Internet Marketing Bureau

Binnen 30 dagen meer conversie door internet marketing

Online Marketing Heroes is een ervaren internet marketing bureau. Wij zijn internet marketing experts in Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en Social media. Wij werken slim en zeer efficiënt aan de doelen (KPI’s) van onze klanten. Dat doen we met een team van 13 enthousiaste en ervaren freelance internet marketing specialisten. Het internet marketing bureau van de toekomst. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten op ieder vakgebied voor het beste resultaat. Wij zijn online marketing heroes. Specialisten, vakidioten en internet marketing strijders (heroes) zoals wij het graag noemen. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Geen verrassingen achteraf horen voor ons bij een professionele samenwerking. Data zien we als vertrekpunt van alle digitale activiteiten, of het nu gaat om een online performance campagne of het bouwen van een merk. Wij als internet marketing bureau werken resultaatgericht en vertrekken altijd vanuit je doelstellingen. We streven hierin naar duurzame groei. Dit bereiken we door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in search ook expertise op het gebied van social, display en CRO voor diverse opdrachtgevers. Online Marketing Heroes is het internet marketing bureau bij jou in de regio.

Online Marketing Heroes

Bel ons vandaag

Online Marketing Heroes

Online Marketing Heroes is het internet marketing bureau die jij zoekt. Wij leveren al 15+ jaar een breed scala aan diensten aan klanten uit alle sectoren. Onze digitale marketing diensten omvatten advies en management opties voor een verscheidenheid van internet marketing tactieken, waaronder zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) advertenties, Amazon winkel optimalisatie, copywriting, conversie rate optimalisatie (CRO), en nog veel meer. Wij bieden ook deskundige web design en ontwikkeling diensten voor zowel eCommerce en B2B-bedrijven. Ga niet zomaar in zee met een internet marketing bureau; werk samen met een bedrijf dat u kunt vertrouwen.

 • Retail
 • E-commerce
 • Recruitment
 • Fashion
 • Publishing
 • BtC & BtB

Je hebt misschien een website, maar jouw bedrijf heeft er niet veel aan als die niet wordt opgepikt door de zoekmachines. Om ervoor te zorgen dat klanten jouw site online vinden, kunnen wij jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen — jouw website design, copywriting, keywords, social media aanwezigheid en meer. Als je met ons werkt, haal je het meeste uit jouw investering in marketing.

SEO bureau

Waarom zou je werken met een SEO dienstverlener die je niet de resultaten levert waar je naar op zoek bent? Stop met het weggooien van jouw zuurverdiende geld aan een strategie die niet converteert.

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Site Analyse
 • Technische site aanpassingen
 • Content
 • Linkbuilding
 • PR

Bij Online Marketing Heroes geloven we in eerlijkheid, integriteit en respect voor onze klanten. Wij geloven niet in het “verkopen” van een dienst die je niet nodig heeft of in het toepassen van een standaardaanpak voor elke klant.

Samenwerken met een internet marketing bedrijf dat echt verstand heeft van internet marketing lijkt vanzelfsprekend, maar helaas slagen veel bedrijven er niet in om positieve resultaten te leveren. Onze strategieën hebben bewezen te werken.

Het handhaven van een klantgerichte focus is een prioriteit voor veel marketingbureaus, maar slechts weinigen houden zich er ook daadwerkelijk aan. Als SEO-bureau is Online Marketing Heroes anders.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag >

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Met meer dan 13 freelance internet marketing specialisten en 5+ internet marketing awards zijn we al meer dan 15 jaar het internet marketing bureau van Nederland. We werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale digital commerce ambities.

Internet marketing

Meer verkeer naar je website? Hogere conversie uit hetzelfde aantal bezoekers? Inzetten van marketing automation of het adverteren op social media? Wij zorgen dat jouw online doelen worden behaald.

E-Commerce

Meer verkeer naar je webshop? Hogere conversie? Hogere order value? CLV verhogen? Feed Management? Advertising? Op basis van data zorgen we continu voor betere resultaten met internet marketing.

Website development

Een nieuwe website laten maken? Of een deel van je website laten aanpassen? Een nieuw CMS? Technische aanpassingen? Geen probleem! Laten we jouw wensen snel bespreken.

