Online marketing bedrijf

Binnen 30 dagen meer conversie door online marketing

Online Marketing Heroes is een ervaren online marketing bedrijf. Wij zijn online marketing experts in Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en Social media. Wij werken slim en zeer efficiënt aan de doelen (KPI’s) van onze klanten. Dat doen we met een team van 13 enthousiaste en ervaren freelance internet marketing specialisten. Het online marketing bureau van de toekomst. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten op ieder vakgebied voor het beste resultaat. Wij zijn online marketing heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders (heroes) zoals wij het graag noemen. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Geen verrassingen achteraf horen voor ons bij een professionele samenwerking. Data zien we als vertrekpunt van alle digitale activiteiten, of het nu gaat om een online performance campagne of het bouwen van een merk. Wij als internet marketing bureau werken resultaatgericht en vertrekken altijd vanuit je doelstellingen. We streven hierin naar duurzame groei. Dit bereiken we door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in search ook expertise op het gebied van social, display en CRO voor diverse opdrachtgevers. Online Marketing Heroes is het internet marketing bedrijf bij jou in de regio.

Online Marketing Heroes

Bel ons vandaag

Content marketing bedrijf

Heb jij een content marketing plan nodig?

Uw publiek is het zat om zich een wandelende portemonnee te voelen, omringd door in-your-face reclame. Laat zien dat je om hun problemen geeft door ze in het openbaar op te lossen met inhoud die informeert, vermaakt en verbindt.  

Online Marketing Heroes ontwikkelt content marketingstrategieën die zoekmachine optimalisatie, sociale media, e-mailmarketing en CRO met elkaar verweven om onmiskenbare waarde voor jouw publiek te creëren en je tot het go-to merk te maken dat ze vertrouwen.

Content Audit bedrijf

De Online Marketing Heroes content audit is een cruciale stap in onze methodologie. Ons team voert een uitgebreide evaluatie uit van al jouw huidige teksten en promoties om een diepgaand inzicht te krijgen in de huidige staat van jouw content marketingstrategie. Specifieke elementen van de evaluatie zijn onder meer blog inhoud, promotietechnieken, concurrentieanalyse, conversiepunten en tekstdoelstellingen. Vervolgens gebruiken we deze bevindingen om een robuust strategisch plan te ontwikkelen waarmee je de waarde van jouw content kunt verhogen en jouw bedrijf kunt laten groeien.

Hoe werkt content marketing?

In zijn meest basale vorm is content marketing gewoon de praktijk van het publiceren van redactionele artikelen, afbeeldingen en video’s om jouw doelgroep aan te trekken, te informeren en erbij te betrekken. De focus bij content marketing ligt op het aanbieden van gericht materiaal van hoge kwaliteit aan jouw klanten dat zowel nuttig als nuttig voor hen is, in tegenstelling tot het pushen van jouw producten of diensten. Door op deze manier contact te maken met jouw klanten, kunt je het vertrouwen dat zij in jouw bedrijf hebben vergroten, evenals de merkherkenning. Meer technisch gezien kan het genereren van content ook jouw SEO verbeteren en leads van hoge kwaliteit genereren.

Online marketing bedrijf voor content strategie

Wat is een infographic?

Een infographic is een visuele weergave van informatie, gegevens of andere kennis. Het is bedoeld om informatie snel en duidelijk te presenteren voor een goed begrip. Ze helpen ook bij het verbeteren van de kennis van complexe informatie, omdat het gebruik van afbeeldingen ons vermogen om patronen en trends te zien verbetert. In marketing kan dit een hulpmiddel van onschatbare waarde zijn om jouw consumenten te helpen ingewikkelde concepten te begrijpen en te verteren. Infographics lenen zich ook goed voor social sharing, wat de exposure van jouw merk vergroot.

Wat is het verschil tussen een long-form en short-form blog post?

Het meest voor de hand liggende verschil tussen long-form en short-form blog posts is hun lengte. Een long-form bericht is meestal minstens 1.200 woorden. Een kort blog bericht daarentegen is meestal 700 tot 800 woorden lang. Deze twee soorten blog posts dienen verschillende doelen. Long-form blogs worden geschreven voor SEO waarde en om rankings te helpen verbeteren. Korte berichten worden geschreven om de betrokkenheid te vergroten of om te posten op sociale en e-mailkanalen.

Wat is een content kalender?

Precies zoals het klinkt, is een content kalender een gedetailleerd plan van wanneer je jouw content zult produceren en publiceren. Een effectieve content kalender bespaart je tijd en energie en houdt je georganiseerd en op koers. Het helpt je ook om hiaten in de inhoud te voorkomen en zorgt ervoor dat je regelmatig nieuw materiaal produceert. Bij Online Marketing Heroes helpen we onze klanten met het opstellen van inhoudskalenders die gericht zijn op specifieke klant persona’s en inhoudsclusters om ervoor te zorgen dat onze strategie alle aspecten van jouw bedrijf bestrijkt

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag >

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Met meer dan 13 freelance online marketing specialisten en 5+ online marketing awards zijn we al meer dan 15 jaar het online marketing bedrijf van Nederland. We werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale digital commerce ambities.

