Digital Marketing Bureau

Binnen 30 dagen meer conversie door digital marketing

Digital Marketing Bureau Online Marketing Heroes is een ervaren digital marketing bureau. Wij zijn digital marketing experts in Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en Social media. Wij werken slim en zeer efficiënt aan de doelen (KPI’s) van onze klanten. Dat doen we met een team van 13 enthousiaste en ervaren freelance internet marketing specialisten. Het digital marketing bureau van de toekomst. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten op ieder vakgebied voor het beste resultaat. Wij zijn online marketing heroes. Specialisten, vakidioten en digtal marketing strijders (heroes) zoals wij het graag noemen. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Geen verrassingen achteraf horen voor ons bij een professionele samenwerking. Data zien we als vertrekpunt van alle digitale activiteiten, of het nu gaat om een online performance campagne of het bouwen van een merk. Wij als internet marketing bureau werken resultaatgericht en vertrekken altijd vanuit je doelstellingen. We streven hierin naar duurzame groei. Dit bereiken we door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast uitgebreide ervaring in search ook expertise op het gebied van social, display en CRO voor diverse opdrachtgevers. Online Marketing Heroes is het internet marketing bedrijf bij jou in de regio.

digital marketing bureau

Bel ons vandaag

Digital Marketing Heroes

Opzoek naar hét Digital marketing bureau? Zoek niet verder! Wij hebben bij Digital Marketing Heroes ervaring met nationale en internationale bedrijven in onder andere:

 • Retail
 • E-commerce
 • Recruitment
 • Fashion
 • Publishing
 • BtC & BtB

Nummer 1 van de digital marketing bureaus. Wij helpen het MKB met het verbeteren van de (lokale) online vind- en zichtbaarheid. Dit vertaalt zich van een complete SEO strategie tot het opzetten en beheren van advertising inzet via search, shopping, social, display en video kanalen. 

Het verschil maken wij als online marketing agency niet alleen op inhoud maar juist op door proces. Als online marketeer of business owner wil je kunnen focussen op jouw doelen. Als online marketing bedrijf zien wij onszelf als verlengstuk van je organisatie. Wij denken graag strategisch mee maar helpen daarnaast ook bij praktische uitvoering, ook in-house. 

Onze ervaren online marketing specialisten en consultants helpen bij het bepalen van een optimale digital marketing strategie en bij het opzetten van advertising en creatie. Hierbij kijken we als Digital Marketing Bureau altijd naar het maximale resultaat passend bij je budget. We optimaliseren continu met als doel zoveel mogelijk rendement uit de inzet te bewerkstelligen.

SEO bureau

Op nummer 1 in Google door de inzet van SEO.
Middels onze unieke aanpak van:

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Site Analyse
 • Technische site aanpassingen
 • Content
 • Linkbuilding
 • PR

Zorgen wij als SEO marketing bureau ervoor dat je bovenaan de organische resultaten staat in Google.

Bovenaan staan in Google zorgt voor een duurzame groei van extra website verkeer, meer aanvragen of verkopen en daardoor meer online omzet.

Via Google of Bing starten de meeste toekomstige klanten hun zoektocht naar je product, dienst of bedrijf. Wij als SEO bureau snappen het zoekproces goed. SEO Search Engine Optimization is dan ook enorm belangrijk voor je leadgeneratie en online verkopen. Maar dat bereik je niet vanzelf. Digital marketing is volwassen geworden en dat betekend dat het hard werken is om goed online zichtbaar te zijn, dan is digital marketing uitbesteden aan ons het beste idee voor beste en snelste resultaat.

Wij als SEO bedrijf helpen jou, net als ruim 154 andere SEO klanten, bovenaan in Google te komen. Dit doen we met behulp van onze bewezen complete aanpak. Voor ons hebben techniek, content en autoriteit allemaal een eigen plaats in iedere SEO campagne. Huur ons vandaag nog in als jouw online marketingbureau.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag >

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Met meer dan 13 freelance digital marketing specialisten en 5+ digital marketing awards zijn we al meer dan 15 jaar het digital marketing bureau van Nederland. We werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale digital commerce ambities.

Digital marketing

Meer verkeer naar je website? Hogere conversie uit hetzelfde aantal bezoekers? Inzetten van marketing automation of het adverteren op social media? Wij zorgen dat jouw online doelen worden behaald.

