SEO Specialist Den Haag

Binnen een paar maanden meer conversie met een SEO specialist in Den Haag

In het team van Online Marketing Heroes zit er voor jou dé SEO specialist in Den Haag. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan online marketing freelancers die voor jouw bedrijf direct in te zetten zijn. D.m.v. jarenlange samenwerking en uitgesproken vertrouwen, ondersteunen wij elkaar om de beste SEO specialist Den Haag te paren aan een nieuwe opdracht. Onze consultants richtten zich o.a. op SEO waaronder technische SEO, SEO on-page en backlinks.

Alvorens jouw project gematcht wordt aan de juiste freelancer krijg je een vrijblijvend intake gesprek om jouw wensen en doel helder te krijgen. Alleen de beste specialisten worden geselecteerd op ieder vakgebied om als Online Marketing Heroe aan de slag te gaan. Zo ook degene die jouw intake gesprek doet. Wij zijn Online Marketing Heroes. Specialisten, vakidioten en online marketing strijders. Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben per opdrachtgever.

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Een professionele samenwerking is ons uitgangspunt. Verwachtingen managen en duidelijke doelen voor de toekomst. Wij maken een nulmeting van de bestaande data en dat is ons vertrekpunt naar een betere online performance of merk ontplooiing. Wij als website optimalisatie specialisten in Den Haag zijn gedreven en zorgen voor resultaat. Wij zetten in op groei op lange termijn, wat we bereiken door het maken van de juiste keuzes, niet alles is relevant. Online Marketing Heroes heeft naast veel expertise in SEO, ook veel expertise op het gebied van SEA, Social, Display, Video en CRO voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn de schakel voor jou met een SEO Specialist Den Haag.

SEO Specialist Amsterdam
SEO Expert Amsterdam

Bel ons vandaag

Waarmee gaan wij jou als eerste helpen?

Content Plan

Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van SEO! Weet hoe jou doelgroep zoekt en maak relevante content. Dat kunnen wij als geen ander.

Backlinks

Zonder backlinks van andere websites eindigt jouw website bijna nooit boven die van jouw concurrent. Hoe kun je goede en veilige backlinks krijgen? Laat onze SEO specialist in Den Haag het voor je regelen!

Tech SEO

Wordt jouw website niet getoond in Google? Wellicht komt dit door een technisch probleem. Onze specialisten optimaliseren jouw SEO Techniek.

Website Audit

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Of wil je een SEO analyse om daarna verdere stappen te kunnen nemen? Wij zorgen voor een complete en professionele SEO audit.

Potentie analyse

Wil jij weten wat de potentie is van jouw website in jouw huidige of toekomstige markt? Onze SEO specialist Den Haag maakt dit geheel duidelijk inclusief realistische doelen.

Training & Coaching

Ben je opzoek naar SEO training? Wij geven 1 op 1 SEO training in Den Haag of digitaal, wat jij fijn vind. Heb jij of jouw team wat langer ondersteuning nodig, dan helpen wij je verder door middel van SEO coaching. Wekelijks doen wij samen een check-in op je belangrijkste SEO vraagstukken.

Freelance SEA specialisten

SEO Specialisten Den Haag

SEO specialisten uit Den Haag met veel expertise

Onze SEO specialisten uit Den Haag hebben ontzettend veel ervaring in SEO. Door deze ervaring weten zij heel snel waarmee zij jou kunnen helpen. Onze SEO specialist Den Haag verteld jou wat je nodig hebt om te starten aan jouw online succes! Van on-page updates naar of-page. Wil je er achter komen wat dit inhoudt? Geen probleem, wij vertellen het je graag middels een gratis eerste gesprek. Als onze specialisten hebben ervaring op elk gebied van SEO, hoewel er altijd specialismen zijn per richting. Wij hebben Online Marketing Heroes in Content, Tech en Autoriteit. Wij zoeken de best passende SEO specialist in Den Haag en koppelen deze met jou. Je ontvangt een maandelijks rapport van de resultaten, zodat je precies het traject kunt volgen.

Onze freelance SEO specialisten in Den Haag krijgen zeer uiteenlopende werkgevers. Zij werken samen met lokale MKB zoals een aannemer tot aan multinationals als de Bijenkorf. Elke opdrachtgever brengt nieuwe vraagstukken met zich mee, waardoor onze Online Marketing Heroes in Den Haag zichzelf aldoor uitdagen en verbeteren. Een win-win als je het ons vraagt! 

SEO expert Den Haag

De nummer 1 SEO expert in Den Haag

Wij leveren een bewezen SEO expert in Den Haag, deze zal de strategie baseren op basis van de analyse die in de beginfase wordt geleverd. Door onze uitvoerige screening van de SEO expert Den Haag, ontvang jij alleen het allerbeste. Je kunt verwachten dat jouw bedrijf als commercieel geheel wordt geëvalueerd. Wat is het commercieel doel van de website? Dat willen onze experts weten. Zij moeten de doelstellingen van jouw bedrijf begrijpen alvorens verder te gaan. Wanneer de analyse compleet is, dan is het tijd om strategie te bepalen en het laaghangend fruit te plukken.