SEO

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Zoekwoordenonderzoek, SEO Analyse, Sitespeed, Content, PR en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

SEA

Bovenaan in Google door de inzet van Google ads en Google Shopping. Vergeet ook Microsoft Ads niet! Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Remarketing, Display, Youtube, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden.

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media advertising. Met social media adverteren bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?

Linkbuilding

Wij verhogen de autoriteit van jouw website door middel van linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier. Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde aantal bezoekers? Met behulp van conversie optimalisatie tools en de data die daaruit voort komt, zorgen wij voor het verhogen van de conversies. Wij staan klaar om je nieuwe A/B test op te zetten!

Concurrentieanalyse

Wie is je concurrentie en hoe zorg je ervoor dat jij een unieke propositie in de markt zet? Wij voeren een gedetailleerd concurrentieanalyse uit zodat wij samen met jou de bestaande markt kunnen gaan domineren. Ben jij er klaar voor om marktleider te worden?

Internet marketing scan

Wil je meer resultaat uit je website of marketing kanalen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Laat ons een Internet marketing scan uitvoeren. Wij komen met heldere actiepunten geprioriteerd op basis van de moeilijkheidsgraad en impact.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Internet marketing funnels

Laat internet marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Internet marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische internet marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

E-mail marketing

Meer omzet uit je e-mail marketing halen? Wij zorgen voor een beter resultaat uit email marketing. Of het nou gaat om B2B, SaaS of E-commerce klanten. Wij bouwen de CRM mails, volledige met segmenten en personalisatie. Drip campaigns, automatische trigger mails of gewoon nieuwsbrieven. Wij laten geen omzet liggen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar internet marketing training? Wij geven 1 op 1 online marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste internet marketing vraagstukken.

Online marketing bureau

Internet marketing bureau met freelancers

Digitale marketing omvat Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM), Social Media Marketing (SMM), Pay-Per-Click Advertising (PPC), en nog veel meer. Het is een van de belangrijkste diensten waarin je kunt investeren voor het succes en de groei op lange termijn van jouw bedrijf. Maar het is ook een steeds veranderend landschap dat mensen kan overweldigen met zijn complexiteit. Als digitale marketingdiensten goed worden uitgevoerd, kunnen ze ongelooflijke inkomsten opleveren, vaak binnen een jaar of minder. Als het verkeerd wordt gedaan, kan het je duizenden dollars kosten aan verloren advertentie-uitgaven en de verkeerde mensen naar jouw website brengen.

Onze groep freelancers bestaan uit de volgende profielen:

Kortom ben je opzoek naar een échte internet marketing expert, wij hebben de beste internet marketing zzp’ers voor jou in huis!
 
Ben je zelf internet marketing expert en wil jij je bij ons aansluiten?
Ook dat is mogelijk! Door onze sterke groei en grote vraag naar internet marketeers zijn wij nog opzoek naar de beste SEO freelancers en SEA freelancers. Neem via e-mail contact met ons op. Met een samenwerking met Online Marketing Heroes ben je verzekerd van freelance internet marketing opdrachten voor een zeer lange periode!

Internet marketing uitbesteden

Online Marketing Heroes heeft vele jaren besteed aan het ontwikkelen van eigen internet marketingdiensten die zich richten op het stimuleren van zowel korte- als lange termijn groei voor onze klanten. We hebben een elite team van internet marketing professionals van over heel Nederland verzameld, die resultaatgerichte campagnes creëren die een verbazingwekkende omzetgroei voor onze klanten genereren. En we zullen ook voor jou geweldige resultaten behalen.

Tegenwoordig zijn internet marketing bureaus een dubbeltje in een dozijn, en het is moeilijk om te weten wie je kunt vertrouwen met jouw bedrijf. Online Marketing Heroes is echter een hybride internet marketingbureau dat zijn resultaten kan bewijzen met honderden case studies die de successen van onze klanten aantonen. We hebben honderden miljoenen dollars gegenereerd voor onze klanten door middel van onze internet marketing diensten en die aantallen worden alleen maar hoger. 

