Online marketing bureau Bergen op Zoom

Online marketing door kenners!

Elke dag bevinden zich miljoenen potentiële kopers op het internet om producten en diensten te kopen. De gouden greep om meer omzet te genereren in dit tijdperk van digitaal winkelen is eenvoudig : een hoge positie hebben op de meest gangbare zoekmachine Google. Ondernemers met een hoge ranking op relevante zoektermen krijgen de meeste bezoekers naar hun website en, natuurlijk , de meeste nieuwe klanten. Ons online marketing bureau in Bergen op Zoom zorgt ervoor dat webshops goed vindbaar zijn en blijven op de zoekresultaten van Google. Dit doen onze experts in Bergen op Zoom met succes voor uiteenlopende nationale en internationale klanten in diverse branches.

Wij maken het verschil door de aandacht die we hebben voor onze klanten. 

 • Een heldere aanpak
 • Korte lijnen
 • Proactief
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar

Ons online marketing bureau Bergen op Zoom is dé specialist bij jou in de regio.

Online marketing bureau Bergen op Zoom

Bel ons vandaag

Online marketing diensten Bergen op Zoom

Wordt een grote speler door online marketing advies in Bergen op Zoom op maat. Met meer dan 13 freelance online marketing deskundigen en 5+ online marketing prijzen zijn we al meer dan 15 jaar het online marketing bureau van Nederland. werken voor retailers, merkfabrikanten en groothandels met nationale en internationale digital commerce ambities.

SEO bureau Bergen op Zoom

De online marketing werkzaamheden van ons SEO bureau Bergen op Zoom zijn inclusief slimme SEO toepassingen. Wij richten onze specialisten niet alleen op het doen van een webdesignstrategie die aansluit bij jouw bedrijf. Ons bekwame webdevelopmentteam werkt ook samen met gespecialiseerde digitale marketeers en SEO consultants om ervoor te zorgen dat jij geen zorgen meer hebt wat betreft online zichtbaarheid door SEO. Het algemeen doel is om jouw zakelijke website goed zichtbaar in Google te krijgen d.m.v. zoekwoordonderzoeken, linkbuilding en copywriting.

Content schrijven

Iedere Bergen op Zoom digitale marketing campagne vereist een gedegen content marketing strategie. Ons online marketing bureau Bergen op Zoom heeft een leergierig redactieteam met jarenlange ervaring in het opzetten van een doelgerichte contentstrategie. Wij verzorgen alle content die je nodig hebt om jouw digitale marketingcampagnes te bevorderen, waaronder webpagina's schrijven, gastblogs, social media teksten, betaalde advertenties, scripts voor video's, persberichten en productrecensies.

Design en development

Jouw website vertelt veel over de manier waarop je business doet. Maak indruk op jouw klanten door hen een fris, dynamisch en gemakkelijk te navigeren webdesign voor te schotelen. Ons digitaal marketing bureau Bergen op Zoom heeft developers en webdesigners van het hoogste niveau. Zij leveren kwalitatieve mockups en design lay-outs om zorg te bieden dat jouw webshop aansluit bij jouw merk.

SEA bureau Bergen op Zoom

Ons SEA bureau Bergen op Zoom PPC management oplossing gaat niet alleen over het ontvangen van leads. Onze PPC strategen in Bergen op Zoom kijken ook op het verbeteren van jouw conversiepercentage. Werk samen met onze gecertificeerde Adwords specialisten om PPC-campagnes met hoge invloed op te zetten. We richten ons op de meest praktische oplossingen voor online advertenties te bieden die een zinvolle impact hebben voor jouw onderneming.

CRO

Verbeter jouw conversies met de hulp van ons conversie optimalisatie bureau Bergen op Zoom (CRO). Onze beproefde oplossing bevat een diepgaande marktonderzoeksanalyse, optimalisatie van pagina's, implementatie van concurrerende trefwoorden en slimme linkbuilding. Wij gebruiken datagedreven strategieën om ervoor te zorgen jouw campagnes efficiënte resultaten genereren voor een ROI in de plus.

Social media

Verbeter de merkbekendheid en breid jouw leadgeneratiekanaal uit door social media marketingcampagnes juist door te voeren. Ons online marketing bureau Bergen op Zoom geeft custom made oplossingen voor social media marketing. Wij beschikken over experts uit de branche met een schat aan ervaring in het ontwikkelen en doorvoeren van groeigerichte Bergen op Zoom social media campagnes. Onze social media marketing oplossingen positioneren jouw bedrijf voor jouw doelgroep.

