Zoekmachine Marketing Bureau

Binnen 30 dagen meer conversie door zoekmachine marketing

Online Marketing Heroes is een ervaren zoekmachine marketing bureau. Wij zijn zoekmachine marketing experts in Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en Social media. Wij werken slim en zeer efficiënt aan de doelen (KPI’s) van onze klanten. Dat doen we met een team van 13 enthousiaste en ervaren freelance zoekmachine marketing specialisten. Het zoekmachinemarketing bureau van de toekomst. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten op ieder vakgebied voor het beste resultaat. Wij zijn online marketing heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders (heroes) zoals wij het graag noemen. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Geen verrassingen achteraf horen voor ons bij een professionele samenwerking. Data zien we als vertrekpunt van alle digitale activiteiten, of het nu gaat om een zoekmachine performance campagne of het bouwen van een merk. Wij als zoekmachine marketing bedrijf werken resultaatgericht en vertrekken altijd vanuit je doelstellingen. We streven hierin naar duurzame groei. Dit bereiken we door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in search ook expertise op het gebied van social, display en CRO voor diverse opdrachtgevers. Opzoek naar zoekmachine marketing bureaus? Online Marketing Heroes is het zoekmachine bureau bij jou in de regio.

Bel ons vandaag

Zoekmachine optimalisatie bureau

Opzoek naar hét zoekmachine optimalisatie bureau? Je hebt de beste oplossing gevonden! Wij hebben bij Online Marketing Heroes die ervaring hebben met nationale en internationale bedrijven in onder andere:

 • Retail
 • E-commerce
 • Recruitment
 • Fashion
 • Publishing
 • BtC & BtB

Wordt zichtbaar voor jou doelgroep

Het opkrikken van jouw website op de ranking ladder kan een aanzienlijke impact hebben op de hoeveelheid verkeer die jouw website ontvangt en, op zijn beurt, het succes van jouw bedrijf.

Verbeter jouw ROI

Zoekmachine marketing verbetert o.a. de ervaring van jouw klant, met de nadruk op UX om die belemmeringen voor conversie weg te nemen. Het transformeert top of the funnel gebruikers naar lange termijn klanten.

Maak jouw website Google vriendelijk

Door de gezondheid van jouw site en de functionaliteit ervan te verbeteren en te werken aan CRO, creëert je een naadloze gebruikerservaring die je positioneert als een merk waar mensen graag bij willen kopen.

Meetbaar resultaat

Volg elke €1 die je uitgeeft en houd in het oog wat werkt en wat niet. Google adverteren levert snel resultaat en zijn super traceerbaar. Stimuleer de verkoop van website bezoekers en verander ze in loyale klanten..

Zoekmachine marketing Nederland

Op nummer 1 in Google door de inzet van SEO en SEA. Regionaal of landelijk, in beide opties ben je aan het juiste adres.
Middels onze unieke aanpak van:

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Site Analyse
 • Technische site aanpassingen
 • Concurrentie analyse
 • Content
 • Linkbuilding
 • PR
 • Advertenties

Een strategisch advies

Zoekmachine marketing is een verzameling van strategieën die bedrijven helpen zichtbaarheid in zoekmachines te krijgen, evenals verkeer en conversies van hun zoekmachine vermeldingen.

Bij Online Marketing Heroes, bieden wij diensten die je helpen te slagen in elk aspect van SEM. De belangrijkste zoekmachine marketing diensten die ons bureau aanbiedt zijn:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO), die zich bezighoudt met organische, of niet-betaalde, vermeldingen
 • Pay-per-click (PPC) reclame, die zich bezighoudt met betaalde advertenties op zoekmachine resultaten pagina’s (SERP’s)

OMH heeft enkele van de beste zoekmachine marketing strategen in de industrie. We hebben geweldige resultaten behaald voor onze klanten in het verleden, en we zullen hetzelfde doen voor u!

Bent je klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het plannen van jouw op maat gemaakte zoekmachine marketing strategie!

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag >

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Met meer dan 13 freelance online marketing specialisten en 5+ online marketing awards zijn we al meer dan 15 jaar het zoekmachine marketing bureau van Nederland. We werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale digital commerce ambities.

Online marketing

Meer verkeer naar je website? Hogere conversie uit hetzelfde aantal bezoekers? Inzetten van marketing automation of het adverteren op social media? Wij zorgen dat jouw online doelen worden behaald.

E-Commerce

Meer verkeer naar je webshop? Hogere conversie? Hogere order value? CLV verhogen? Feed Management? Advertising? Op basis van data zorgen we continu voor betere resultaten met online marketing.

Website development

Een nieuwe website laten maken? Of een deel van je website laten aanpassen? Een nieuw CMS? Technische aanpassingen? Geen probleem! Laten we jouw wensen snel bespreken.