Online marketing

Wij beginnen met het werk vanaf het eerste contact en verpakken maanden van strategie in jouw eerste beoordeling en voorstel. Je krijgt snelle winsten op korte termijn en resultaten op lange termijn die niet eeuwig duren om te realiseren.

E-Commerce

We geven onze freelancers de middelen en de ruimte om te groeien. Daarom werken wij alleen met de beste mensen in de branche. Elke strateeg op jouw account staat aan de top van zijn kunnen voor zijn marketingkanaal en wordt elke dag beter.

Website development

Een nieuwe website laten maken? Of een deel van je website laten aanpassen? Een nieuw CMS? Technische aanpassingen? Geen probleem! Laten we jouw wensen snel bespreken.

SEO

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Zoekwoordenonderzoek, SEO Analyse, Sitespeed, Content, PR en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

SEA

Bovenaan in Google door de inzet van Google ads en Google Shopping. Vergeet ook Microsoft Ads niet! Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Remarketing, Display, Youtube, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden.

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media advertising. Met social media adverteren bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?

Linkbuilding

Wij verhogen de autoriteit van jouw website door middel van linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier. Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde aantal bezoekers? Met behulp van conversie optimalisatie tools en de data die daaruit voort komt, zorgen wij voor het verhogen van de conversies. Wij staan klaar om je nieuwe A/B test op te zetten!

Concurrentieanalyse

Wie is je concurrentie en hoe zorg je ervoor dat jij een unieke propositie in de markt zet? Wij voeren een gedetailleerd concurrentieanalyse uit zodat wij samen met jou de bestaande markt kunnen gaan domineren. Ben jij er klaar voor om marktleider te worden?

Online marketing scan

Wil je meer resultaat uit je website of marketing kanalen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Laat ons een online marketing scan uitvoeren. Wij komen met heldere actiepunten geprioriteerd op basis van de moeilijkheidsgraad en impact.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Online marketing funnels

Laat online marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Online marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische online marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

E-mail marketing

Meer omzet uit je e-mail marketing halen? Wij zorgen voor een beter resultaat uit email marketing. Of het nou gaat om B2B, SaaS of E-commerce klanten. Wij bouwen de CRM mails, volledige met segmenten en personalisatie. Drip campaigns, automatische trigger mails of gewoon nieuwsbrieven. Wij laten geen omzet liggen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar online marketing training? Wij geven 1 op 1 online marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste online marketing vraagstukken.

Online marketing bureau

Marketingstrategie bedrijf

Marketing, Sales en jouw CRM

Marketing. Verkoop. jouw CRM. Ze werken allemaal samen, maar laat jouw huidige opstelling omzet liggen? Zonder consistente processen en automatiseringen is jouw CRM als een vliegtuig zonder gezagvoerder (en dat wil niemand) – laat ons je helpen.

Ons team van deskundigen zal je helpen een strategie te bedenken volgens een “no leads left behind”-aanpak. Door middel van automatisering en technische implementaties, zult je in staat zijn om de functionaliteiten van jouw tech stack te benutten om leads om te zetten in klanten.

Wat is een marketing operatie audit?

De Marketing Operations Audit van Online Marketing Heroes is een cruciale stap om te ontdekken hoe jouw marketingactiviteiten kunnen worden geoptimaliseerd. Ons team voert een uitgebreide controle van jouw systeem(en) uit om de gezondheid van gegevens, de staat en opzet van jouw marketingautomatiseringen (inclusief jouw levenscyclusfasen en leadwaardering), jouw native integraties en de afstemming tussen marketing en verkoop te beoordelen. We nemen een kijkje in de infrastructuur van jouw huidige CRM- en/of marketingautomatiseringsplatform om te zien wat de prestaties belemmert, waar er kansen liggen en wat de algehele zichtbaarheid van de prestaties is.

Vervolgens gebruiken we die bevindingen om een robuust, strategisch plan te ontwikkelen dat gericht is op het verbeteren van de staat van jouw CRM, automatiseringen en leadflow, en uiteindelijk het verhogen van de winstgevendheid van jouw bedrijf. En wie zou dat niet willen?

Betaald adverteren bedrijf

Wat is een betaalde sociale audit?

De Online Marketing Heroes betaalde sociale audit is een cruciale stap in onze methodologie. Ons team zal een uitgebreide evaluatie uitvoeren van al jouw betaalde inspanningen en hun builds om een diepgaand begrip te ontwikkelen van de huidige staat van jouw sociale advertentiestrategie. Specifieke elementen van de evaluatie zijn onder meer jouw customer journey en funnel, technische opzet, doelgroepsegmentatie, attributievensters, messaging en creatiemiddelen, en prospectie-efficiëntie. We zullen deze bevindingen vervolgens gebruiken om een robuust strategisch plan te ontwikkelen dat zal helpen de effectiviteit van jouw advertenties te verhogen en jouw bedrijf te laten groeien.

Op welke sociale platforms adverteren jullie?