Lokale SEO Bergen op Zoom

Statistieken geven aan dat 88% van de consumenten die online naar lokale bedrijven zoeken, binnen 24 uur een winkel bellen of daar langsgaan. Trek jouw ideale consumenten aan en genereer meer aanvragen en sales met online marketing in Bergen op Zoom via onze vak deskundigen. Ons SEO bedrijf Bergen op Zoom zorgt ervoor dat jouw NAP gegevens online consistent zijn, jouw locatiepagina's geoptimaliseerd worden en lokale linkbuilding opgestart wordt. Ons bureau maken ook gebruik van social media platforms om bewust te zijn bij jouw publiek.

Technische SEO

Leg een behoorlijke digtale basis met moderne technische SEO en online marketing service. Onze technische SEO experts voeren crawl foutrapporteren uit, bekijken jouw HTTPS statuscodes, optimaliseren de snelheid van jouw website, bekijken redirects en verwijderen dubbele inhoud. Zo verhogen we de crawlbaarheid en indexeerbaarheid van jouw site. Wij voegen ook structured data markup toe aan jouw webshop en maken de migratie van jouw website makkelijker, wat afhangt van jouw behoeften en vereisten.

Linkbuilding

Verkrijg een gestage stroom verkeer van websites met een hoge autoriteit en vergoot het vertrouwen van jouw doelgroep. Ons online marketing bedrijf Bergen op Zoom betaalde advertenties, sponsoring en samenwerkingen om de inhoud van jouw webpagina's te plaatsen waar invloedrijke mensen ze zullen zien. Onze experts nemen gebruik van strategisch gastbloggen, publiceren nieuwe, boeiende inhoud maken data driven infographics en enhousiasmeren jouw aanwezigheid op social media. Zo bouwen Onze specialisten kwalitatieve backlinks die zorgen voor een grotere omzet.

E-commerce-marketing Bergen op Zoom

De E-commerce markt groeit als nooit tevoren. Profiteer van een aantal mogelijkheden in de E-commerce business om jouw producten aan te prijzen en jouw klanten constant gemak te bieden. Onze Bergen op Zoom online marketing specialisten bieden E-commerce SEO en E-commerce PPC oplossingen om top-of-funnel verkeer naar jouw webshop te leiden. Wij genereren meer productbeoordelen, verbeteren jouw productpagina's en personaliseren jouw strategische marketingplan op basis van de behoeften van jouw klanten.

Data gedreven marketing

Onderzoek en gegevens zijn essentiële aspecten van zakelijk succes. Stuur de juiste boodschap op het juiste moment via het perfecte platform met de resultaatgerichte digitale marketingdiensten van de Bergen op Zoom Online Marketing Heroes. Wij zien de sterke en zwakke aspecten, kansen en bedreigingen (SWOT) van jouw merk om nieuwe statistieken op te stellen en handige inzichten te gebruiken.

E-commerce Webdesign

Bij Online Marketing Heroes Bergen op Zoom snappen we de verschillen van E-commerce webdesign. Zodra je online producten verkoopt, is het design van jouw site zeer belangrijk om jouw bezoekers te overtuigen. Volgens een onderzoek van Baymard Institute kunnen E-commerce webshops met een verbeterde checkout design een stijging van 35 procent in conversies realiseren. Stel je vraag aan ons online marketing agency Bergen op Zoom en laat onze specialisten je helpen jouw USP's in het licht te zetten en het aantal afgebroken aankopen te verminderen.

Web Hosting

Je hebt een veilig, betrouwbaar bedrijf nodig om jouw nieuwe site te hosten. Ga voor Online Marketing Heroes en je hoeft je geen zorgen meer te maken. Ons digitale marketingbureau Bergen op Zoom biedt netwerkbewaking, systeem back-up en -herstel, malwarescanning en verwijdering, data beheer en WordPress ondersteuning. Wij bieden ook onbeperkte bandbreedte en gegevensoverdracht, Distributed Denial of Service (DDoS) preventie en een gratis SSL certificaat om de veiligheid van jouw webshop te verbeteren.

