Digital Marketing Bureau

Binnen 30 dagen meer conversie door digital marketing

Online Marketing Heroes is een ervaren digital marketing bureau. Wij zijn digital marketing experts in Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en Social media. Wij werken slim en zeer efficiënt aan de doelen (KPI’s) van onze klanten. Dat doen we met een team van 13 enthousiaste en ervaren freelance internet marketing specialisten. Het digital marketing bureau van de toekomst. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten op ieder vakgebied voor het beste resultaat. Wij zijn online marketing heroes. Specialisten, vakidioten en digital marketing strijders (heroes) zoals wij het graag noemen. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Geen verrassingen achteraf horen voor ons bij een professionele samenwerking. Data zien we als vertrekpunt van alle digitale activiteiten, of het nu gaat om een online performance campagne of het bouwen van een merk. Wij als digital marketing bureau werken resultaatgericht en vertrekken altijd vanuit je doelstellingen. We streven hierin naar duurzame groei. Dit bereiken we door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in search ook expertise op het gebied van social, display en CRO voor diverse opdrachtgevers. Online Marketing Heroes is het digital marketing bureau bij jou in de regio.

digital marketing bureau

Bel ons vandaag

Digital Marketing Heroes

Opzoek naar hét Digital marketing bureau? Zoek niet verder! Wij hebben bij Digital Marketing Heroes ervaring met nationale en internationale bedrijven in onder andere:

 • Retail
 • E-commerce
 • Recruitment
 • Fashion
 • Publishing
 • BtC & BtB

PR-audit marketingbureau

De Online Marketing Heroes PR-audit is een cruciale stap in onze methodologie. Ons team voert een uitgebreide evaluatie uit van al jouw eerdere outreach- en plaatsingsinspanningen om een dieper inzicht te krijgen in jouw huidige PR-strategie. Specifieke elementen van de evaluatie zijn onder meer huidige mediaplaatsingen, gebruikte invalshoeken, mogelijkheden voor persberichten of evenementen, en een analyse van eerdere plaatsingen. Vervolgens gebruiken we deze bevindingen om een robuust strategisch plan te ontwikkelen dat zal helpen de effectiviteit van jouw outreach te vergroten en jouw bedrijf te laten groeien.
 

Wat is digitale PR?

Digitale PR is de praktijk van het netwerken met journalisten, bloggers en influencers om backlinks van hoge kwaliteit en vermeldingen in de sociale media te krijgen om de SEO te verbeteren. Uiteindelijk helpt dit proces om uw online aanwezigheid te vergroten en meer verkeer naar jouw website te leiden. Het kan echter vervelend en frustrerend zijn om die relaties op te bouwen. Gelukkig beschikt het team van OMH over uitgebreide netwerken die zij namens onze klanten inzetten om de best mogelijke plaatsingen te realiseren.
 

Wat is Blogger Outreach?

Zoals het klinkt, is blogger outreach het benaderen van bloggers met veel volgers om hen een backlink naar jouw site of een artikel te laten plaatsen. Maar je kunt niet zomaar elke blogger benaderen. je wilt alleen die bloggers bereiken wiens publiek jouw product of dienst relevant en nuttig zou vinden. Al het andere zou een verspilling van tijd zijn. Dit moet niet verward worden met influencer marketing, wat een heel andere praktijk is.

SEO digital marketing bureau

Op nummer 1 in Google door de inzet van SEO.
Middels onze unieke aanpak van:

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Site Analyse
 • Technische site aanpassingen
 • Content
 • Linkbuilding
 • PR

SEO (search engine optimization) outreach en link building is het proces van het creëren van backlinks op andere sites om jouw geloofwaardigheid op te bouwen. Een backlink, ook bekend als een inkomende link, wordt gecreëerd wanneer een andere externe website een link naar jouw site plaatst. Dergelijke links zijn bijzonder waardevol voor SEO omdat het helpt om een positieve reputatie op te bouwen voor jouw website en de inhoud ervan. Wanneer veel verschillende sites teruglinken naar dezelfde webpagina of website, kunnen zoekmachines daaruit afleiden dat de inhoud de moeite waard is om naar te linken.

Wat is een SEO audit?

Een SEO-audit is een cruciale stap in de Online Marketing Heroes-methodologie. Ons team zal een uitgebreide evaluatie van jouw gehele SEO setup uitvoeren, zowel on- als off-site, om een diepgaand begrip van jouw huidige strategie te ontwikkelen. Specifieke elementen van de evaluatie zijn onder meer de huidige metadata, backlinks, inhoud, technische opzet en trefwoorden. We zullen deze bevindingen gebruiken om een robuust strategisch plan te ontwikkelen dat zal helpen jouw ranking in zoekmachines te verhogen en meer verkeer direct naar jouw website te leiden.