E-Commerce

Meer verkeer naar je webshop? Hogere conversie? Hogere order value? CLV verhogen? Feed Management? Advertising? Op basis van data zorgen we continu voor betere resultaten met digital marketing.

Website development

Een nieuwe website laten maken? Of een deel van je website laten aanpassen? Een nieuw CMS? Technische aanpassingen? Geen probleem! Laten we jouw wensen snel bespreken.

SEO

Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie. Zoekwoordenonderzoek, SEO Analyse, Sitespeed, Content, PR en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

SEA

Bovenaan in Google door de inzet van Google ads en Google Shopping. Vergeet ook Microsoft Ads niet! Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Remarketing, Display, Youtube, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden.

Social media

Een hogere naamsbekendheid, meer verkeer en meer conversies met de inzet van social media advertising. Met social media adverteren bereiken we samen met jou de juiste doelgroepen en nieuwe klanten die passen bij jouw product of dienst. Klaar om viral te gaan?

Linkbuilding

Wij verhogen de autoriteit van jouw website door middel van linkbuilding op een zo natuurlijk mogelijke manier. Hoog in Google of zelfs op nummer 1 staan in de organische zoekresultaten door SEO optimalisatie en linkbuilding. Wij zorgen voor hoge Google rankings voor meer organisch verkeer.

Conversie optimalisatie

Meer conversies uit hetzelfde aantal bezoekers? Met behulp van conversie optimalisatie tools en de data die daaruit voort komt, zorgen wij voor het verhogen van de conversies. Wij staan klaar om je nieuwe A/B test op te zetten!

Concurrentieanalyse

Wie is je concurrentie en hoe zorg je ervoor dat jij een unieke propositie in de markt zet? Wij voeren een gedetailleerd concurrentieanalyse uit zodat wij samen met jou de bestaande markt kunnen gaan domineren. Ben jij er klaar voor om marktleider te worden?

Digital marketing scan

Wil je meer resultaat uit je website of marketing kanalen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Laat ons een online marketing scan uitvoeren. Wij komen met heldere actiepunten geprioriteerd op basis van de moeilijkheidsgraad en impact.

Automatisering

Heb je nog steeds veel handwerk? Bespaar tijd en voorkom fouten. Wij automatiseren vele soorten handelingen door gebruik te maken van tools of wij programmeren zelf de oplossing tegen jouw website, google of ander platform aan.

Digital marketing funnels

Laat digital marketing funnels dag en nacht voor je werken, zodat jij alleen de hoogste kwaliteit leads hoeft op te pakken. Wij bouwen hoge kwaliteit sales en marketing funnels. Klaar voor het volgende niveau?

Digital marketing dashboard

Meten is weten. Wij bouwen praktische digital marketing dashboards. Altijd direct inzicht in je belangrijkste KPI's, metrics en online marketing kanalen. Laat nooit geen omzet meer onbenut. Wij bouwen dashboards in Google Data Studio, Tableau of Microsoft Power BI

E-mail marketing

Meer omzet uit je e-mail marketing halen? Wij zorgen voor een beter resultaat uit email marketing. Of het nou gaat om B2B, SaaS of E-commerce klanten. Wij bouwen de CRM mails, volledige met segmenten en personalisatie. Drip campaigns, automatische trigger mails of gewoon nieuwsbrieven. Wij laten geen omzet liggen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar digital marketing training? Wij geven 1 op 1 digital marketing training op locatie of digitaal, wat jij fijn vind. Heb je wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van online marketing coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste online marketing vraagstukken.

digital marketing bureau MKB

Online marketing freelance

Huur de beste online freelance specialisten in voor je online marketing campagne. Online marketing Heroes bestaat uit een groep van 13 online freelance marketing professionals. Heb je een freelance online marketing expert nodig? Online marketing Heroes koppelt je snel aan een top online marketing freelancer, die het beste past bij jouw groei-strategie.

Onze groep freelancers bestaan uit de volgende profielen:

 • Online marketing manager
 • SEO specialist
 • SEA specialist
 • CRO specialist
 • UX specialist
 • Content specialist
 • Linkbuilding specialist
 • Social media specialist
 • Online marketing specialist
 • E-Mail / CRM specialist
 • E-commerce specialist
 • Web development specialist
 • Data specialist
Kortom ben je opzoek naar een échte online marketing expert, wij hebben de beste online marketing zzp’ers voor jou in huis!
 