E-mail marketing

Hoeveel e-mals van bedrijven verwijder je elke dag? Onze Online Marketing Heroes in Bergen op Zoom zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrieven opvallen en voor jouw merk werken. Wij zorgen voor gepersonaliseerde e-mails om jouw e-mails uit de spamfolders te houden en jouw klanten aan te steken een volgende aankoop te doen. Onze specialisten bouwen jouw abonneelijst, test e-mailcampagnes voor levering, gebruikt krachtige woorden in jouw inhoud en creëert nieuwsgierigheid door jouw e-mails.

Resultaat

Hoe meet je het resultaat van online marketing Bergen op Zoom voor jouw bedrijf? Bij Online Marketing Heroes stellen onze specialisten jouw campagnemetrics vast en impementeren we regelmatige monitoring en evaluatie uit om het succes te meten van de campagnes. M.b.v. de analyses van Google Analytics passen we jouw digitale marketingtactieken aan en optimaliseren we jouw wijze van doelgroepgerichtheid om je in een sterkere financiële groei te brengen.

Meer leads, orders & omzet online

Wij zorgen voor jouw online marketing in Bergen op Zoom

Bel ons vandaag >

Internet marketing bureau Bergen op Zoom

Hoe zorgt ons internet marketing bureau uit Bergen op Zoom voor optimale vindbaarheid? 

SEO is de basis van onze dienstverlening, maar wij doen nog veel meer om jouw site of webshop beter vindbaar te maken. Dit kunnen wij via een aantal handelingen:

 • met Adwords zorgen we ervoor dat je optimaal verschijnt in de paid zoekresultaten
 • onze specialisten kunnen worden ingehuurd voor conversie optimalisatie, waarbij we meer aantrekken o.b.v. van jouw huidige bezoekers 
 • wij onderzoeken jouw bezoekers en hun gedrag met behulp van Google Analytics, om jouw doelgroep beter te begrijpen en jouw website op hun behoeften af te stemmen
 • onze specialisten verzamelen links om de populariteit van jouw website te maximaliseren. Linkbuilding veroorzaakt een betere invloed op jouw online vindbaarheid.

Naast deze uitvoerige methode blijven onze experts ook op de hoogte van wijzigingen in zoekmachines. Verder monitoren onze specialisten zowel jouw populariteit in de markt als geheel, net als de veranderingen van jouw concurrentie in jouw specifieke branche.

Online marketing uitbesteden Bergen op Zoom

Waarom zou je online marketing uitbesteden in Bergen op Zoom?

Online Marketing Heroes hebben freelancers in Bergen op Zoom, gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van branchespecifieke digitale marketing oplossingen. Onze specialisten helpen organisaties al meer dan tien jaar om hun digitale potentieel ten volle te benutten

Onze specialisten schrijven onze succesvolle projecten toe aan onze toegewijde Bergen op Zoom online marketing freelancers. Zij zijn consistent geweest in het produceren van groei gedreven digitale marketing campagnes voor een breed scala aan klanten. Als top Google marketing bureau Bergen op Zoom zetten wij ons in om de best mogelijke resultaten voor jouw website te leveren.

Internet marketing bureau Bergen op Zoom

Internet marketing bedrijf Bergen op Zoom

Hoe kan een internet marketing bedrijf uit Bergen op Zoom voor jou excelleren? 

Heb je ook een fysieke winkel? Dan wil je natuurlijk klanten krijgen die open staan om jouw product aan te schaffen. Onze experts spelen hier op in door jouw lokale vindbaarheid te verbeteren m.b.v. de optimalisatie van Google My Business, tegenwoordig genoemd Google Business Profile en het motiveren van webshop bezoekers om langs te komen of een afspraak te maken op jouw fysieke locatie.

Heb je alleen een website? Onze specialisten motiveren nieuwe websitebezoekers om grotere aankopen te doen door ze via verschillende manieren te overtuigen om te converteren.

Nationale en internationale dekking

Heeft jouw organisatie een nationale of zelfs internationale dekking en moet je offerte aanvragen of verkopen genereren? Onze specialisten hebben precies het pakket dat aan jouw behoeften voldoet, een nationaal plan om ervoor te zorgen dat je zichtbaarheid wordt vergroot bij elke geïnteresseerde zoeker in jouw gebied.

Zoals je ziet, hebben onze freelancers de juiste aanpak voor elk type website, ook die van jou.

Online marketing training Bergen op Zoom

Waarom jouw bedrijf het nodig heeft?