Wat zijn SEO zoekwoorden

Simpel gezegd, SEO trefwoorden zijn woorden of zinnen die de inhoud van jouw site beschrijven en waar het over gaat. Zoekmachines, zoals Google, gebruiken dan die informatie om te bepalen of de inhoud relevant is voor een bepaalde zoekopdracht en hoe de pagina zou moeten rangschikken in die zoekopdrachten. In essentie zijn het de trefwoorden die een webpagina een plaats in de zoekresultaten geven. En als gevolg daarvan, zijn ze wat mensen helpen jouw website te vinden. Onze SEO consultant Amsterdam helpt je daar graag bij.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag >

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Met meer dan 13 freelance digital marketing specialisten en 5+ digital marketing awards zijn we al meer dan 15 jaar het digital marketing bureau van Nederland. We werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale digital commerce ambities.

Digital marketing

Meer verkeer naar je website? Hogere conversie uit hetzelfde aantal bezoekers? Inzetten van marketing automation of het adverteren op social media? Wij zorgen dat jouw online doelen worden behaald.

E-Commerce

Meer verkeer naar je webshop? Hogere conversie? Hogere order value? CLV verhogen? Feed Management? Advertising? Op basis van data zorgen we continu voor betere resultaten met digital marketing.

Website development

Een nieuwe website laten maken? Of een deel van je website laten aanpassen? Een nieuw CMS? Technische aanpassingen? Geen probleem! Laten we jouw wensen snel bespreken.

SEO

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Zoekwoordenonderzoek, SEO Analyse, Sitespeed, Content, PR en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

SEA

Bovenaan in Google door de inzet van Google ads en Google Shopping. Vergeet ook Microsoft Ads niet! Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Remarketing, Display, Youtube, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden.

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media advertising. Met social media adverteren bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?

Linkbuilding

Wij verhogen de autoriteit van jouw website door middel van linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier. Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde aantal bezoekers? Met behulp van conversie optimalisatie tools en de data die daaruit voort komt, zorgen wij voor het verhogen van de conversies. Wij staan klaar om je nieuwe A/B test op te zetten!

Concurrentieanalyse

Wie is je concurrentie en hoe zorg je ervoor dat jij een unieke propositie in de markt zet? Wij voeren een gedetailleerd concurrentieanalyse uit zodat wij samen met jou de bestaande markt kunnen gaan domineren. Ben jij er klaar voor om marktleider te worden?

Digital marketing scan

Wil je meer resultaat uit je website of marketing kanalen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Laat ons een online marketing scan uitvoeren. Wij komen met heldere actiepunten geprioriteerd op basis van de moeilijkheidsgraad en impact.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Digital marketing funnels

Laat digital marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Digital marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische digital marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

E-mail marketing

Meer omzet uit je e-mail marketing halen? Wij zorgen voor een beter resultaat uit email marketing. Of het nou gaat om B2B, SaaS of E-commerce klanten. Wij bouwen de CRM mails, volledige met segmenten en personalisatie. Drip campaigns, automatische trigger mails of gewoon nieuwsbrieven. Wij laten geen omzet liggen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar digital marketing training? Wij geven 1 op 1 digital marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste online marketing vraagstukken.

digital marketing bureau MKB

Social media marketing bureau

Wat is een social media audit?

De social media audit van Online Marketing Heroes is een cruciale stap in onze methodologie. Ons team zal een uitgebreide beoordeling uitvoeren van al jouw social media metrics, inhoud en branding op alle platforms om een diepgaand inzicht te ontwikkelen in de huidige staat van jouw sociale aanwezigheid. Specifieke elementen van de evaluatie zijn onder meer de huidige activiteit, de omvang van de volgers, de praktijken op het gebied van community-engagement, de esthetiek van het merk en de inventarisatie van sociale middelen. Vervolgens gebruiken we deze bevindingen om een robuust strategisch plan te ontwikkelen dat zal helpen de betrokkenheid van jouw publiek te vergroten en jouw social media aanhang te laten groeien.

Op welke social media platforms werken jullie?

Het sociale team van Online Marketing Heroes is expert in het benutten van alle belangrijke social mediakanalen waarop onze klanten actief zijn. Dit omvat Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn. Maar alleen omdat we de middelen hebben om je op al deze platforms te ondersteunen, betekent dat nog niet dat je op al deze platforms aanwezig moet zijn. Maak je geen zorgen! Wij kunnen je helpen uit te vinden welke je zullen helpen jouw doelgroep te bereiken.