Ben je zelf internet marketing expert en wil jij je bij ons aansluiten?
Ook dat is mogelijk! Door onze sterke groei en grote vraag naar internet marketeers zijn wij nog opzoek naar de beste SEO freelancers en SEA freelancers. Neem via e-mail contact met ons op. Met een samenwerking met Online Marketing Heroes ben je verzekerd van freelance online marketing opdrachten voor een zeer lange periode!

Online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden? Want je wilt snel meer business met jouw bedrijf genereren? Dan is de oplossing om jouw online marketing uit te besteden aan een professionele partij. Ontdek welke redenen er zijn waarom je ervoor kunt kiezen om jouw internet marketing uit te besteden. Daarbij is het belangrijk om te realiseren dat wij ons werk alleen kunnen doen in samenwerking met jou. Wij willen het beste voor jouw bedrijf, daarbij is jouw ervaring uiteraard meer dan welkom. In combinatie met onze kennis van online marketing, maken we daar samen een succes van. 

Je loopt nu tegen de volgende problemen aan:

 • Jij bent al druk genoeg met het runnen van jouw eigen business.
 • Je wilt online sneller groeien
 • Er is nu onvoldoende expertise aanwezig
 • Je hebt tijdelijk hulp nodig
 • Je hebt het gevoel dat je niet het maximale eruit haalt

Het beste van online marketing uitbesteden:

 • Expertise
 • Specifieke marketingtools
 • Ander perspectief
 • Kostenefficiënt
 • Meetbare resultaten
 • Continuïteit
 • Lastenverlichting
 • Schaalbaarheid
 • Snelheid
 • Altijd op de hoogte
Wil jij jouw online marketing uitbesteden en ben je benieuwd wat en hoe het beter kan? Neem contact op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag

digital marketing bureaus

Online marketing advies

Je bent je ervan bewust dat online marketing nieuwe klanten kan opleveren. Maar nog niet over uit hoe je online marketing het beste kunt inzetten. Je wilt pas geld en tijd wilt investeren in online marketing activiteiten als er goed over is nagedacht. En precies dát kunnen wij voor je doen als experts online marketing advies geven, waardoor je weloverwogen in online marketing kunt investeren en daardoor op een goede manier groei kan realiseren.

Over elke onderdeel van online marketing kunnen wij jou adviseren en helpen.

 • SEO Zoekmachine optimalisatie
 • SEA Zoekmachine adverteren
 • CRO Conversie optimalisatie
 • Analitycs webstatistieken
 • Content
 • Linkbuilding
 • E-Mail marketing
 • Social media

Omdat we er zeker van willen zijn dat we je een goed digital marketing advies kunnen geven, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Tijdens dit gesprek inventariseren we de markt(en) en de doelgroep(en) waarop jij je richt. Ook brengen we je doelstellingen in kaart, zodat we daar in het advies rekening mee kunnen houden. Stel dat je op korte termijn nieuwe klanten wilt, dan heeft dat gevolgen voor de online marketing middelen die we adviseren om in te zetten. Op basis van het inventarisatiegesprek werken we een advies voor je uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. In het advies nemen we de volgende onderdelen op:

 • Doelmarkt(en) en doelgroep(en)
 • Doelstellingen
 • Aanpak en inzet van online marketing middelen
 • Rapportagevormen en inhoud
 • Tijdsplanning
 • Inschatting van de termijn waarop doelstellingen behaald zijn
 • Investeringsoverzicht
 • Online marketing quick wins
 • Online marketing mogelijkheden

Met ons internet marketing advies maken wij van jouw website een online marketing machine, die 24/7 voor jou gaat werken.

Online marketing pakketten

Je (complete) online marketing uitbesteden aan ervaren online marketing specialisten? Daarvoor hebben wij online marketing pakketten ontwikkeld voor zowel eenmanszaken, MKB en grote bedrijven.

Voor een vast bedrag per maand gaan wij voor je aan de slag. Meer relevante bezoekers naar je website, meer aanvragen/verkopen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk waar het echt om gaat… meer omzet!

Wil je alleen lokaal door jouw doelgroep gevonden worden, of wil je de strijd aan gaan met de top in jouw branche? Voor elk doel is een passend online marketing pakket beschikbaar. 