De online marketing industrie groeit in een bizar tempo. Volgens eMarketer, besteden bedrijven in de VS meer dan 110 miljard dollar aan digitale reclame. Nu steeds meer ondernemingen hun tijd en geld investeren in online marketing, is vertrouwen in oude reclametactieken niet afdoende om nieuwe klanten voor je te winnen. Optimaliseer jouw sales en bouw een stevige digitale basis met waarde gedreven internetmarketingdiensten. Digitale marketing helpt je:

 • Tijd, geld en middelen te besparen
 • jouw merk beleving op te bouwen via digitale kanalen
 • Een enorme ROI verkrijgen
 • het maximaliseren van al jouw platformen
 • de resultaten van jouw marketing campagnes tracken

Leer onder andere hoe je:

 • een grotere betrokkenheid van de klant verbeterd
 • jouw strategieën veranderd o.b.v. analyses en data
 • winstgevende groei op lange termijn stimuleert
 • gebruik maakt van precieze doelgroep targeting 
 • jouw conversiepercentages verbeterd

Starter

12 uur
1200 Maandelijks
 • SEO (on page) of SEA (Search, Shopping)
 • Maandelijkse rapportage
 • Support per mail & telefoon

Basic

16 uur
1600 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • SEA (Search, Shopping)
 • Conversie optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijkse strategiesessie
 • Support per mail & telefoon

Pro

24 uur
2400 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijkse strategiesessie
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
Populair

Premium

32 uur
3200 Maandelijks
 • SEO (on page)
 • Linkbuilding
 • SEA (Search, Shopping)
 • SEA (Display, Remarketing)
 • SEA (Youtube)
 • Social Media
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Concurrentieanalyse
 • Online marketing dashboards
 • Automatisering
 • Online marketing funnels
 • Online marketing training & coaching
 • Wekelijkse rapportage
 • Support per mail, telefoon & Whatsapp
 • 2 Wekelijkse strategiesessie
Beste Keuze

Zoekmachine marketing bureau Bergen op Zoom

Verhoog jouw omzet groei en bereik online succes.

Online Marketing Heroes is een award winning zoekmachine marketing bureau in Bergen op Zoom dat weloverwogen marketing oplossingen biedt. De focus van onze specialisten is om organisaties te verbeteren en hun conversie mogelijkheden te maximaliseren.

Waarom je direct met onze Bergen op Zoom Online Marketing Heroes zou moeten werken:

Experts in online marketing

De succesverhalen van Online Marketing Heroes zouden er niet zijn zonder de niet aflatende steun van ons Google marketing team in Bergen op Zoom. In de loop van de tijd hebben zij bij elk project dat wij voor onze klanten uitvoeren blijk gegeven van grote passie en graag hard werken voor iets waarin zij geloven. Zodra je met Online Marketing Heroes werkt, werk je samen met een ambitieus online marketingteam dat ondernemend aan de slag gaat om top resultaten voor jouw organisatie te leveren.

Geweldig track record

Neem geen genoegen met inconsistente ideeën. Kies een award winning online marketing bureau Bergen op Zoom en geniet van de weg naar de top. Onze welvarende digitale marketingcampagnes door de jaren heen weerspiegelen een indrukwekkend portfolio. Door onze liefde voor innovatie en toewijding om onze klanten te helpen de beste internet marketingdiensten voor jouw bedrijf te kunnen bieden.

Duidelijke rapportage

Als jouw online marketingpartner willen wij ervoor zorgen dat je altijd en overal op de hoogte bent van de voortgang van jouw campagnes. Onze experts sturen periodiek een samenvatting van jouw projecten. Dit rapport bevat het totale overzicht van jouw internet marketingcampagnes, inclusief Google Analytics gegevens, keyword rankings, mijlpalen, website audits en aanbevelingen. Je hebt ook 24/7 toegang tot de rapportage om deze terug in te zien.

Wij kwantificeren resultaten

Bij Bergen op Zoom Online Marketing Heroes geven we echt om de groei die onze klanten doormaken op lange termijn. Vandaar dat wij de tijd om jouw doelstellingen en visie voor jouw organisatie te leren kennen en te begrijpen. Wij delen onze ideeën die volgens ons hoogwaardig zijn om jouw campagnes te verbeteren. Als top digitaal marketingbedrijf in Bergen op Zoom verleggen onze experts de grenzen om onze uitkomsten te innoveren en doelmatige resultaten voor jouw organisatie te leveren.