Reageren jullie op vragen of opmerkingen van volgers op mijn berichten?

Het korte antwoord? Ja. Als je ervoor kiest om gebruik te maken van onze community management diensten, zullen wij direct reageren op vragen of opmerkingen van jouw volgers om jouw merk betrokken te houden bij het gesprek. We hebben gemerkt dat dit helpt om een gevoel van authenticiteit te creëren bij jouw publiek en uiteindelijk jouw bereik vergroot.

Wat is social media community management?

Community management is in wezen het toezicht houden op en onderhouden van de social media pagina’s van jouw merk. Dit kan inhouden het reageren op commentaar of het dempen van negatief commentaar, het volgen van andere relevante merken en het publiceren van nieuwe content. Het lijkt eenvoudig genoeg, maar kan een zeer tijdrovende bezigheid zijn, vooral om het effectief te doen. Ons team heeft ervaring met dit soort social media management en kan ervoor zorgen dat jouw merk op de meest authentieke manier contact houdt met jouw publiek.

CRO digital marketing

Wat is een CRO-audit?

Een CRO audit is een grondig onderzoek van de huidige metriek en prestaties van jouw website als het gaat om conversiepercentage en gebruikersgedrag. We beginnen met het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de unieke doelen voor jouw website en bedrijf. Of het nu gaat om verkoop, inschrijvingen of sollicitaties, duidelijke doelstellingen zijn essentieel voor CRO. Met deze doelen in het achterhoofd identificeren we alle relevante gegevensbronnen en brengen deze samen voor analyse. De resultaten van dit proces zullen ons helpen te bepalen waar en welke verbeteringen moeten worden aangebracht om de conversies op jouw site te verhogen.

Wat is A/B (split) testen?

A/B testen, of split testen zoals het vaak wordt genoemd, is het proces van het vergelijken van twee versies van een website of inhoud met elkaar om te bepalen welke beter presteert. In wezen is het een experimenteel proces om te helpen bepalen welke beslissing meer impact zal hebben op jouw klanten. Zo’n vergelijking kan worden gemaakt tussen jouw huidige site en nieuwe versies of tussen twee compleet nieuwe versies. We kunnen A/B-testen gebruiken voor inhoud en berichtgeving, ontwerp elementen, of zelfs de invoervelden op jouw formulieren. Met dit soort tests kunnen we algemeen begrepen best practices afstemmen op jouw specifieke website.

Wat is een goed conversiepercentage voor mijn website?

Wat betreft conversiepercentages hangt de norm voor goed af van het type website dat je beheert, jouw branche en wat jouw conversie eigenlijk is. Over het algemeen is een sterk conversiepercentage richting 8%. Maar sommige industrieën of conversies zijn moeilijker om succesvol in te zijn, zodat het gemiddelde conversiepercentage veel lager is, terwijl andere hoger zijn. Bij Online Marketing Heroes hebben we toegang tot industriestandaarden en weten we wat een goed conversiepercentage zou zijn voor elke site waarmee we werken. Als onderdeel van jouw CRO-audit kunnen wij je vertellen wat jouw huidige conversiepercentage is en wat het zou moeten zijn. 

Op welke website elementen gebruik je A/B-tests?

De lijst is werkelijk eindeloos als het gaat om de elementen die je op een website kunt A/B testen. Alles van design en gebruikerservaring tot de eigenlijke inhoud en prijsmodellen kan getest worden. Enkele van de meest voorkomende dingen om te testen zijn lettertypes, kleuren, oproepen tot actie, de positionering van elementen op de pagina, gratis proefversies, korte versus lange teksten, video’s, navigatie en formuliervelden. Wanneer je met Online Marketing Heroes werkt, gebruiken we de expertise van ons team om de tests te bepalen die het meest cruciaal zijn voor het succes van jouw site. Als we jouw conversiepercentage zien stijgen, gaan we over op het testen van tertiaire elementen om jouw site verder af te stellen. 

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

digital marketing bureaus

PPC digital marketing bureau

Wat is betaalde zoekadvertentie?

Betaald adverteren is een methode waarbij je betaalt om jouw website te laten verschijnen in de advertentierubrieken van relevante zoekmachine resultaten pagina’s. Normaal gesproken, zie je deze sectie aan de bovenkant van de resultaten pagina, zodat de gebruiker jou als eerste ziet. Hoe hoger jouw bod is, gecombineerd met hoe relevant de advertentie is voor zoekers voor die term, resulteert in een verhoogde kans dat het zal verschijnen in de zoekresultaten.