Neem contact met ons op voor een passend pakket dat pas bij jouw wensen. Wat we in deze uren kunnen doen is een maandelijks wisselende combinatie van:

 • Analyse van de huidige bezoekersaantallen en zoekmachine posities
 • Toevoegen van nieuwe pagina’s of optimaliseren van bestaande pagina’s voor vindbaarheid in Google. Bijvoorbeeld door aanpassingen te doen in de techniek (snelheid), schrijven of aanpassen van teksten, paginatitels, en tussenkopjes of andere SEO optimalisaties.
 • Analyse van de lopende Google Ads, Bing Ads en social media campagnes: Welke zoekwoorden en advertenties doen het goed, zijn deze ook nog relevant?
 • Opzetten van nieuwe en optimaliseren van bestaande Google Adwords, Microsoft ads of social media campagnes, bijvoorbeeld door nieuwe zoekwoorden toe te voegen, advertentieteksten of andere creatives verbeteren.
 • Analyse van bezoekersgedrag en conversie: Waar haken bezoekers af en welke pagina’s vinden ze juist interessant?
 • Optimaliseren van websitepagina’s voor een optimale conversie. Bijvoorbeeld door het wijzigen van de indeling en teksten, of het toevoegen van een button of formulier.
 • We zullen werken aan datgene waar wij de meeste winst mee verwachten te behalen voor jouw als klant.
 • Linkbuilding, werken aan de autoriteit van jouw website.
 • Inzichtelijk maken maandelijkse voortgang rapportages
 • Wekelijkse of maandelijkse sparsessies over online strategie, je producten en diensten.

Basic

4 uur
500 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Pro

12 uur
1400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Beste Keuze

Online marketing consultant

Jouw bedrijf wil online groeien. Wij realiseren die groei als online marketing consultant in jouw bedrijf. Wil jij graag meer stappen maken met je team of organisatie met online marketing, maar heb je niet de kennis of capaciteit in huis? Online marketing consultancy van Online Marketing heroes is dan de oplossing. Onze online marketing consultants zijn enthousiaste online marketeers met een hoog opleidingsniveau en hebben kennis in alle online marketing disciplines.

 • Efficiënte digital marketing
 • Inzicht in resultaten
 • Sneller aan de slag met online projecten
 • Een frisse blik op je huidige campagnes
 • Beperkte capaciteit
 • Nieuwe businesskansen die je gelijk wilt oppakken. 

Onze online marketing consultant staat voor je klaar. Het liefste bij jou op locatie. Dat werkt snel. Met korte lijnen en gericht op resultaat. Je krijgt grip en inzicht in jouw online marketing activiteiten. Wij hebben namelijk maar één doel voor ogen: het online laten groeien van bedrijven en teams!

Wat is online marketing consultancy? Consultancy wordt op deze manier omschreven: “de kennis en kunde van het geven van deskundig advies en uitvoering binnen een specifiek gebied”. Online marketing consultancy is het geven van deskundig online marketing advies en de uitvoering van werkzaamheden in online marketing.

Onze online marketing consultants zijn al bij veel verschillende bedrijven succesvol ingezet. 

 • Grote organisaties
 • Kleinere organisaties
 • ZZP’ers
 • Business to Business (B2B)
 • Non-profit
 • E-commerce
 • SaaS oplossingen

Er worden opdrachten uitgevoerd, zoals:

 • Google Ads
 • Bing Ads
 • Instagram
 • Facebook,
 • Youtube
 • Marketplaces (Amazon, Bol)
 • Zoekmachine optimalisaties (SEO)
 • Content- & Social Media marketing
 • Conversie optimalisatie
 • Funnel marketing
 • Leadgeneratie
 • Webanalytics
 • Conversie tracking
 • Conversie attributie
 • Database marketing
 • Datamanagement
 • E-mailmarketing
 • Admanagement
 • Rapportage
 • Tooling
 • Projectmanagement

Online marketing diensten

Online Marketing Heroes biedt een groot scala van verschillende online marketing diensten aan om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Echter, aan losse diensten heb je niets. Indien je een goede online marketingstrategie formuleert, kunnen verschillende kanalen (diensten) samen werken en een versterkend effect hebben. Hierdoor wordt het eindresultaat altijd groter dan wanneer er losse kanalen worden ingezet zonder enige vorm van strategie.