Het sociale team van Online Marketing Heroes is expert in het benutten van alle belangrijke sociale media kanalen waar onze klanten zich op bevinden. Dit omvat Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Het feit dat al deze netwerken voor je beschikbaar zijn, betekent niet dat je aan al deze netwerken advertentiedollars moet uitgeven. Wij zullen je helpen bepalen welke netwerken om te adverteren op om jouw doelgroep te bereiken.

Wil jij jouw online marketing adverteren uitbesteden en ben je benieuwd wat en hoe het beter kan? Neem contact op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

Online marketing bureau

Online marketing advies

Wat is een e-mail audit?

De Online Marketing Heroes e-mail audit is een cruciale stap in onze methodologie. Ons team zal een uitgebreide evaluatie van al jouw vorige campagnes en database uitvoeren om een dieper inzicht in jouw huidige emailmarketingstrategie te krijgen. Specifieke elementen van de evaluatie omvatten een beoordeling van jouw huidige ontwerp en tekst, e-mailmarketing tools en de gezondheid van jouw database. Vervolgens gebruiken we deze bevindingen om een robuust strategisch plan te ontwikkelen dat zal helpen de effectiviteit van jouw e-mailmarketing campagnes te verhogen en jouw bedrijf te laten groeien. Of je nu geïnteresseerd bent in e-mailmarketing voor kleine bedrijven of voor een groot bedrijf, wij helpen je nieuwe leads te verkrijgen met gerichte e-mailstrategieën.

Wat is een geautomatiseerde e-mail?

Ooit moest je e-mails handmatig verzenden en helaas leven sommige marketeers nog steeds in deze wereld. Maar nu hoeft dat niet meer, dankzij e-mailautomatisering! Een geautomatiseerde e-mail is een bericht dat automatisch wordt verzonden vanuit jouw ESP naar aanleiding van een actie of in actie van een gebruiker op jouw website. je kunt bijvoorbeeld een e-mail sturen naar een klant die jouw website bezoekt, zijn winkelmandje vult en het afreken proces start, maar zijn aankoop niet afrondt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Welke metrics gaat je rapporteren voor e-mailmarketing?

De rapportage en statistieken van e-mailmarketing zijn een belangrijk onderdeel van continue verbetering voor ons team en dat van u. Als zodanig gebruiken we de volgende statistieken bij het beoordelen van de prestaties:

 

 • Open Ratio’s
 • Klik Ratio’s
 • Geleverd ratio’s
 • Uitschrijvingspercentages
 • Gegenereerde omzet
 • Gemiddelde orderwaarde

Elk van deze statistieken vertelt ons iets anders over de levensvatbaarheid van jouw e-mailmarketing campagne en kan ons helpen waar nodig aanpassingen aan te brengen.

Online marketing pakketten

Je (complete) online marketing uitbesteden aan ervaren online marketing specialisten? Daarvoor hebben wij online marketing pakketten ontwikkeld voor zowel eenmanszaken, MKB en grote bedrijven.

Voor een vast bedrag per maand gaan wij voor je aan de slag. Meer relevante bezoekers naar je website, meer aanvragen/verkopen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk waar het echt om gaat… meer omzet!

Wil je alleen lokaal door jouw doelgroep gevonden worden, of wil je de strijd aan gaan met de top in jouw branche? Voor elk doel is een passend online marketing pakket beschikbaar. 

Neem contact met ons op voor een passend pakket dat pas bij jouw wensen. Wat we in deze uren kunnen doen is een maandelijks wisselende combinatie van:

 • Analyse van de huidige bezoekersaantallen en zoekmachine posities
 • Toevoegen van nieuwe pagina’s of optimaliseren van bestaande pagina’s voor vindbaarheid in Google. Bijvoorbeeld door aanpassingen te doen in de techniek (snelheid), schrijven of aanpassen van teksten, paginatitels, en tussenkopjes of andere SEO optimalisaties.
 • Analyse van de lopende Google Ads, Bing Ads en social media campagnes: Welke zoekwoorden en advertenties doen het goed, zijn deze ook nog relevant?
 • Opzetten van nieuwe en optimaliseren van bestaande Google Adwords, Microsoft ads of social media campagnes, bijvoorbeeld door nieuwe zoekwoorden toe te voegen, advertentieteksten of andere creatives verbeteren.
 • Analyse van bezoekersgedrag en conversie: Waar haken bezoekers af en welke pagina’s vinden ze juist interessant?
 • Optimaliseren van websitepagina’s voor een optimale conversie. Bijvoorbeeld door het wijzigen van de indeling en teksten, of het toevoegen van een button of formulier.
 • We zullen werken aan datgene waar wij de meeste winst mee verwachten te behalen voor jouw als klant.
 • Linkbuilding, werken aan de autoriteit van jouw website.
 • Inzichtelijk maken maandelijkse voortgang rapportages
 • Wekelijkse of maandelijkse sparsessies over online strategie, je producten en diensten.

Laat onze consultants je adviseren:

Basic

4 uur
500 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Pro

12 uur
1400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Beste Keuze
Online Marketing Heroes

Onze referenties

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

De Online Marketing Heroes

Online Marketing Heroes

Patrick Geijtenbeek

Founder & SEA Specialist

Mathias

SEO Specialist

Louis

SEA Specialist

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top