Wij waarderen onze klanten

Onze experts hebben sterke partners gekregen omdat wij op de correcte manier zaken doen. Onze Bergen op Zoom Online Marketing Heroes hebben meer dan 12 jaar ervaring en hun reputatie is gebaseerd op twee kernwaarden: Relatie en Resultaten. Wij zijn trots op wat zij doen en gaan altijd voor een juiste oplossing met algehele eerlijkheid en integriteit.

Wij zijn eerlijk

Online Marketing bureau Bergen op Zoom; onze experts zijn erg klant gericht. Daarom zorgen onze specialisten ervoor dat iedereen op de hoogte is als het gaat om het beheer van de opdrachten van onze klanten. Bespreek jouw doelen en deel jouw ideeën met onze freelancers. Zij evalueren de omvang van jouw opdracht en deel ontwerpen een strategie die is bijgesteld op jouw behoeften en voorkeuren. Onze Online Marketing Heroes in Bergen op Zoom respecteren jouw doelen en stellen deze over alles.

Zoekmachine marketing bureau Bergen op Zoom

Bel ons vandaag nog

FAQ online marketing Bergen op Zoom

Online marketing heeft alle onderdelen en activiteiten van de marketing van een organisatie, bedrijf of merk via digitale kanalen op het internet. Bergen op Zoom online marketingstrategieën en methodes worden ontwikkeld om bepaalde internet {doelgroepen te bereiken} via allerlei aan op internet aangesloten apparaten. Online marketing bevat optimalisatie in zoekmachines (zoals Google en Bing), zichtbaarheid en betrokkenheid op social media platforms, e-mailmarketingcommunicatie, website ontwerp en development en geïntegreerde apps om contact te hebben met prospects en klanten.

Een Bergen op Zoom online marketeer is een marketing specialist die snapt hoe effectiefe online marketingstrategieën kunnen worden onderhouden en toegepast in Bergen op Zoom. Een internet marketeer weet hoe de doelgroep van de klant de website weet te vinden. Zij zorgen ervoor dat jouw website zich vanaf het eerste meet moment t/m de dienst na verkoop samenbrengt met jouw consument.

Elke brand moet een digitale vertegenwoordiging van de organisatie hebben. Jouw digitale voetafdruk zal echter weinig impact hebben als je deze niet met succes op de markt brengt. Elk merk heeft baat bij een continue, veelomvattende internet marketingstrategie en de hulp van een deskundig marketing expert.

Online marketing in Bergen op Zoom is kostenbesparend omdat je jouw bericht gelijk bij jouw ideale publiek kunt krijgen. Internet marketing daarentegen gebruikt een direct approach en betreft de consument met de juiste boodschap op het perfecte moment. Je kunt jouw online marketing inspanningen en de bijbehorende kosten vrij gemakkelijk meten en onnodige uitgaven beperken. Bij traditionele marketingcampagnes is dat een stuk lastiger. Daarenboven zijn de kosten voor het inhuren van een online marketingbureau in Bergen op Zoom gebonden aan de grootte van de opdracht.

Zoek een bureau dat de tijd neemt om jouw groeicurve als online bedrijf te leren kennen. Bergen op Zoom online marketing specialisten die vakmensen zijn, voorspellen geen onmiddelijke resultaten doordat digitale strategieën tijd nodig hebben om daar de gevolgen van te kunnen zien. Het heeft wel een team van experts die de behoeften en hiaten in jouw huidige strategie kunnen inzien. Daarbij zullen ze met je samenwerken om de juiste uitkomsten te bepalen, deze af te stemmen op jouw doelstellingen en consistente, transparante rapportage te bieden. Neem goed te tijd met bureaus die een hapklare oplossing bieden. Kies specialisten met bewezen successen, endorcements, en casestudies van klanten en uitmuntende recencies over hun begeleiding.

Dat komt voor elkaar! Vraag een online marketing scan in Bergen op Zoom aan door gratis contact met ons op te nemen. Wij plannen dan een moment in om de mogelijkheden met je te bespreken en de verbeterpunten te pinpointen.

Online marketing Bergen op Zoom

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij Online Marketing Heroes groeien wij al 3 jaar achter elkaar 30%+ middels online marketing"
Berg Toys
Online markteer

De Online Marketing Heroes in Bergen op Zoom

Online Marketing Heroes

Patrick Geijtenbeek

Founder & SEA Specialist

Kim Online Marketing Heroes

Kim

Copywriter

Kevin Scholten SEO specialist

Kevin Scholten

Partner & SEO Specialist

Louis

SEA Specialist

Scroll naar boven
Scroll naar top