
 • e-Commerce manager
 • Digital marketing manager
 • Online marketing manager
 • Growth marketing manager
 • Performance marketing manager
 • Digital growth manager
 • Digital performance marketing
 • manager e-Commerce marketing manager
 • Digital e-commerce marketing manager
 • Manager digitale marketing
Scroll naar boven
Scroll naar top