Herken jij jezelf hierin:

 • Jij bent al druk genoeg met het runnen van jouw eigen business.
 • Je wilt online sneller groeien
 • Er is nu onvoldoende expertise aanwezig
 • Je hebt tijdelijk hulp nodig
 • Je hebt het gevoel dat je niet het maximale eruit haalt

Wil jij jouw internet marketing uitbesteden en ben je benieuwd hoe? Neem contact op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

Online marketing bureau

Webdesign en ontwikkeling marketing advies

Webdesign en web ontwikkeling zijn fundamentele internet marketingdiensten voor elke alomvattende strategie. Een gebruiksvriendelijke website die in het oog springt, intuïtief is en snel, is de norm waarmee online bedrijven slagen of falen. Een website die gebruikers frustreert of op enigerlei wijze teleurstelt, zal leiden tot hoge bounce rates, een daling van conversies en gederfde inkomsten. Maar een goed ontworpen website kan jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen en jouw merk autoriteit op het web verbeteren.

Bij Online Marketing Heroes, weten we dat jouw website niet alleen jouw winkelpui is, maar ook een visie voor jouw merk. Onze web design en development teams hebben top ontwerpers van over de hele wereld in dienst. Onze experts hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen met een website die aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, en zo snel mogelijk is. Bekijk onze resultaten met meer dan 350 webdesign klant case studies.

Naast web design kunnen wij je in alle andere marketing aspecten helpen:

 • SEO Zoekmachine optimalisatie
 • SEA Zoekmachine adverteren
 • CRO Conversie optimalisatie
 • Analitycs webstatistieken
 • Content
 • Linkbuilding
 • E-Mail marketing
 • Social media

Met ons internet marketing advies maken wij van jouw website een internet marketing machine, die 24/7 voor jou gaat werken.

Internet marketing pakketten

Je (complete) internet marketing uitbesteden aan ervaren internet marketing specialisten? Daarvoor hebben wij internet marketing pakketten ontwikkeld voor zowel eenmanszaken, MKB en grote bedrijven.

Voor een vast bedrag per maand gaan wij voor je aan de slag. Meer relevante bezoekers naar je website, meer aanvragen/verkopen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk waar het echt om gaat… meer omzet!

Wil je alleen lokaal door jouw doelgroep gevonden worden, of wil je de strijd aan gaan met de top in jouw branche? Voor elk doel is een passend internet marketing pakket beschikbaar. 

Neem contact met ons op voor een passend pakket dat pas bij jouw wensen. Wat we in deze uren kunnen doen is een maandelijks wisselende combinatie van:

 • Analyse van de huidige bezoekersaantallen en zoekmachine posities
 • Toevoegen van nieuwe pagina’s of optimaliseren van bestaande pagina’s voor vindbaarheid in Google. Bijvoorbeeld door aanpassingen te doen in de techniek (snelheid), schrijven of aanpassen van teksten, paginatitels, en tussenkopjes of andere SEO optimalisaties.
 • Analyse van de lopende Google Ads, Bing Ads en social media campagnes: Welke zoekwoorden en advertenties doen het goed, zijn deze ook nog relevant?
 • Opzetten van nieuwe en optimaliseren van bestaande Google Adwords, Microsoft ads of social media campagnes, bijvoorbeeld door nieuwe zoekwoorden toe te voegen, advertentieteksten of andere creatives verbeteren.
 • Analyse van bezoekersgedrag en conversie: Waar haken bezoekers af en welke pagina’s vinden ze juist interessant?
 • Optimaliseren van internetpagina’s voor een optimale conversie. Bijvoorbeeld door het wijzigen van de indeling en teksten, of het toevoegen van een button of formulier.
 • We zullen werken aan datgene waar wij de meeste winst mee verwachten te behalen voor jouw als klant.
 • Linkbuilding, werken aan de autoriteit van jouw website.
 • Inzichtelijk maken maandelijkse voortgang rapportages
 • Wekelijkse of maandelijkse spar sessies over online strategie, je producten en diensten.

Basic

4 uur
500 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Pro

12 uur
1400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Beste Keuze
Online Marketing Heroes

Onze referenties

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

De Online Marketing Heroes

Online Marketing Heroes

Patrick Geijtenbeek

Founder & SEA Specialist

Mathias

SEO Specialist

Louis

SEA Specialist

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top