Wat is een PPC-audit?

De Online Marketing Heroes PPC-audit is een cruciale stap in onze methodologie. Ons team zal een uitgebreide evaluatie van al jouw vorige campagnes en metriek uitvoeren om een dieper inzicht in jouw huidige PPC-strategie te krijgen. Specifieke elementen van de evaluatie zijn onder meer verspilde uitgaven, gemiste kansen, zoekwoorden analyse, account structuur, advertentieteksten en match types. We zullen deze bevindingen vervolgens gebruiken om een robuust strategisch plan te ontwikkelen dat zal helpen de effectiviteit van jouw PPC campagnes te verhogen en jouw bedrijf te laten groeien.

Op welke platforms draaien jullie PPC advertenties?

Ons team is uitgerust en ervaren om PPC-advertenties uit te voeren op alle grote platforms, waaronder Google, Bing, en het Google Display Netwerk. Door te werken met deze drie platforms, zullen jouw advertenties in aanmerking komen voor een verscheidenheid aan plaatsingen. Bovendien heeft ons team een breed scala aan targeting tools tot hun beschikking. Als gevolg daarvan zullen we in staat zijn om jouw klanten te bereiken, ongeacht waar ze zijn.

Wat is remarketing?

Remarketing, en de bijbehorende campagnes, is een techniek die erop gericht is bezoekers van jouw site terug te lokken en ze aan te moedigen om te converteren. Dit wordt gedaan door advertenties te tonen aan personen die al eerder contact hebben gehad met jouw site of app. Het opzetten van een dergelijke campagne biedt je extra instellingen en rapporten die speciaal zijn ontworpen om eerdere bezoekers en gebruikers te bereiken. Meestal zijn de advertenties aanpasbaar en dynamisch, zodat je het specifieke product of de dienst kunt tonen die elke gebruiker bekeek toen ze jouw site verlieten.

Met ons digital marketing advies maken wij van jouw website een online marketing machine, die 24/7 voor jou gaat werken.

Online marketing pakketten

Je (complete) online marketing uitbesteden aan ervaren online marketing specialisten? Daarvoor hebben wij online marketing pakketten ontwikkeld voor zowel eenmanszaken, MKB en grote bedrijven.

Voor een vast bedrag per maand gaan wij voor je aan de slag. Meer relevante bezoekers naar je website, meer aanvragen/verkopen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk waar het echt om gaat… meer omzet!

Wil je alleen lokaal door jouw doelgroep gevonden worden, of wil je de strijd aan gaan met de top in jouw branche? Voor elk doel is een passend online marketing pakket beschikbaar. 

Neem contact met ons op voor een passend pakket dat pas bij jouw wensen. Wat we in deze uren kunnen doen is een maandelijks wisselende combinatie van:

 • Analyse van de huidige bezoekersaantallen en zoekmachine posities
 • Toevoegen van nieuwe pagina’s of optimaliseren van bestaande pagina’s voor vindbaarheid in Google. Bijvoorbeeld door aanpassingen te doen in de techniek (snelheid), schrijven of aanpassen van teksten, paginatitels, en tussenkopjes of andere SEO optimalisaties.
 • Analyse van de lopende Google Ads, Bing Ads en social media campagnes: Welke zoekwoorden en advertenties doen het goed, zijn deze ook nog relevant?
 • Opzetten van nieuwe en optimaliseren van bestaande Google Adwords, Microsoft ads of social media campagnes, bijvoorbeeld door nieuwe zoekwoorden toe te voegen, advertentieteksten of andere creatives verbeteren.
 • Analyse van bezoekersgedrag en conversie: Waar haken bezoekers af en welke pagina’s vinden ze juist interessant?
 • Optimaliseren van websitepagina’s voor een optimale conversie. Bijvoorbeeld door het wijzigen van de indeling en teksten, of het toevoegen van een button of formulier.
 • We zullen werken aan datgene waar wij de meeste winst mee verwachten te behalen voor jouw als klant.
 • Linkbuilding, werken aan de autoriteit van jouw website.
 • Inzichtelijk maken maandelijkse voortgang rapportages
 • Wekelijkse of maandelijkse sparsessies over online strategie, je producten en diensten.

Basic

4 uur
500 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Pro

12 uur
1400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Beste Keuze
Beste digital marketing bureau

Onze referenties

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

De Online Marketing Heroes

Online Marketing Heroes

Patrick Geijtenbeek

Founder & SEA Specialist

Mathias

SEO Specialist

Louis

SEA Specialist

digital marketing bureau Nederland

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top