De SEO strategie zal helpen om jouw pagina’s hoger in de Google resultaten te rangschikken. Bovendien zal het zoekwoorden bevatten die jouw doelgroep gebruikt. Zo kunnen de organische bezoekersaantallen worden gestimuleerd en ontvang jij meer conversies.

Meer online omzet door SEO in Den Haag

Wij zorgen voor jouw online succes

Bel ons vandaag nog

SEO Experts Den Haag

De tools die SEO experts in Den Haag gebruiken

Zie hieronder een kleine greep van de SEO tools die kunnen worden gebruikt in jouw project;

Alles-in-één SEO tools

 • SEMrush
 • MOZ
 • Ahrefs
 • SERanking

Zoekwoorden onderzoek tools

 • Google Zoekwoordplanner
 • Google Trends
 • Yoast Google Suggest Expander
 • Wordstream

SEO Rank Tracking tools

 • Accuranker
 • Wincher
 • Pro Rank Tracker
 • Rank Ranger

Website analyse tools

 • Screaming Frog
 • Netpeak
 • Structured data testing tool
 • Pingdom

SEO Page Speed tools

 • PageSpeed Insights
 • Pingdom Website Speed Test
 • YSlow

Backlink Analyse tools

 • Majestic SEO
 • Link Assistant (PowerSuite)
 • Open Site Explorer
 • Ahrefs

Toolbars, add-ons, browser extensies en plugins

 • Search Analytics for Sheets
 • MozBar
 • User Agent Switcher
 • Redirect Path

Je bespaart een hoop met een SEO Specialist uit Den Haag

Vanwege het gebruik van tools zoals SEO PowerSuite kunnen onze SEO experts in Den Haag een optimaal overzicht krijgen van de lopende zaken die de groei van jouw website in de weg zitten. De online kenbaarheid van een relevante zoekterm die jouw doelgroep gebruikt, is het gevolg van goede SEO optimalisatie.

SEO experts in Den Haag nemen verschillende maatregelen met betrekking tot website zoekmachine optimalisatie in Den Haag. Deze stappen worden tot in detail uitgedacht en zijn op maat gemaakt voor jouw website. Het is niet nodig om extra te betalen voor de bovenstaande tools bij de meeste van onze experts. Je ontvangt één prijs voor SEO expertise uit Den Haag en de tools tegelijk.

SEO Expert Amsterdam

SEO freelancer Den Haag

Waarom een SEO freelancer Den Haag?

Het doel van de SEO freelancer Den Haag is het verbeteren van jouw organische vindbaarheid door jouw websites te verbeteren voor zoekmachines zoals Bing en Google.

In een notendop bestaat SEO uit 3 traditionele bouwstenen om je aan vast te grijpen. Dit houdt in; een SEO content plan, een technische SEO strategie en het bouwen van een sterk backlink profiel. De resultaten hiervan worden nauwlettend in de gaten gehouden en middels periodieke rapportage sheets duidelijk uitgelegd.

SEO freelancers Den Haag werken aan jouw website om jouw online performance te verbeteren en te zorgen voor maximale organisch zoekverkeer. Het proces van het verbeteren van sites voor zoekmachine resultaten is grondig verfijnd in de afgelopen decennia om uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Wij delen deze ervaring graag, zodat jij duurzame online performance kunt opbouwen en jouw online omzet door het dak gaat.

SEO consultant Den Haag

Lokale SEO consultant in Den Haag voor kleine bedrijven

Heb jij een lokale SEO consultant nodig voor kleine bedrijven in Den Haag?

Je bent bezitter van een makelaarskantoor, kledingwinkel, reclamebureau, of je bent een chiropractor, creatief therapeut, journalist, of ander ZZP’er en je wilt dat jij in de lokale top van Google verschijnt (Local search en Google Mijn bedrijf).

Daarnaast ben je op zoek naar waar voor je geld. Onze SEO consultants Den Haag snappen helemaal hoe je jouw website optimaal online bekend kunt maken in Den Haag. Een SEO consultant Den Haag is expert in het maken van complete lokale Google optimalisatie voor het MKB.

Door de jaren heen hebben onze SEO consultants in Den Haag een drift ontwikkeld voor lokale SEO op Google. Zij zijn nu specialist in Google Search Console richtlijnen, website optimalisatie en Google resultaat. Deze kennis delen wij graag en zien zo vele websites groeien op de organische rankings van Google.

 

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

Kevin Scholten Freelance SEO specialist

SEO specialist Amsterdam

Kevin Scholten

Online Marketing Bureau Google Ads

Online Marketing Heroes is officieel Google Partner. Het Google Partnerschap toont aan dat ons internet marketing bureau door Google is gekwalificeerd als partij met brede ervaring en expertise voor wat betreft Google Ads search, shopping, display (+remarketing) en video (Youtube). Het keurmerk geeft aan dat wij over de productkennis en specialisaties beschikken die essentieel zijn om jou en je onderneming te adviseren en te helpen om het maximale resultaat uit Google Ads te halen. Online marketing uitbesteden aan ons? Met deze certificering ben je verzekerd van de juiste keuze.

Scroll naar boven
Scroll naar top