SEO

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Zoekwoordenonderzoek, SEO Analyse, Sitespeed, Content, PR en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

SEA

Bovenaan in Google door de inzet van Google ads en Google Shopping. Vergeet ook Microsoft Ads niet! Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Remarketing, Display, Youtube, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden.

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media advertising. Met social media adverteren bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?

Linkbuilding

Wij verhogen de autoriteit van jouw website door middel van linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier. Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde aantal bezoekers? Met behulp van conversie optimalisatie tools en de data die daaruit voort komt, zorgen wij voor het verhogen van de conversies. Wij staan klaar om je nieuwe A/B test op te zetten!

Concurrentieanalyse

Wie is je concurrentie en hoe zorg je ervoor dat jij een unieke propositie in de markt zet? Wij voeren een gedetailleerd concurrentieanalyse uit zodat wij samen met jou de bestaande markt kunnen gaan domineren. Ben jij er klaar voor om marktleider te worden?

Online marketing scan

Wil je meer resultaat uit je website of marketing kanalen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Laat ons een online marketing scan uitvoeren. Wij komen met heldere actiepunten geprioriteerd op basis van de moeilijkheidsgraad en impact.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Online marketing funnels

Laat online marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Online marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische online marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

E-mail marketing

Meer omzet uit je e-mail marketing halen? Wij zorgen voor een beter resultaat uit email marketing. Of het nou gaat om B2B, SaaS of E-commerce klanten. Wij bouwen de CRM mails, volledige met segmenten en personalisatie. Drip campaigns, automatische trigger mails of gewoon nieuwsbrieven. Wij laten geen omzet liggen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar online marketing training? Wij geven 1 op 1 online marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste online marketing vraagstukken.

Zoekmachine marketing specialist

Wij bieden professionele SEO en PPC diensten aan bedrijven om te helpen hun online zichtbaarheid te maximaliseren. Als je een bedrijf heeft dat een groter online resultaat nastreeft, dan zijn wij er om je te helpen groeien.

Met onze SEO- en PPC-diensten zal jouw website meer van de juiste bezoekers ontvangen om meer aanvragen of verkopen aan te trekken en meer inkomsten te genereren.

Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch in orde is om jouw organische zichtbaarheid te maximaliseren. Wij voeren lokale SEO campagnes uit om jouw organische zoekresultaten te verbeteren, meer mensen naar jouw website te brengen en jouw naamsbekendheid te vergroten. Wij leveren Google AdWords PPC campagnes om direct verkeer te leveren van mensen die actief zoeken naar jouw diensten of producten.

Samen naar een langdurig succes

 • Maak contact met mensen die actief op zoek zijn naar wat je aanbiedt
 • Ontvang een aanhoudende toename van bezoekers naar jouw website, bezoekers die veranderen in klanten die jouw omzet laten groeien
 • Maak meer impact op het door je gekozen doel
 • Werk met een freelancer die dezelfde waarden heeft als jouw eigen bedrijf

zoekmachine adverteren bureau

U kunt erop vertrouwen dat Online Marketing Heroes een zoekmachine adverteren bureau is dat in sync werkt met jouw doelstellingen en jouw eigen personeel. Google Adverteren is een veiling-gebaseerd systeem dat het mogelijk maakt om gerichte advertenties te tonen in Google zoekresultaten en op andere Google-eigenschappen.

Google Ads staat bekend om het aantrekken van de juiste klanten op het juiste moment en werkt voor zowel kleine bedrijven als grote multinationals, waarbij het ideale publiek wordt getarget op basis van hun huidige en eerdere online activiteiten. 

U hebt ongetwijfeld al eens meegemaakt dat een advertentie opdook kort nadat je een soortgelijk product had bekeken. Totdat je gewend bent aan hoe en waarom het werkt, kan het een beetje zenuwslopend zijn, maar het heeft jouw aandacht – toch?

Alles onder controle

Wij kunnen elke stap beheren – van het leren kennen van jouw bedrijf; tot het brainstormen over ideeën; tot het maken van de advertentie – en alles daar tussenin. Als uniek zoekmachine adverteren bureau zijn we toegewijd om nooit onze kernwaarden uit het oog te verliezen: je eerlijke feedback geven en volledige transparantie over de analyses en resultaten.

Alles wordt gepland, uitgevoerd, gemonitord en geoptimaliseerd, zodat je waarde en resultaten krijgt. Het enige wat je hoeft te doen is profiteren van die resultaten!