Strategie ontwikkeling

 • Online marketing strategie
 • Branding & Positionering
 • Employer Branding
 • Customer Jouney analyse
 • Buyer persona’s

Design & development

 • Logo design
 • Webdesign
 • Website bouwen
 • Applicatie bouwen

Online Marketing

 • Marketplaces
 • Zoekmachine adverteren (SEA)
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Content marketing
 • Linkbuilding
 • Social Media marketing
 • Affilaite marketing
 • influencer marketing
 • Youtube adverteren
 • Display adverteren
 • E-mailmarketing
 • Remarketing
 • Online marketing training
 • Online marketing workshops
 • Online marketing coaching

Research / Data / Insights

 • Online marketing scan
 • Data analyse
 • Concurrentie analyse
 • Online marketing dashboarding
 • Conversie optimalisatie
 • Conversie tracking
 • Call tracking
 • Data feed management

Content

 • Foto
 • Video
 • Storytelling
 • Copywriting
 • Vertalingen
Beste digital marketing bureau

Conversie optimalisatie bureau

Online Marketing Heroes is een conversie optimalisatie bureau dat zich specialiseert in conversie optimalisatie van websites, marketplaces en apps. Wij verbeteren de gebruiksvriendelijkheid en overtuigingskracht van jouw website, product en diensten, waardoor je direct meer omzet genereerd.

In 5 stappen naar meetbaar meer klanten met CRO

Wij doen geen voorstel zonder dat wij weten hoe de website nu converteert. De online marketing scan brengt deze prestaties in kaart zodat wij een voorstel op maat kunnen maken. Zo leggen wij de basis voor een goede samenwerking en meetbare resultaten.

 1. Online marketing scan
 2. CRO adviesrapport
 3. Voorstel
 4. Implementatie
 5. Maandelijkse begeleiding

Meer leads door conversie optimalisatie (CRO)

Waarom converteren mijn bezoekers (niet)?Conversion Rate Optimization (CRO), of simpel gezegd conversie optimalisatie betekent uitvinden hoe en waarom bezoekers op je website converteren (of juist niet) en dat proberen te verbeteren om op die manier meer sales te genereren. CRO is detective werk waarbij je knelpunten in je website probeert te elimineren en je sterke punten nog beter probeert te maken. Het is een continu proces van onderzoeken, analyseren, testen en optimaliseren. Online Marketing Heroes helpt klanten om de conversie ratio’s zo hoog mogelijk te maken.

Conversie optimalisatie specialist

Als dé conversie optimalisatie specialist vinden wij het een sport om het gedrag van bezoekers op je website binnenstebuiten te keren en alle verbeterpunten voor je website aan het licht te brengen.

Doeltreffende tools zoals Hotjar, Clarity, Visual Website Optimizer, Analytics en Google Optimize helpen ons om precies te meten hoe bezoekers reageren op de verschillende onderdelen van jouw website.

Aankoopgedrag onder de loep

Iedere website heeft andere bezoekers en andere klanten, oftewel: een andere doelgroep. Niet elke doelgroep werkt en denkt hetzelfde.
Kijk maar eens om je heen: jouw aankoopgedrag kan sterk verschillen of zelfs totaal het tegenovergestelde zijn van het aankoopgedrag van een vriend of familielid. Waar een vriend vooral let op gemakkelijke verkrijgbaarheid en service, zal jij misschien vooral waarde hechten aan de prijs of het gebruikersgemak van een product.

Data als basis van conversie optimalisatie

Als goede conversie optimalisatie specialist beginnen we daarom met het beantwoorden van een aantal vragen, bijvoorbeeld:

 • Welke pagina’s van je website halen de meeste bezoekers binnen?
 • Wat zijn de belangrijkste uitstapmomenten van een bezoeker?
 • Hoe ziet het doorklikgedrag van je bezoekers eruit?
 • Welke pagina’s klikken bezoekers veelvuldig weg?

Pijnpunten in het verkoop- of aanvraagproces worden zo in kaart gebracht. Deze data zijn cruciaal om de pijnpunten bij de wortel te kunnen aanpakken. Je kunt een probleem immers niet oplossen als je niet weet wat het probleem is.

Onze referenties

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

De Online Marketing Heroes

Online Marketing Heroes

Patrick Geijtenbeek

Founder & SEA Specialist

Mathias

SEO Specialist

Louis

SEA Specialist

digital marketing bureau Nederland

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar top