SEO Specialist Haarlem

Binnen een paar maanden meer conversie met een SEO specialist in Haarlem

In het team van Online Marketing Heroes zit er voor jouw marketing afdeling dé SEO specialist in Haarlem. Wij hebben een aanzienlijk netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw marketing afdeling als de bliksem inzetbaar zijn. Door jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, ondersteunen wij elkaar om de beste SEO specialist Haarlem te paren aan een nieuwe opdracht. Onze deskundigen richtten zich o.a. op Google Optimalisatie waaronder technische SEO, SEO on-page en backlinks.

Voordat jouw opdracht gematcht wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw vragen te beantwoorden. Alleen de beste specialisten worden gekozen op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe aan de slag te gaan. Zo ook degene die jouw intake gesprek doet. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Een professionele samenwerking is ons uitgangspunt. Geen verassingen achteraf en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij beginnen met een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of merk ontplooiing. Wij als website optimalisatie specialisten in Haarlem zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op duurzame groei, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast jarenlange ervaring in SEO, ook veel kennis op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de schakel voor jou met een SEO Specialist Haarlem. 

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Haarlem het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Haarlem maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Haarlem of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Haarlem

Haarlem SEO specialisten met veel ervaring

Onze SEO specialisten uit Haarlem hebben geruime tijd ervaring in Search Engine Optimization. Hierdoor weten zij heel snel waar de verbeterpunten liggen in jouw website. Onze SEO specialist Haarlem verteld jou wat je moet weten om te beginnen aan jouw online succes! Van technische optimalisaties naar een sterk linkprofiel. Wil je er achter komen wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een vrijblijvend eerste gesprek. Als onze specialisten hebben expertise op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn per richting. Wij hebben Online Marketing Heroes in Content, Techniek en Linkbuilding. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Haarlem en koppelen deze met jou. Je ontvangt een maandelijks rapport van de werkzaamheden, zodat je precies het traject kunt volgen.

Onze freelance SEO specialisten in Haarlem krijgen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een tentverhuur tot aan multinationals als Ahold. Elke opdrachtgever brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Haarlem zichzelf constant uitdagen en verbeteren. Een win-win als je het ons vraagt!

SEO expert Utrecht

De nummer 1 SEO expert in Haarlem

Wij koppelen een gekwalificeerd SEO expert in Haarlem, hij of zij zal de strategie uitfaseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt uitgevoerd. Door onze uitvoerige screening van de SEO expert Haarlem, krijg jij alleen het allerbeste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geanalyseerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat vragen onze experts zich constant af. Zij moeten de doelstellingen van jouw bedrijf begrijpen alvorens verder te gaan. Wanneer de analyse compleet is, dan is het tijd om strategie te bepalen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal plannen omvatten die zullen helpen om jouw website hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het trefwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer leads.

Meer online omzet door SEO in Haarlem

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Haarlem

Tools van SEO experts in Haarlem

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • Sistrix
 • SEO PowerSuite
 • Search Metrics

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Search Console
 • Keywordshitter
 • Keyworddit
 • Bulk Suggest Tool

SEO Rank Tracking tools

 • Rank Tracker
 • Serpfox
 • SERanking
 • AWR

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Google Mobiel-friendly test
 • Botify
 • ContentKing

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • YSlow
 • Webpagetest.org

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Search Metrics
 • Open Link Profiler
 • Google Alerts

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Yoast SEO
 • View Rendered Source
 • Linkclumb
 • Wappalyzer

Je bespaart geld met een SEO Specialist uit Haarlem

Vanwege het gebruik van tools zoals Ahrefs kunnen onze SEO experts in Haarlem een optimaal overzicht krijgen van de lopende problemen die de groei van jouw website in de weg zitten. De online kenbaarheid van een relevante zoekopdracht die jouw doelgroep gebruikt, is geheel afhankelijk van jouw SEO gezondheid.

SEO experts in Haarlem kunnen op verscheidene manieren handelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Haarlem. Deze maatregelen worden tot in detail uitgedacht en zijn op maat gemaakt voor jouw website. Het is niet nodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je krijgt 1 prijs voor SEO expertise uit Haarlem en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Haarlem

Hoe werkt een SEO freelancer Haarlem

Het doel van de SEO freelancer Haarlem is het optimaliseren van jouw organische vindbaarheid door jouw websites te optimaliseren voor zoekmachines zoals Bing en Google.

In een notendop bestaat SEO uit het verzorgen en uitvoeren van een duurzame online organische performance strategie. Dit houdt in; een aanbeveling van een content marketing strategie, een technische SEO strategie en het bouwen van een sterk backlink profiel. De resultaten hiervan worden gerapporteerd en d.m.v. maandelijkse rapportages duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Haarlem sleutelen aan jouw website om jouw online zichtbaarheid te updaten en te zorgen voor optimale organisch zoekverkeer. Het proces van het perfectioneren van webpagina’s voor zoekmachine resultaten is zorgvuldig verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Laat ons deze ervaring met jouw delen, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en jouw omzet zal beginnen met stijgen.

SEO consultant Haarlem

Lokale SEO consultant in Haarlem voor het MKB

Heb jij een lokale SEO consultant nodig voor het MKB in Haarlem?

Je bent bezitter van een makelaarskantoor, kledingwinkel, sportschool, of je bent een schilder, data manager, journalist, of ander ZZP’er en je wilt dat jouw website in de top lokale zoekresultaten verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast wil je waar voor je geld. Onze SEO consultants Haarlem weten precies hoe je jouw website volledig online bekend kunt maken in Haarlem. Een SEO consultant Haarlem is expert in het volbrengen van complete lokale Google optimalisatie voor kleine bedrijven.

Na een decennia van online marketing ervaring hebben onze SEO consultants in Haarlem een liefde ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij hebben veel bijgeleerd over webmaster richtlijnen, SEO optimalisatie en Google rankings. Deze kennis delen wij elke dag en zien zo vele websites groeien in de Google rankings.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten: Freelance SEO specialist Haarlem

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top