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

Zoekmachine marketing advies

Content marketing is de ruggengraat van jouw website

Content marketing houdt in dat je nieuwe pagina’s voor jouw site maakt die bezoekers trekken, klanten converteren en leads opleveren. Bijgevolg omvat de term “content” alles wat je aan jouw site toevoegt – tekst, afbeeldingen, grafieken, video’s, interactives, en nog veel meer! Sommige content is online populairder dan andere. Daar komt nog bij dat sommige vormen van content beter zijn voor verschillende doelen.

Dit zijn de zeven populairste vormen van content marketing en wat je ermee bereikt:

 • Blog: Algemene informatie, veelvoorkomende vragen beantwoorden, actuele gebeurtenissen
 • Artikelen: Algemene informatie, veelvoorkomende vragen beantwoorden, nieuwe klanten converteren
 • Longform: Een enkel onderwerp met betrekking tot jouw bedrijf diepgaand uitleggen
 • 10X: Een onderwerp gerelateerd aan jouw bedrijf diepgaand uitleggen; gebruikt afbeeldingen en video’s
 • Infographics: Het visueel weergeven van gegevens op een boeiende manier; verdient links
 • Video’s: Een enkel onderwerp op een boeiende manier uitleggen; SEO-waarde verbeteren
 • Interactives: Het gratis aanbieden van nut en/of oplossingen aan gebruikers

Content is zo belangrijk omdat het de ruggengraat is van de meeste andere zoekmachinemarketing strategieën.

 • SEO heeft content nodig zodat Google iets heeft om te ranken.
 • PPC heeft content nodig zodat bezoekers meer kunnen leren voordat ze klant worden.
 • Social media marketing heeft content nodig zodat je iets hebt om te delen met volgers.

De lijst gaat maar door en door. In een notendop, content marketing is de basis waarop je de rest van jouw benadering van zoekmachine marketing bouwt.

Bij Online Marketing Heroes, heeft ons zoekmachine marketing bureau zowel content marketing strategen als toegewijde copywriters. Deze teams werken samen om krachtige content te maken die onze klanten helpt te groeien in de tijd, en ze begrijpen dat de toekomst van onze klanten afhangt van het succes van wat ze maken.

Zoekmachine marketing pakketten

Flexibiliteit en transparantie

Wij beloven flexibiliteit en transparantie, en dat begint al bij de betaling en de verpakking van onze diensten. Kies het pakket dat het beste past bij jouw online marketing wensen. 

Zoals je misschien al gemerkt heeft, houden we ervan om de dingen hier een beetje anders te doen. Online Marketing Heroes belooft flexibiliteit en transparantie, en dat begint met de betaling en de verpakking van onze diensten. Wij willen dat je precies weet wat je krijgt voor jouw geld en zorgen ervoor dat zoekmachine marketing advies toegankelijk blijft.

Kies uit 3 gedefinieerde pakketten of boek een kort introductie gesprek om opties op maat voor jouw merk te bespreken:

 • Analyse van de huidige bezoekersaantallen en zoekmachine posities
 • Toevoegen van nieuwe pagina’s of optimaliseren van bestaande pagina’s voor vindbaarheid in Google. Bijvoorbeeld door aanpassingen te doen in de techniek (snelheid), schrijven of aanpassen van teksten, paginatitels, en tussenkopjes of andere SEO optimalisaties.
 • Analyse van de lopende Google Ads, Bing Ads en social media campagnes: Welke zoekwoorden en advertenties doen het goed, zijn deze ook nog relevant?
 • Opzetten van nieuwe en optimaliseren van bestaande Google Adwords, Microsoft ads of social media campagnes, bijvoorbeeld door nieuwe zoekwoorden toe te voegen, advertentieteksten of andere creatives verbeteren.
 • Analyse van bezoekersgedrag en conversie: Waar haken bezoekers af en welke pagina’s vinden ze juist interessant?
 • Optimaliseren van website pagina’s voor een optimale conversie. Bijvoorbeeld door het wijzigen van de indeling en teksten, of het toevoegen van een button of formulier.
 • We zullen werken aan datgene waar wij de meeste winst mee verwachten te behalen voor jouw als klant.
 • Linkbuilding, werken aan de autoriteit van jouw website.
 • Inzichtelijk maken maandelijkse voortgang rapportages
 • Wekelijkse of maandelijkse spar sessies over online strategie, je producten en diensten.

Wij geven consultancy op o.a. de onderstaande locaties:

Basic

4 uur
500 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Pro

12 uur
1400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Beste Keuze
Beste zoekmachine optimalisatie bureau

Onze referenties

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

De Online Marketing Heroes

Online Marketing Heroes

Patrick Geijtenbeek

Founder & SEA Specialist

Mathias

SEO Specialist

Louis

SEA Specialist

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons zoekmachine marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Zoekmachine marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top