SEO Specialist Amsterdam

Binnen 3 maanden meer conversie met een SEO specialist in Amsterdam

In ons uitgebreide team van Online Marketing Heroes zit er voor jou dé SEO specialist in Amsterdam. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan online marketing freelancers die voor  jouw marketing afdeling vlug inzetbaar zijn. D.m.v. jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, steunen wij elkaar om de beste SEO specialist Amsterdam te koppelen aan een nieuwe opdracht. Onze freelancers richtten zich o.a. op Google Optimalisatie waaronder Tech SEO, SEO on-page en linkbuilding.

Voordat jouw project gekoppeld wordt aan de juiste SEO consultant Amsterdam krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw project te bespreken. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe te werken. Zo ook degene die jou als eerst te woord staan. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend via een professionele aanpak. Geen verassingen achteraf en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij beginnen met een nulmeting van de bestaande data , wat ons startpunt is naar een betere online performance of merk ontplooiing. Wij als website optimalisatie specialisten in Amsterdam werken resultaatgericht en met heldere doelstellingen. Wij zetten in op duurzame groei, die we behalen door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast veel expertise in SEO, ook veel ervaring op het vlak van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de koppeling voor jou met een SEO Specialist Amsterdam.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Amsterdam het voor je regelen!


Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Amsterdam maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Amsterdam of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Amsterdam

SEO specialisten met veel ervaring

Onze SEO specialisten uit Amsterdam hebben al 10+ jaar ervaring in SEO. Door deze ervaring weten zij heel snel waarmee zij jou kunnen helpen. Onze SEO specialist Amsterdam verteld jou wat je nodig hebt om te starten aan jouw online succes! Van technische optimalisaties naar een sterk linkprofiel. Wil je er achter komen wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben expertise op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismes zijn in het vakgebied. Wij hebben Online Marketing Heroes in Content, Tech en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Amsterdam voor je uit. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies kunt zien hoe jouw website het doet.

Onze freelance SEO specialisten in Amsterdam krijgen heel diverse opdrachten. Zij werken samen met lokale MKB zoals een aannemer tot aan multinationals als Hema. Elke markt brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Amsterdam zichzelf constant uitdagen en ontwikkelen. Zie ons als jouw SEO specialist online aannemer.  Wij bouwen jouw website of webshop om tot een bezoekerskanon.  

SEO expert Amsterdam

De #1 SEO expert in Amsterdam

Wij leveren een bewezen SEO expert in Amsterdam, deze zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitgebreide screening van de SEO expert Amsterdam, ontvang jij alleen het allerbeste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geëvalueerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat vragen onze experts zich constant af. Zij moeten de doelstellingen van jouw website begrijpen voordat er andere stappen worden genomen. Als de analyse compleet is, dan is de tijd rijp om strategie te bepalen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal plannen omvatten die zullen helpen om jouw website hoger in de zoekmachine resultaten te rangschikken. Bovendien zal het zoekwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo wordt het aantal website bezoekers gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Amsterdam

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Amsterdam

Welke tools gebruiken onze SEO experts in Amsterdam?

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • SEO PowerSuite
 • Search Metrics
 • MOZ

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Übersuggest
 • Keywordtool.io
 • Google Zoekwoordplanner
 • Google Trends

SEO Rank Tracking tools

 • SERanking
 • AWR
 • Accuranker
 • Wincher

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Raven Tools
 • Deepcrawl
 • Netpeak

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • GTmetrix
 • Pingdom Website Speed Test

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Link Research Tools
 • Ahrefs
 • Semrush

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Web developer
 • SeoTools for Excel
 • Search Analytics for Sheets
 • MozBar

Je bespaart een hoop kosten met een SEO Specialist uit Amsterdam

Door gebruik te maken van tools zoals SEMrush kunnen onze SEO experts in Amsterdam een compleet beeld krijgen van de lopende issues die de groei van jouw website op het moment belemmeren. De online zichtbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Amsterdam kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Amsterdam. Deze stappen worden tot in detail uitgedacht en zijn custom made voor jouw website. Het is niet nodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je betaalt 1 prijs voor SEO expertise uit Amsterdam en de tools tegelijk.
 
SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Amsterdam

Wat doet een SEO freelancer Amsterdam?

De missie van de SEO freelancer Amsterdam is het optimaliseren van jouw organische online performance door een of meer websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Yahoo, Bing en Google.

In een notendop bestaat SEO uit het verzorgen en uitvoeren van een duurzame online organische performance strategie. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een aanbeveling van een Tech SEO en het bouwen van een sterk backlink profiel. De resultaten hiervan worden bijgehouden en worden middels maandelijkse rapportages duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Amsterdam werken aan jouw website om jouw naamsbekendheid te verbeteren en te zorgen voor maximale online zichtbaarheid. Het proces van het optimaliseren van sites voor zoekmachine resultaten is zorgvuldig verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij online naamsbekendheid kunt opbouwen en je jouw omzet kunt zien stijgen! Bouw aan jouw online vindbaarheid met een online aannemer specialist voor SEO.

SEO consultant Amsterdam

Lokale SEO consultant in Amsterdam voor kleine bedrijven

Heeft u een lokale SEO consultant nodig voor kleine bedrijven in Amsterdam?

Je bent eigenaar van een makelaarskantoor, reclamebureau, restaurant, of je bent een chiropractor, schilder, loodgieter of ander bedrijf en je wilt dat jouw website in de top lokale resultaten van Google verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast ben je op zoek naar waar voor je geld. Onze SEO consultants Amsterdam weten precies hoe je jouw website optimaal zichtbaar kunt maken in Amsterdam. Een SEO consultant Amsterdam is gespecialiseerd in het het leveren van complete lokale optimalisatie oplossingen voor kleine bedrijven.

Door de jaren heen hebben onze SEO consultants in Amsterdam een passie ontwikkeld voor lokale SEO op Google, zij hebben veel geleerd over webmaster richtlijnen, Website optimalisatie en ranking op Google. Deze kennis delen wij graag en zien zo vele websites groeien qua online zichtbaarheid.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten Freelance SEO specialist

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top